Jump to content

just_ins

Потребители
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно just_ins

  • Рожден ден 10/11/1994

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

just_ins's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

1

Обществена Репутация

  1. Благодаря! Сега онлайн линковете ми се отварят,може би преди това проблема е бил при мен,а не от линковете. Проблема ми сега е,че ми бягат английските субтитри,видеото ми излиза без превод,а не виждам къде да натисна за да тръгнат. хаахх понякога съм като индианец
  2. Здравейте! Имам нужда от малко помощ-много искам да гледам сериалчето,но не мога да го изтегля. Линковете дадени по-горе не ми работят, в единия сайт ми иска регистрация,а аз нямам и нещо не мага да се регистрирам,а другите ме препращат в други сайтове или не се отварят! Ако някой знае от къде мога да го изтегля или гледам онлайн ще съм много благодарна.
  3. Честит Рожден Ден на Ким Хьон Джунг !
  4. Аз сега гледам първи сезон,но не мога да изтегля втори- нито в замунда става,нито в мастерс...Ако някой знае от къде моля да каже!
  5. И какво стана сега излезе скандал,че е ударил предполагаемата си приятелка...и вече никой не пише нищо за него! Аз още не съм убедена в истинността на фактите,но няма как да го попитам,така че за мен цялата случка си остава някак отворена!За прикритата част на характера му съм съгласна,но не смятам,че е свързана с насилственост,а по-скоро със студенина и недостъпност.От друга страна ние не знаем причината за караницата.И нещата са много объркани. Но мен Ким продължава да ме радва и преди няколко дни прочетох,че през Февруари ще прави завръщане в Япония.
  6. В момента гледам сериала и има нещо което ми е много интересно
  7. Драмичката ми харесва,като цяло даже,по-скоро второстепенните герои са ми по-интересни. Например Рейчъл . Та в началото си мислех,че ще я съберат с Йонт До,но останаха няколко епизода,а такива наченки все още няма,така че едва ли Ама и със сладуркото,с който се целуваше (не му знам името),също са добра комбинация,а и разговорите им се получават.Имаше няколко загатвания към техните отношения в предните епизоди така,че може би...
  8. Направи ми впечатление в "Наследниците", много е красива, излачва някаква класа.И като Рейчъл се справе дооста добре-успява да го докара студената надменна к***а! Говореше се, че драмата ще бъде нещо подобно на "Клюкарката", така че тя би трябвало да играе Блеар ,ако търсим сравнения.Но,на снимките,които са постнати по-горе...има такива, с които не си прилича много https://www.facebook.com/photo.php?fbid=181385188729933&set=pb.154259848109134.-2207520000.1385740459.&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash3%2F1452281_181385188729933_1518527726_n.jpg&size=690%2C899
  9. Започнах сериалчето и си ми харесва. Следя го с интерес,има напредък в играта на Мин Хо,за Парк Шин Хе какво да кажа нея не я харесвам.В You`re Beautiful ми харесваше горе-долу,но тя просто неизлезе от този образ макар,че да бъда честна докато действието се развиваше в Америка сякаш имаше наченки на по-разчупена игра,но щом действието се премести в Корея-просто закачките изчезнаха.Представям си Йонг До с Рейчъл-просто перфектна двойка ще се получи,ще има закачки,че даже и малко страст може да вкарат. :i love this: Секретарят и майката на Рейчъл-просто са страхотни,какво целувка,колко страст,една от най-добрите целувки в корейски сериал. :i love this:
  10. Влюбих се в сериала -герои,емоци,случки и т,н, Още щом прочетох заглавието и си знаех,че ще ми хареса. Много се кефих когато Кави направеше или кажеше някоя глупост и тя го поставяше на мястото му.Или след това когато тя заплачеше а той си нямаше и на представа какво да прави...ххихииххих .За мен любими моменти много ама най-вече,когато я беше отвлякъл и искаше да иде накъде как си я разнасяше насам-натам. Кен е Ан са невероятни такава драстична промяна и характера на образа ( особено от страна на Кен) е много трудна за пресъздаване,а той се справи отлично. Второстепенните герой също бяха много сладки-колегите на Нарин,като чуеха или видеха Кави просто реакциите им бяха разбиващи.Том ме дразнеше в началото,ама после му свикнах....и т.н. Ще се гледа пак!!!
  11. Знаете ли от къде мога да изтегля филма,но да не е матрьошка файл.От zamunda.net го теглих два пъти но не ми отваря файла.... Мерси!
  12. Много ми хареса,бързо действие,добра игра,и любимита ми част от всеки сериал - в началото се дразнят,а после..... БЛАГОДАРЯ ЗА СУБТИТРИТЕ!!!
  13. Може ли да ми кажете рецепта за Кимбап? Иска ми се да пробвам да го направя,но не мога да открия рецепта.
  14. Сутринта на 26-ти (става въпрос за 5,30) си пия кафето,когато чувам ,че ще се излъчва нов сериал, и се обръщам към телевизора,виждам някаква азиатка и си мисля- може и да му хвърля някой поглед , я да видим какво е името на сериала- и в следващата секунда чувам ИРИС,просто не мога да опиша за какво скачане,въртене,пищене и т.н. става въпрос......Изключително съм щастлива,че ще видя тази драмичка на родна телевизия и то не коя да е,а БТВ!!!! :es:
  15. Някой знае ли от къде мога да изтегля английски субтитри,които не са към самото видео,а се теглят отделно ?
×
×
  • Създай нов...