Jump to content

Icequeen

Потребители
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Icequeen

 1. Съгласна. Вече така трябва да правя- да изглеждам на един път всичко излязло, свързано със едно заглавие. Така направих с Byakuyako.
 2. Не мога да не се отчета и аз в темата. Където е Рюхей, там съм и аз! Хаха За да не фенгърлствам напразно, да кажем нещо и за филма. Страхотен! Такива филми обичам да гледам. Да, може да е мудничко за вкуса на някои хора, но препускащото действие просто не е подходящо за такъв филм и такава история. Темпото на филма върви с темпото на живот на героите. Страхотни послания, мили човешки моменти, прекрасно операторсво. Да си свидетел на неправда и да си безсилен - ужасно усещане. Помогнеш един път, два пъти, но този, на онзи. Но не можеш да помогнеш на всички. Някои неща не зависят/не могат да бъдат поправени от намесата на непознат. Вързах се. Вързах се, че Рюхей ето тук ще изиграе Заено с Тада, и аз опознавах Гьотен, малко по малко. Харесва ми как се разбират без думи. Струва ми се, че това е по-присъщо за мъжете. Пестеливо общуване. Освежаващи бяха забавните моменти. Все пак и такива има в живота. Наистина героите бяха като ин и ян. Безкрайни благодарности на "Forever Ryuhei Matsuda“ тийм! Такъв филм заслужава да стане по-достъпен за българските зрители.
 3. Няма резултат. Снощи пробвах на Mozilla и Chrome, днес трих cache на Chrome и не ми се получи.
 4. Много любопитно. Гледах филма, но не знаех, че има и драма. Сигурна съм, че ще ми хареса. Струва ми се, че ще има някои разлики, но може и да са основателни. Все пак книга, драма и филм не са едно и също. Интересно ми е как ли стоят нещата в книгата, какви са детайлите в оригинала. Ето едно красиво фен видео.
 5. Здравейте! Не мога да видя съдържанието на спойлерите, не ми се отварят. Само не казвайте, че е от старите версии на браузърите ми, защото тогава скоро няма да си реша проблема. Надявам се, че не питам на грешното място. Иначе темата е много полезна, благодаря!
 6. Много емоции ми създаде това аниме. Първо носталгията по старите анимета, техния арт и озвучаване. Нали с тях започна увлечението ми по Азия! После забавните моменти, тъжните. Не вярвах, че тук ще пусна сълза, но факт. Ще ми се да се превеждаха повече стари анимета. С радост бих разнообразявала с тях, измежду новите продукции. Благодаря, че ни го предложи, Укио! Едва ли щях да попадна на заглавието сама.
 7. Вярно, наистина много малко коментари. Исках да видя повече мнения. Не съм сигурна, че разбрах накрая кой на кого какво поръчал и защо, но изгледах филма с голямо удоволствие. Дори в един момент мисля, че ми стана прекалено забавно. В "Олдбой" имаше една дълга кървава сцена, но това би рекорда. Тежко е за гледане, но аз специално не сънувам нищо лошо свързано с тези неща от филмите (с други да). Евала и за решението. Най-сетне нещо различно - с патлаци всеки може! Все пак филмът не е само убийства. Има защо да е награден. Сещаш се, че има хора по-страдащи от теб, с по-сложен и труден живот. Ha Jung-Woo ми е в топ 3 на корейските актьори. Не съм сигурна кой е третия, но той определено е доста нагоре в личната ми класация.
 8. Много ми хареса. Приятно върви, леко и интересно в същото време. Можеш да се посмееш, можеш и да ревнеш, ако си по-така Барби е сладка дори като мъжкарана Само не мога да разбера няма ли филм без .
 9. Я, много малко коментари за този филм! На мен ми беше приятен за гледане. Обичам саундтраците, които Wong Kar-wai подбира. Според мен играят важна роля, както във неговите филми, които съм гледала, така и по принцип. Потапяш се по-лесно.
 10. Гледах и двата филма. Добре беше Странно, в по-новия усетих леко цензуриране, но пък беше по-забавен и романтичен. Може да ме вините, че не съм наясно, но как така еднократно ухапване не те прави вампир?
 11. Тъкмо разбрах, че Atsushi има филм и ми дава "problem loading page" и на двата линка. Други варианти?
 12. Прочетох първо книгата, филма гледах след време. Съвсем бях забравила, че го има и го изгледах ей така, да ги сравня. На мен лично по ми хареса книгата. Може би защото е по-различно да четеш - сам си представяш нещата и т.н. ясно е, има си разлика. Самата история беше по-пълна и със съвсем зарличен финал! Във филма ми се стори, че толкова са сбили събитията - много ме беше яд . Ясно е, че си има ограниченията, чисто техническите нужди да вместиш един сценарий в определено време, но на мен по - адекватен ми се стори финала на книгата. Все пак филма си става за гледане, дори и да не си чел книгата историята може да се приеме.
 13. Благодарности за превода , не съм се и надявала някога да има. Гледах го преди това, но сигурно пак ще го гледам. Беше невероятен ! Много държах да го намеря, макар да беше трудно. Не знам до колко историята е оригинална, но наистина пленява зрителя. Актьорската игра, заедно с подходящата музика (вероятно и други похвати на киното) правят чудеса. Аз съм си малко или много привърженичка на тази теория (за значението на музиката във филмите). Трейлъра малко подвежда - някои събития са в по-различен ред. И на мен финала ми беше ... недоизяснен , но сигурно така е по-подходящо за цялостното поднасяне на филма. Jung-woo Ha е страхотен и като актьор, и като мъж .
 14. Засега анкетата е за корейски изпълнители, защото А) има някаква уговорка с корейското посолство или надежда за такава Б) вероятност корейците да са по-навити В) друго Нищо, че Рейн ще ходи в казармата, ние да се абонираме "Други" корейци - не са споменати Outsider, Seo Taiji и BoA. Ако става дума за "Други" като различни от корейци - The GazettE, Dir en Grey или който и да е от излизалите вече извън Япония (ако това би било някакво предимство). Както и да е, който и да е, ще е толкова голяма крачка .
 15. Ами "Hana Kimi"? Толкова отдавна съм го виждала, а не го разбрах това докато го гледах там. Симпатично мамче, мисля, че има потенцал.
 16. Веднага го забелязах в Crows Zero. Просто ми се наби в очите и го запомних. В "Hana Kimi" веднага го разпознах, но в "Nobuta wo Produce" ми е убегнал . Доста участия е навъртял за късния си старт през 2005-та, ще го гледам където може да се намери. Притежава онова нещо, което търся в актьорите. Добре де... и в мъжете по принцип .
 17. Ето едно видео с мамчето. Евала на тази жена, че е дала на света и отгледала две прекрасни момчета. А и никак не и личи, че тази година прави 50 . Ех, тези японки
 18. Уникално, много емоционално изпълнение на любима песен. Винаги се раздават тия хора
 19. Icequeen

