Jump to content

GetsugaTengu

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно GetsugaTengu

  • Рожден ден Януари 4

Profile Information

  • Пол
    Male
  • Местожителство
    ?

Последни посетители

274 профилни разглеждания

GetsugaTengu's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

2

Обществена Репутация

  1. +1 възхитен Поправям си грешката, че започвам да го гледам толкова късно. Mоже би заради качването на филма в hbomax...
  2. GetsugaTengu

    Jigokuraku (2023)

    Много добро! Имам усещане, че предстои хайп около него, наподобяващ на Jujutsu Kaisen и Kimetsu no Yaiba. Да не кажете, че не съм ви казал от раното хахаха Edit: След повторно преглеждане, оттеглям оценката си Падна хайпа и satisfaction-а хаха все пак е добро, със саундтрак по-добър от самото аниме...за мангата нищо не мога да кажа.
  3. В полза на други интересуващи се към превода на анимето за в бъдеще ще кажа, че линкът към вбокс е с една идея по-добър от този в аниме - портал, там преводът е просто покъртителен. Изгледах няколко епизода с английския превод и след сверяване с аниме - портал...нещата са меко казано критични.
  4. Благодаря за отговора. Тези линкове, които водят към "аниме портал" и "вбокс" с вградени субтитри ги видях и споменах, но въпросът ми бе за отделни субтитри за сваляне, понеже съм свалил сериала с по-добро качество.
  5. Привет на всички! Не искам по никакъв начин да звуча грубо или офанзивно към когото и да било, но как може анимета, които излизат докато говорим (например jigokuraku) да имат превод, а Джуджутсу Кайзен от 2020та с излизащ втори сезон да няма такъв...или поне не отделен по останалите платформи за субтитри за свободно сваляне? Знам, че процесът не е лесен и никой не е длъжен на никого за нищо, но просто не ми е ясно как се е получила тази ситуация. Единственият вариант за гледане с превод е посоченият сайт от човекът, създал темата. Ще има ли развитие и изобщо ще бъде ли преведен сериалът или си оставаме с английския превод, който не е никак сложен, но все пак хаха Благодаря и извинете.
×
×
  • Създай нов...