Jump to content

ShiplessOcean

Потребители
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

Относно ShiplessOcean

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ShiplessOcean's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

140

Обществена Репутация

  1. Новата песен на IU в клипа участва и V от BTS. И песента, и клипа са страхотни! Omnia vincit amor
  2. Ох, без да се целунат, това е тъкмо за мен! Много обичам такива любови!
  3. Тя ще го убива ама се влюбва в него, само на мен ли ми звучи като страшна боза?!?
  4. Има май един отзив в имдб, не добър. Аз ще го гледам заради Han Hyo Joo задължително, много ми е любопитна тази й роля.
  5. Корея, както и Япония, са много американизирани. При тях има сблъсък на американската (която е западноевропейска до известна степен) цивилизация с традиционната култура и народопсихология на азиатските народи. Не им понася лесно. Даже в Корея е по-силно изразено, те са християнизирани за разлика от Япония.
  6. Браво, поздравявам ги какви неща измислят за да намалят броя на самоубийствата в страната. Наистина се възхищавам на корейската филмова индустрия, колко много проблеми разглеждат във филмите и сериалите, и как го правят.
  7. Изгледах го, не беше лошо сериалчето. За един дъждовен уикенд става, някои неща са доста скалъпени. Харесаха ми романтичните сцени, мнооого ги бива корейците в това. Имаше пак много красиви сцени със слънцето, снега, кръвта като в Hotel Del Luna. В 15-ти епизод имаше и секс сцена, в тъмното, той беше гол до кръста. Ако продължават така след 10 години и full frontal nudity ще дават по сериалите Иначе музиката беше един път, тези двете песни мога да ги слушам безкрай.
  8. Това май ще гледам като свърша с Destined with you, че тежките романтики не ми се отразяват добре
  9. Това май е от типичните кей драми, които аз по принцип не харесвам, с тези техни кошмарни отношения в службата , корейски кифли, корейски пънове и т.н. Главната макар да не ми е хубава (аз корейките не ги намирам за хубави, само Han Hyo Jo e прелестна според мен) ми стана симпатична, но гледам основно заради Ronwoo. Като каже с оня влажен поглед "саранье" и се размазвам.
  10. Много интересно си повдига дясната вежда
  11. Супер! Тъкмо я свърших, някои епизоди повторих, сега с дублажа ще я изгледам пак. Много е захаросана, но и много ми хареса. Заради Shin Hye Sun я бях набелязала, но главния много ми допадна голям сладур. И добре играе, 25 епизод, на 26 минута няколко пъти му гледах изражението.
  12. Благодаря! Корейски сериали и филми ми е много трудно да гледам с английски субтитри, всякакви други езици гледам, но с корейските не знам защо не ми се получава.
×
×
  • Създай нов...