Jump to content

ShiplessOcean

Потребители
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

Всичко публикувано от ShiplessOcean

  1. Новата песен на IU в клипа участва и V от BTS. И песента, и клипа са страхотни! Omnia vincit amor
  2. Ох, без да се целунат, това е тъкмо за мен! Много обичам такива любови!
  3. Тя ще го убива ама се влюбва в него, само на мен ли ми звучи като страшна боза?!?
  4. Има май един отзив в имдб, не добър. Аз ще го гледам заради Han Hyo Joo задължително, много ми е любопитна тази й роля.
  5. Корея, както и Япония, са много американизирани. При тях има сблъсък на американската (която е западноевропейска до известна степен) цивилизация с традиционната култура и народопсихология на азиатските народи. Не им понася лесно. Даже в Корея е по-силно изразено, те са християнизирани за разлика от Япония.
  6. Браво, поздравявам ги какви неща измислят за да намалят броя на самоубийствата в страната. Наистина се възхищавам на корейската филмова индустрия, колко много проблеми разглеждат във филмите и сериалите, и как го правят.
  7. Изгледах го, не беше лошо сериалчето. За един дъждовен уикенд става, някои неща са доста скалъпени. Харесаха ми романтичните сцени, мнооого ги бива корейците в това. Имаше пак много красиви сцени със слънцето, снега, кръвта като в Hotel Del Luna. В 15-ти епизод имаше и секс сцена, в тъмното, той беше гол до кръста. Ако продължават така след 10 години и full frontal nudity ще дават по сериалите Иначе музиката беше един път, тези двете песни мога да ги слушам безкрай.
  8. Това май ще гледам като свърша с Destined with you, че тежките романтики не ми се отразяват добре
  9. Това май е от типичните кей драми, които аз по принцип не харесвам, с тези техни кошмарни отношения в службата , корейски кифли, корейски пънове и т.н. Главната макар да не ми е хубава (аз корейките не ги намирам за хубави, само Han Hyo Jo e прелестна според мен) ми стана симпатична, но гледам основно заради Ronwoo. Като каже с оня влажен поглед "саранье" и се размазвам.
  10. Много интересно си повдига дясната вежда
  11. Супер! Тъкмо я свърших, някои епизоди повторих, сега с дублажа ще я изгледам пак. Много е захаросана, но и много ми хареса. Заради Shin Hye Sun я бях набелязала, но главния много ми допадна голям сладур. И добре играе, 25 епизод, на 26 минута няколко пъти му гледах изражението.
  12. Благодаря! Корейски сериали и филми ми е много трудно да гледам с английски субтитри, всякакви други езици гледам, но с корейските не знам защо не ми се получава.
  13. Някой гледа ли вече, колко епизода са излезли? И ще има ли превод на български?
  14. Малко е дълго, но си заслужава Във вторник сутринта идвах от София за Бургас и както се очакваше, моята потрошена и раздрънкана Лада Самара се повреди. Влязох в аварийната лента в очакване някой да ми помогне и след 10 минути срещу мен се появи впечатляващ Mercedes Benz Kompressor със 190 км/ч. В един момент гледам, че момчето с мерцедеса дава на заден ход и се връща към мен. И изведнъж, младежа ми предложи да тегли бедния ми боклук до Бургас. Оставаха ми 162 км още. Аз приех веднага, но го помолих да не кара твърде бързо, в противен случай моят таралясник и аз щяхме да свършим в някой канавка (очевидно). Разбрахме се, че той ще кара бавно, а аз ще му правя къси-дълги всеки път, когато се отплесне и повиши скоростта. След това, мерджанцедесчето започна да ме тегли и когато се отплесваше, аз му премигвах къси - дълги и той намаляше. Всичко си беше наред, докато по едно време не се появи Porsche Carrera GT 2, черно, тонирано, лошо изглеждащо, което плашещо си беше конкуренция на Мерцедеса. Този обаче не му пусна фандък и като даде газ до дупка, по едно време гледам ладичката ми се движе с 90, 100, 110 и като почна да ускорява, превъртя километража и сигурно лепна по едно време 120, 130,150, 190, 210, 240, 260 км/ч!!!! Вече бях се стресирал малко, почувствах се отчаян!!! Давам му къси - дълги като луд, докато тия двамата луди се движеха едновременно почти броня до броня.... По едно време, някъде там минахме покрай полицейска патрулка в близост до един паркинг за тирове. Мамка му, дори не видях радара, който записа внушителните 270 км/ч. Тогава полицаят се обади по радиото на следващия катаджийски пост в посока Бургас. После четох доклада и останах потресен. Полицая е описал дословно и буквално: Внимание! внимание! Двама мъже, единият в сребристосив Mercedes Kompressor, а другият в черно Porsche Carrera GT 2, двамата се гонят по магистралата с над 270 км/ч и момчета... Аз кълна се в майка си, в децата си и в работата си, че зад тях, залепен на по-малко от 2 метра за мерцедеса, хвърчи някакво хлапе с Лада Самара и му пресвятка къси - дълги, за да го пусне да мине!
  15. След поредната к-драма оставам с впечатление, че винаги жената е лоша, дръпната, даже псуват и се тръшкат, но мъжът винаги е чувствителен, добър и дълготърпелив . Добре ги възпитават, харесва ми.
  16. Бе ако ги загрееш в микровълновата за 30 секунди пак стават.
  17. Kim Soo Hyun и Ye Ji (главните герои) 6 години преди заснемането на сериала са участвали заедно в реклама на пудинг, в която Kim Soo Hyun се пита дали пудинга има вкус на целувка или целувката има вкус на пудинг. Ето я
  18. По какво си прилича с It's ok to not be ok?
  19. Потвърдено е участието й в нов сериал In your brilliant season
  20. Уау, направо съм зашеметена, страхотен сериал! Не съм очаквала такава история и така добре пресъздадена! Още съм на 9-ти епизод, но съм като омагьосана. Много ми бяха интересни и всички постове в темата Тук за приказките към всяка серия, на английски
×
×
  • Създай нов...