  The GazettE

  Вече имат БГ фен група във Фейсбук. Който иска да заповяда! Gazette BG face
 20. Е щом е така... Благодаря! Тъкмо не се сещах за места за качване на снимки.
 21. Не знам тук ли трябва да питам за това, но... Възможно ли е качване на снимки от компютъра на този сайт/ форум? За сега не мога да кача успешно снимка. До колкото разбирам, изисква се снимката да се намира в Интернет пространството. Смятам, че ще е по-бързо и лесно, ако имаш нещо да го качиш от компютъра, и ми се ще да е възможно това.
 22. Аааа толкова може да се говори за тях. Много уважавана банда, дори в световен мащаб. Kyo е уникУМ и вдъхновение за много хора. И аз така викам. Време е вече група като тях да се чуе и види в България. Нищо не би им пречело да дойдат, те са от Японските групи, които са доста популярни извън родината си. Добре познати са на Европейската публика "Kodou" беше първата песен с която ме грабнаха. Като започна да я слушам не мога да спра
 23. Icequeen

  Kotoko

  И аз я харесвам. Re-Sublimity е наистина приятна песничка.
 24. Icequeen

  RURUTIA

  Много приятна певица. Благодарности за темата
 25. Любимецът ми от NEWS. Голямо изкушение . Беше ми любопитно да го видя и във някое филмче - в Youtube мернах драматични сцени. Тъкмо намерих "Last Friends" - сега ще го видим. Оказва се, че той е от тези, които са си направили прочутата операция на клепачите. А аз се чудех какво му е странното.
×
×
 • Create New...