Jump to content

Marchooo

Потребители
 • Posts

  205
 • Joined

 • Last visited

About Marchooo

 • Birthday 10/08/1987

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

2,721 profile views

Marchooo's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

10

Reputation

 1. Version 3/42

  284 downloads

  Превод и субтитри: Marchooo, Редакция: Ragnos
 2. Миии... аз съм си от едното време по хардкор корейските класики, разбирай "и всички умряха щастливи", затова в тази драма добре си ми дойдоха страстите и безумствата. Както се казва, вживях си се, поревах си, накрая и субтитри наредих. Само шефа пострада, че го накарах да гледа сериала и то докато бяхме в Корея. Издържа до 10 епизод. Все още ме залъгва, че все някога ще го догледа.
 3. Леле, човек, много ме зарадва с този коментар! Описала си всичките неща, които се случват в сериала, и заради които го обичам, само че във вид на критика, обаче по толкова смешен (поне за мен) начин, че искрено ме разсмя. Ще чакам с радост да драснеш някой ред, след като изгледаш финала!
 4. Shanghai Bund - 新上海滩 Страна: Китай Година на излъчване: 2007 Жанр: Романс, Екшън Канал: JSTV Епизоди: 42 Римейк на сериала The Bund от 1980 г. с участието на Чоу Юн Фат. Участват: Huang Xiao Ming (Хуан Сяо Мин), Сун Ли, Хуан Хай Бо, Ли Сюе Дзиен, Чън Шу и др. Резюме: Това е историята на Сю Уън Цян и неговия възход в редиците на Шанхайската мафия през 30-те години на 20 век. Сваляне: с руски субтитри С вградени английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 5. Шефе, надали си се надявал на коментар от мен, но ето, факт! Щом цяло аниме изгледах - първо на английски, после и с твоите субки (някъде и без субтитри), колко му е да драсна няколко реда Единственото лошо в цялата история, хайде две да кажем, са: - до втори сезон ще съм им забравила не само летящите физиономии, а ми и за какво се борят. Второ, моята най-голяма мъка - Ливай нЕма да го сватосат с Микаса, щото тя никога няма да се усети, че ще привлече вниманието на Ерен само ако стане 50-метрова титанка. А гледащият "кат умряла риба" Димитре, можеш ли да го наричаш така?! Ливай си е точно за нея. Мда, като оставим това на страна, историята се оказа страхотна, гледках си я с голям интерес и ако продължават японците с такива анимета, току-виж ме спечелят за фен.
 6. Version (Complete)

  220 downloads

  Превод и субтитри: Marchooo Издание: Damo.E04-14.HDTV.XviD.720p-MOOHAN
 7. Честит Рожден Ден на оппа! Нека продължава с уникалната си игра, с многобройните си ангажименти, винаги да има нови предизвикателства и хоризонти! Да бъде здрав и да има до себе си един истински човек, който да го обича и подкрепя!
 8. Според мен е До Джин, най-малкото защото той и Су О са, така да се каже, главната двойка. Трябва да се запълнят епизоди, без да се измества фокусът от тях. Ако някой друг се окажеше таткото, какво щяха да правят нашите? Ще се размотават влюбено два-три епизода, а къде остава драмата? Иначе и аз се раздразних на епизода. Толкова сериали съм изгледала, уж трябва да съм свикнала вече на някакви въображаеми проблеми. В случая не е точно така, но не е и такава болка за умиране. Предполагам, че твърде много разсъждавам от гледна точка на нашия мироглед и разбирания. А това са си корейци. Ще продължа да си го гледам при всички случаи, като тая надежда да не опропастят съвсем развръзката. Поне кастът е бижу, та ми пълнят душата!
 9. Започна качването на субтитрите по три епизода всеки понеделник
 10. Южна Корея 2003 Eпизоди: 14 Превод: Marchooo Редакция: sinardin
×
×
 • Create New...