Jump to content

LilScrappy

Потребители
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от LilScrappy

  1. Здравейте, еххх излизат все по интересни и завладяващи китайкси сериали, надявам се за в бъдеще екипа ма EasternSpirit да се разширява и предоставя на нас феновете възможност да им се насладим с бг превод, поне на по високо оценените прожекции !!!
  2. Здравейте, случайно на някой да му се намират БГ субтитри, че не вярвам това заглавие все оше да няма такива ...
  3. Здравейте от бая време съм си го харесал сериала, сигурен съм,че ще има още повече фенове и желаещи да го гледат ако някой добър човечец благоволи и намери нужното време да му създаде лека полека бг субтитри, не само аз ще съм Благодарен !
  4. Знам че сериала се излъчва вмомента, гледам че и оценката му в mydramalist.com е високо за сега, значи има потенциал, дано някой се заеме скоро и с превода !
  5. Като гледам колко страници са се изписали за този сериал не мога да повярвам, вчера изгледах и 16 еп. останаха още 4 да вземе да се случи нещо по така, че определено този сериал ми се нарежда като загуба на време, изгледал съм бая корейски които дори и да са 20-24 епизода има толкова динамика и обрати и ги гледаш с интерес, тука не е така. Събраха ги за хуараните и на какво ги обучиха толкова серии на нищо само се гледаха в една стая колко са хубави, смях голям ! Почнах го защото видях че се пише много за него и предположих че ще си заслужава, всичко можеше да мине и в 10 серии.
  6. Ще може ли да помоля ако някой ги има всички бг субтитри, да ги направи на един рар файл и качи някъде, ще съм му много благодарен ! ErutanБлагодаря за субтитрите !
  7. Много е добър, като приказка минава всичко, красиво направен от началото до самият край, всички играят страхотно ! Четох някъде, че има слухове за втори сезон, мен ако питате не вярвам да има подобно нещо.
  8. И аз го гледам, почна добре според мен но после нещо имам усещането че със всяка следваща серия го гледам на сила, не ме разбирайте погрешно сериалчето не е лошо но, след като го изгледам го трия веднага и съм сигурен че след седмица няма да г помна изобщо. Вмомента съм на еп15 но ше изчакам превода да излезне и за 16, че да ги изгледам двете серии !
  9. След дълга пауза, започнах въпросното заглаив малко след 10-та серия съм, сериалчето е направено добре и ми допада. Има големи образи, онзи учителя с тенджерата на главата му се смея много Надявам се с напредването на епизодите да става все по интересен. едит: Е да ама не, утре ще изгледам последните два епизода, почна добре мисля до 15 еп. от там нататък го гледам на сила и нищо не става даже като стигнах заключителните епизоди след 40 пак мудна работа ала бала ! Може би защото съм гледал други историтечески които са много по динамични като сюжет от самото начало до самият край !
  10. Страхотен сериал, добър сценарий много добра игра от краля и Донг И, направо ги заобичах героите им, до последно не се отказоха един от друг, наистина като приказва се развива всичко! Има си и слаби епизоди, но няма как при толкова много серии, но поне от 38 еп. до края всичко е на високо ниво
  11. Гледах снощи и 10-ти епизод малко мудно е начало, но взе да става интересно вече, очертава се поредният много добър сериал ! Едит: Завладяващ сериал, последните 15 епизода са много добри, а финалат с една дума, силен,
  12. И на мен ми се вижда много интересен сериала, жалко е че не се превеждат, надявам се завбъдеще да се променят нещата. Вече съм набелязал 8-9 които няма да остъпват на корейските!
  13. Започнах го, първите два епизода вървяха с бавно действие, надявам се в следващите да има малко повече динамика.
  14. Изгледах го, скоро не бях гледал толкова завладяващ сериал всичко е изпипано от първата серия до последната, чесно да си кажа много не останах доволен от финалните 2 епизода, но това няма да ме накара да го критикувам,! Такива сериали се гледат на един дъх, като човек който гледа само изторически продукции Императрица Ки ми става един от любимите, не случайно и рейтингат му е толкова висок ! едит: имам една версия 720p (100gb), но искам да го имам на 1080p засъжаление го намерих само на 1080i (390gb без сидъри), защото смятам след време да го гледам пак ако няма какво да се гледа !
  15. Почнах сериала заради високата му оценка, първите епизоди наистина бяха много силни и динамични веднага те грабва, вмомента съм на 26 епизод още ми е интересен, но искам да попитам хората които са го изгледали, ако може да ми кажат какво ще се случи със
  16. Аз Чумонг съм го гледал бая отдавна чак нищо не помна, само че връждата между Десо и Чумонг беше голяма. Кралството на ветровете беше много силен и ми хареса, изгледах го на един дъх, и заради ХоДонг исках да продължа да вида какво ще се случи с него, но не знаех че историята е такава, а и се превързах към някои от героите в Princess Ja Myung Go. И колкото повече напредвах към финалните серии, толкова повече се натъжавах, щом не си го гледала определено си го свали поне с него ще завършиш историята, само където тука любовната драма ми дойде малко в повече но не съжалявам че го изгледах ! едит: Тази втората кралица и нейната случиня бяха много негативни образи и ме изнервяха до краен предел на моменти, и още ми е кофти от финалните епизоди! Гледам само исторически сериали, ще може ли да ми кажете някой подобен на този да вида дали ще може даме плени колкото Princess Ja Myung Go
  17. Скоро изгледах краството на ветровете много добър, и веднага след него почнах този с който завършва историята ! За самият сериал много красиво направен, но драмата ми дойде малко в повече и последните серии ме разчувстваха бая.
  18. Аз съм на 15 епизод и съм доволен от сериала, надявам се да става все по интересен !
  19. за феновете на Blu-ray качеството ето един релийз: Click Here
  20. това не е рип, а извлечено от пълните блу-рей дискове ! премахнато е само TrueHD 7.1 звука защото LPCM 7.1 е по доброто ! **** Извинявам се за грешната информация, бях подведен от липсата на иконка за блу рей. Mike
  21. Нека който го е гледал филма да каже да ли си залужава, че мисля да му тегля пълният Блу-рей и ако не си заслужава да не правя тази грешка!
  22. И аз благодаря на к1227 за чудесният превод ! Blu-ray Remux е качен
  23. за хората които искат да се насладят на 1920х1080 (Remux) след малко ще го кача в замунда и ще дам линк тук !
×
×
  • Създай нов...