Jump to content

speedy86

Екип Субтитри
 • Content Count

  2,330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

speedy86 last won the day on November 21 2017

speedy86 had the most liked content!

Community Reputation

545 мочи

2 Followers

About speedy86

 • Rank
  Отраканата мацка
 • Birthday 02/07/1986

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

4,951 profile views
 1. - Като се напия, си губя обувките и не знам къде съм. - Роси, не можем да сложим този текст на песента, я дай пак. - Боса по асфалта вървя си, свиркам си и нищо не търся.
 2. Не, влиза се с оценка от езиков изпит (кои езици са подходящи може да се провери в сайта на СУ). Преподава се от азбуката, т.е. не се очаква да имаш подготовка. TOPIK няма общо със специалността и спокойно може да се държи от всеки.
 3. Малко предложения от София от личен опит: - Yati, индонезийския на ул. Неофит Рилски (в частта към Ботев) - собственост на индонезийка, готвят отлично и е на поносими цени. - Royal Thai на "Славянска" - по-скъпичък, но храната е разкошна, много автентична, като явно дори си внасят или отглеждат някои зеленчуци и плодове, които не се намират в България обичайно - будката на Virtuoso на изхода на метрото на "Бели Дунав" - освен много видове бъбъл чай предлагат страхотни сандвичи (бан ми), нудли, често правят и фъ. Храната е ограничена, но обичайно много вкусна. Чувала съм за виетн
 4. Не го ли беше почнал някой? Или грешно съм запомнила... (Рязко ме разрева, ей! Не мога да ти опиша колко обичам тази песен, а отделно и гласа на Ким Пил какво ми причинява всеки път...)
 5. Потвърждавам. Разкошен. То актьори, то истории, то сценарий, диалози. Много естествен като за корейско, наистина се вижда модела Отговори, макар и с една идея по-сериозен. Задължително ще се гледа и 2 сезон, който ще си е пак със същата група шматки. Обичам ги всичките, ама Чо Джонг Сок, душата ненагледна - покрай него други не поглеждам. Гледайте!
 6. Ммм, отлично включване. Да добавя и аз в темата два любими канала в Ютюб. https://youtube.com/c/PailinsKitchen Тайландка, живеща в Канада (мисля), готви традиционно тайски рецепти. https://youtube.com/c/Marionskitchen Австрало-тайландка, готви всякакви азиатски рецепти, като понякога се включва и майка ѝ - много забавна тайландска леля А за желаещите готвачи да спомена, че доста подправки, сосове и продукти може да намерите в сайта на Алекс фиш.
 7. Аууу, един ден да не вляза и какво изтървах! МНОГО ви благодаря на всички. Тук си остава едно от любимите ми местенца и с толкова страхотни, цветни, шантави и енергични човечета няма как да е иначе. Времето малко е кът, не остава много и за гледане, но ви държа под око, спокойно
 8. Да отбележа и аз силно положително мнение. Определено оригинална история, даже няколкото задължителни клишета не подразниха толкова, може би защото не бяха придружени с обичайните сълзливи монолози (поне не твърде дълги). Много трезв, много оптимистичен сериал, по отличен начин съчетаха няколко различни жанра, а плот туиста, който всички очакваха, се разплете по неочакван за мен начин. Особено ми харесаха отношенията между братята, включително третия "брат" - всеки има нужда от човек до себе си да му дава сили и подкрепа. Радваше ме и как двойката изградиха страхотни отношения отвъд приви
 9. Чудно ми дойде тази пухена, розова приказка! Почти нямам спомен от оригинала, но от римейка задължително ще запомня таз ми ти негова трапчинка! Толкова да радва окото тоя човек, така хубаво краси екрана, па и толкова убедителен влюбен беше, ко да му искам повече? Главната с някои много малки изключения също ми допадна, имаше си глава на раменете и гръбнак даже. Далеч не беше чак толкова залюхана, ехеее, колко по-утрепани женки сме виждали. Второстепенните също си бяха баш както трябва (само можех да мина без айдълята, бяха яко излишни). Сценарият много стегнат, без нелепици. Абе, гледай, народ
 10. На мен пък доста ми допадна как успяха хем да вкарат цвят и живот, хем да запазят съспенса. Не е шедьовър, но е доста добре, съгласна.
 11. 2 Също по гореизброените причини
 12. Вероятно като в живота - и от двете по малко
 13. Много си заслужават и участията на Ом Ги Джун, ако и да не е айдъл.
 14. Малиии, нямахме ли тема за него? Абсолютен любимец, може би най-готиния от старото поколение. Страхотен актьор и тотална откачалка. Радва където и да се появи.
×
×
 • Create New...