Jump to content

~Saranghe

Потребители
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ~Saranghe

  • Рожден ден 05/19/1999

Profile Information

  • Пол
    Female

Contact Methods

  • Skype
    borityyy.m.t.

~Saranghe's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. hey hey az sum monika priqtno mi e da se zapoznaem ! :)

  2. На мен Hoot хич не ми харесва. Звучи много...странно и лигово.
  3. Много си добра. Аз също си пея разни песнички, но като те чух си помислих само едно ''Свалям и шапка на това момиче''. Скри ми шайбата просто...Корейския ти също е много добър. Но наистина гласът ти е малко тих и прилича на този на Шин Хье. И аз препоръчвам да пробваш Whitout Words или lovely Day.
  4. Здрасти, здрасти! Аз съм Боряна, но ме наричат Бори, Буби, Бубз, Съни, абе..не ми пука как ми вика само да знам, че викат мен. На 11 съм (Хе-хе. Чувствам се като прекалено малка.). От Варна съм /Варна, морето, сините вълни.../. Моята скъпа братовчедка си беше сложила картинка на Boys Before Flowers на дисплея на телефона и аз като пълна откачалка я питам ''Ани, кои са тези?''. Обясняваха ми поне половин час за Джун Пьо и колко бил сладък, за Джи Хо и колко красив бил, за Джан Ди и така нататък. Аз си се чудех кои са тези, ама нищо не казвам. Един месец мина. И веднъж слушам Run Devil Run на Ke$ha. И отдолу гледам коментари ''This song originally is for SNSD'' и тем подобни. Реших да видя кои аджеба са тези SNSD. И като разбрах се хванах за главата. Изобщо не харесах песента. Мина още един месец и веднъж попадам на канал в ЮТуб-bubzbeauty. И пише там ''SNSD-Oh Inspired Hair''. И аз се чудя ''Пак ли тези SNSD?''. Отивам да видя песента и опа! Хареса ми. Плъзнах и по другите групи. По цял ден слушах KARA, T-ara, Big Bang, Super Junior и така нататък. И се сетих за скъпия BBF на братовчедка ми и решавам да го видя. Изтеглих си един епизод и ми хареса. Така продължих. Но голямата ми мания е само към Южна Корея. Толкова се опитвах японците и китайците да ми харесат, но не стана.
  5. Страшно готино сериалче. Особено с прасозаека. И аз искам. Забелязах, че някъде са излезли продукти с образа на прасозаека.
  6. Samurai High School-издържах пет епизода и офейках. Do re mi fa...-мисля че за са забравили двете ''l'' отзаде. Сериела е огромен ''fall''. Уникално тъп. Ghost train-Е...голям страшен филм. Аз съм страхлива, ама туй и грам не ме уплаши. Направо...
  7. Наистина е страшно хубаво сериалче, но просто не ме хвана. Сюжета, сценария и всичко е наистина чудесно, но просто не ми хареса чак толкова. Много съм разочарована от японските F4. Нямат чара, който имат корейските. Руй и някво кубче лед отвън, Домьоджи ми е като риба, Соджиро ми е някак...странен, а Акира ми е някак мазен. Но това си е лично мое мнение. Харесва ми, но не го обожавам.
  8. Аз отдавна се уча и правя неуспешни опити да науча танците на някои парчета. Най ми провървя танцът на SNSD-Oh. Може би, защото не е чак толкова труден. Също ми се отдава танцът на Run Devil Run на същите кукли. Иначе редовно си се мъча на KARA-Lupin, Kara-Wanna, SHINee-Relpay (най-много мъчене тука става) или пък SNSD-Genie. И аз като Insomnia с часове съм се мъчила на Ring Ding Dong на SHINee. Движението с талията е унищожител. След цял ден мъчение може да завърши с огромни болки в гърба, но се получава. Все някак става работата.
  9. Майка ми е говорила с ИУ човеците и се е оказало, че било само за студенти и завършващи. Така, че за съжаления аз съм аут.
  10. Ако някой може да ми препоръча нещо, с което да си изплача очите (че вече ми писнаха хепитата на BOF, You're Beautifull и Personal Taste). По възможност корейско и преведено.
  11. 'Айде и аз тука да се изложа.
  12. Много хубаво сериалче. Страшно е забавно и интересно. Много ми харесва онази сцена в банята и както вече се каза ''онези неща с крилцата''.
  13. Попринцип много си ги харесвам, но Япоснката версия на Genie ме разочарова тотално. Всички изглеждат като някакви каменни с изкуствени усмивки. А колкото до клипа на TRAX със Seohyun той се е получил чудесно. Сохюн наистина има някакво миловидно и сладко излъчване. Най-много си харесвам Юри, Сохюн и Тейон. Но всеки си има мнение.
  14. И аз съм навитак. Утре ще говоря с родителите си. Само, че се чудя дали не съм малко дребничка (11), но 'айде..
×
×
  • Създай нов...