Jump to content

speedy86

Екип Субтитри
 • Content count

  2,281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

speedy86 last won the day on November 21 2017

speedy86 had the most liked content!

Community Reputation

295 мочи

2 Followers

About speedy86

 • Rank
  Отраканата мацка
 • Birthday 02/07/1986

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

3,790 profile views
 1. speedy86

  F.T Island

  За да не се наложи да сменят името на Three treasure island
 2. speedy86

  F.T Island

  Сега се замислих, че продължават да са FT Island - Four Treasure Island...
 3. speedy86

  Another Oh Hae Young (2016)

  Изгледах го и аз като ми припомнихте за него. Не мога да кажа чак кой знае какви хвалебствия, но биваше. Повечето бяха сладури и въпреки дразнещите изцепки, се гледа. Само едно ми вадеше очите през цялото време - Ерик. Бие огромна част от айдълките в безизразност на лицето, а на глас докарваше тембъра и изказа на "Добрия доктор" - ама оня беше аутист и там отиваше, тук звучеше дразнещо. Не бих гледала втори път, но за веднъж е ок.
 4. speedy86

  Търся...

  Always/Only you
 5. speedy86

  Jung Joon Young

  На някои места споменават, че на някои момичета са сипвали опиати, та не се знае кой с кого и в какво състояние е бил. Предстои да се докаже, де.
 6. speedy86

  Именни и рождени дни

  Благодаря ви, златни сте!
 7. speedy86

  Mr. Sunshine (2018)

  Само някои песни се намират от участия в предавания или случайни фен-клипове. Лазе, ти на кой си била да знам какво да ти търся?
 8. Напомняш ми да споделя, че в магазини на веригата "Буров" в София съм засичала няколко вида рамьон. За съжаление магазините им са малобройни...
 9. Здравей. Екзотичните езици се търсят много, в момента китайския е най-дефицитен. Еъзможности за реализация има доста и в различни области, от там нататък зависи какво ти харесва. За Японистика и Кореистика имам наблюдения, че има много читави преподаватели. От близка приятелка - китаист знам, че в Китаистиката откъм преподавателски екип нещата не са баш цвете. Който и език да избереш, ще е зор и много учене. Като плюс мога да посоча, че японски и корейски са много близки и можеш сравнително лесно да научиш и двата. Китайският е основно зубрене. Дано съм ти помогнала. Ако имаш още въпроси, може да ми пишеш и на лс.
 10. speedy86

  I Hate You, Juliet (2019)

  Романтика сто на сто няма да има, но и двамата яко ги бива да вилнеят. Дано са подготвили възпитатели на снимачната площадка.
 11. Направо. У мен поражда повече страст и от най-върлата си фенка
 12. Първия, мазния, дето си бие жените.
 13. Начиии, май и мене ша ме отняма за събота, оти само от коментарите ме заболя главата. Пък и вече не мога да разчитам, че лястовицата ще е прегракнала, та приятно ви изкарване.
 14. Начи приемам, че няма. Хубава вечер
 15. И ко ся? Ше има ли нещо довечера?
×