Jump to content

Lost Cherry

Потребители
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно Lost Cherry

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Lost Cherry's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

118

Обществена Репутация

  1. YYY Какво за бога гледах!? Накрая си казах, че липсват само извънземни и се появи космически кораб. Тoзи сериал е толкова лош, че е силно пристрастяващ... Тъй като не можех да не се чудя колко по-хаотично може да стане…и го изгледах. Актьорите сигурно страшно много са се забавлява ли докато снимат. Happy Ending Това е мини сериал с този, който играеше котката в Choco Milk Shake. Много миниатюрен сериал. Ще отнеме 20 минути от живота ви. Има начало и край. Също има история, предистория и финал. Въпреки задоволителния край ми се искаше да покажат малко повече.
  2. Наистина се забавлявах с тази странна идея. Толкова различно от корейските сериали, които съм гледала, но те са много и не ми вярвайте. Бях готова да му дам много висока оценка, но има този край, който е ммммъъъхххх. Защо направиха това? Сърцето ми искаше да види: Беше много приятно да го гледам с български субтитри. Благодаря.
  3. Това беше кратко и незадоволително. Може би защото се впуснах в сериала без да съм гледала анимето. Казах си: “Щом са направили сериал, значи е подходящ за всички.” Да, но не. Наистина не успях да опозная света, героите и кой за какво се бори. Действието беше твърде бързо и у мен остана усещането, че пропускам някои важни неща. От друга страна е забавно, героите са колоритни и толкова различни един от друг.
  4. Смъртта е лесно решение, трудно е да живееш. Като начало, мисля, че този сериал просто показва, че общността не е само дъга и цветя. Хората се крият зад усмивката и е много по-трудно да си добър отколкото да си лош или обратното. Този сюжет е неочакван. Имаше от всичко - страх, сладост, надежда, отричане, лъжа и т.н. Може да изглежда предсказуемо на моменти и всичко останало, но повярвайте ми не е ни най-малко, но все пак ми казаха, че съм гледала твърде малко корейски сериали и все още се вълнувам.
  5. Просто е страхотно. Понякога всичко, от което хората се нуждаят е протегната ръка. Можеш да си толкова мрачен, когато е необходимо, за да защитиш това, което е твое, но силата на добротата е също толкова въздействаща. Музиката, взаимоотношенията и сюжета. Има толкова много различни емоции, които разказват истории.
  6. Tревогата, тревогата и напрежението. Отчаянието и желанието. Вълнението. Тук имаше всичко. Толкова е хубаво. Tова е едно от онези предавания, в които каквото и да пиша или да се опитвам да кажа, не може да изрази напълно колко добро е това шоу. Очарованието на този сериал се крие най-вече в това, че успя да представи различната гледна точка и мнение, а в същото време основната история е вълнуващо приключение в един необикновен свят. Просто ми се иска да започна да го гледам отначало.
  7. Толкова много се забавлявах с този сезон. Хареса ми повече от първи. Привързах се към всеки герой. Почти всеки. Любопитна съм за техните минали истории и как те влияят на настоящите им действия. Има нещо скрито, мрачно и друго, което не знам как да определя. Просто съм ангажирана с всичко, което се случваше на екрана и исках още.
  8. Eха, какво приключение. Иска ми се денонощието да има поне 72 часа, за да имах възможност да изгледам и сезон 2. Хареса ми как успява да преплете основната история с отделни малки истории и всичко се оказа толкова вълнуващо. Също завладяващо, тъжно, мило и някак си забавно. Държа ме в напрежение и е страшно красиво.
  9. Сериалът беше като да се опитваш да пускаш хвърчило в буря. Колкото и да се опитвах да предвидя какво ще се случи или кой е виновен за цялата бъркотия, почти всеки път грешах. Хареса ми и инвестирах във всеки един епизод толкова много. Беше толкова забавно и интересно да анализирам историите и героите след всеки епизод. Това направи сериала още по-забавен, че не им се сърдех, че умело ме лъжеха и мамеха, нито, че концепцията с пътуването във времето беше странна.Не разбрах за нарастващите чувства на главните един към друг, но сигурно е било, защото се бях вторачила да разбера кой е в основата на всичко. Благодаря за субтитрите.
  10. Middleman's love Оооо Главният герой е Тигър от "Мечо Пух", но на наркотици. Размахва ръце, крещи, подскача и е странно ухилен. Другият сигурно се влюби в енергията му. Не успях да се привържа към нито един от героите и на това ниво ми беше трудно да им съчувствам или да се радвам за тях. Дали съм малко груба? Нечувствителна? Прави ли това лош сериал. Донякъде. Имаше добри моменти и не толкова добри.
  11. Only Friends Тревогата е толкова добра. Това е токсичен и конфликтен сериал. Толкова е забавно. Всички имат свои собствени проблеми и огромно его. Никой не е чист и идеален, и аз го обичам толкова много. Не съм го изгледала докрай и нямам търпение да се разбият, и кармата да ги удари като камион. Има три двойки. Едните искам да се съберат, другите очаквам да не го направят и TopMew, които просто пропускам.
  12. Кучето е страхотно. И двете кученца. Tова е посредствено като Lost cherry на Том Форт. Не ме разбирайте грешно, аз обожавам Lost cherry на Том Форт и това е защото обичам да мириша на компот от череши, но това не го прави по-малко посредствен. И това е точно това. Може би всичко идва, че очаквах повече кръв и същества, които искат кръв. И всичко беше някак предвидимо и нямаше ефекта “уау”. Все пак го изгледах, защото не е лош сам по себе си, но не е достатъчно завладяващ и интензивен.
  13. Първите три епизода са страхотни, но после сякаш гледам друг сериал. Не, че е лошо, но е различно. Твърде различно, честно казано. Нещата затихнаха и придобиха постапокалиптичен битовизъм, а чудовищата останаха на заден план. Точно както една врата се затваря, а друга се отваря, но не ти хареса какво си видял и искаш да се върнеш обратно. Нещо такова.
  14. Харесах първите епизоди и предположих, че ще получа нещо вълнуващо. Няма да лъжа, после стана бъг в системата и не успях да му се насладя напълно. Идеята е страхотна. Имаше невероятен потенциал, но ставаше все по-бавно и драматично към финала. Сериалът има своите добри моменти и не съжалявам, че го гледах, но ако бях получила малко повече от различните призраците и фолклора, и героите се учеха по-бързо от грешките си, без загадъчно да повярват в призраци, които преди това са отричали да съществуват, е, щеше да ми хареса повече.
  15. Тайп е очарователно нахален, a Тарн е напълно поразен. Вторият влиза в живота на първия като испанско фламенко - яростно и горещо, почти като принц от Дисни, но не съвсем. Всичко е лъжи, гняв и сърца, което може да се преведе като буен, разгорещен и ревностен хаос. До какво може да доведе тази малка анархия? До сваляне на задръжки. Обаче има много червени флагове, които се веят като пиратско знаме по време на всеки епизод. Трябва да се внимава тук, но това е измислица и върши работа за сюжета, и да като цяло е изпепеляващо горещо. Благодаря за превода!
×
×
  • Създай нов...