Jump to content

Jebikkot

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Jebikkot

  • Рожден ден 09/06/1982

Profile Information

  • Пол
    Not Telling
  • Местожителство
    Пловдив

Jebikkot's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте. Моля, препоръчайте ми корейски сериал подобен на "Вечният ерген" - доста стар, но уникален филм. От 4-5 години не съм гледала азиатско, може би скоро пак няма да имам време за това, а имам нужда от смях. Надявам се да ми помогнете. Търся весела комедия за възрастни, да има хумор, интересна история, романтика и актьорите да се държат що-годе адекватно. Не ми се гледат тийнеджърски лигавщини от малкия екран (моля по-младите да ме извинят )
  2. Привет Ако случайно, филмът все още отлежава на нечий комп, може ли да ударите едно рамо и да дадете малко сиййт? Искам да го сваля, но в Замунда и Торент Мастърс-а е замлъкнал завинаги.
  3. Честит рожден ден!

  4. Razzormaw, в Пикадили продават листа "Нори". Ако не си виждал досега, по-добре попитай консултантите, защото има голяма вероятност просто да не ги познаеш. Успех.
  5. В Пикадили могат да се намерят доста неща за азиатската кухна. Има полуготов рамен, листа нори, "специален ориз за суши" /е, колко е специален не е много сигурно/, различните му подправки, та дори и прибори за хранене. В Карфур пък успях да намеря Соджу. По непотвърдена информация разбрах, че в Кауфланд имало листа Нори, които били доста по-евтини от Пикадили. Напълно е възможно и там да има интересни нещица, но аз не съм ходила, за да кажа със сигурност. Що се касае за сушито в Хепи - head_up, пробвай. На мен ми хареса. Е, не е като моя кимбаб , но става. Току-що се сетих, че рамен и оризови спагети съм виждала и в магазин Триумф и Темаркет. На прима-виста е това. Надявам се да успеете да си намерите нещичко.
×
×
  • Създай нов...