Jump to content

speedy86

Екип Субтитри
 • Content Count

  2,303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

speedy86 last won the day on November 21 2017

speedy86 had the most liked content!

Community Reputation

363 мочи

2 Followers

About speedy86

 • Rank
  Отраканата мацка
 • Birthday 02/07/1986

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

4,203 profile views
 1. Приятно беше. Главната беше сладурана, без да е лигла, младежът - приятно занесен. Интересна гледна точка спретнаха, още се чудя кокошката ли беше преди яйцето Не е чак шедьовър, но си заслужаваше времето.
 2. Великолепна! Невероятен талант, страхотно излъчване, отличен подбор на роли! От тази жена лъха талант и харизма на талази. Твърдо съм убедена, че може да изиграе всичко. Най се радвам на роли като в Healer - само тя на екрана, без излишни други лица в кадър. Излишни, щото тя бездруго краде всяка сцена. Благодаря за темата, беше срамота, че сме я нямали в каталога досега.
 3. Айш, не само ми разказа биографията, ми и подаръци ша чакат... Аааа, отказвам се! Добре, че никой не разбра, че ша идвам...
 4. Емиииии, освен да дойда, кат' толкоз настояваш...
 5. Щом настояваш, пускам го, ама е мнооо тъп
 6. Да се намешам и аз у разговора, като в оня виз ца таралежа... Ни имам време, ни нерви да ровя из целия нет. Офертата за английски още важи, ако ъпа в тия сайтове ще ги качи вместо сегашната боза. Ако не, аз зор нямам, да му мислят англоговорящите.
 7. Па дай да ги редактирам и на английски, няма ми седи името под нескопосан превод, я!
 8. Ма'ни го киното, ко рекохте за йеденье? Шефе, Никс - първо проверете дали не са ви сложили снимките с надпис "Тия не ги пускайте" на входа на киното.
 9. Много ми е трудно да напиша смислен коментар за подобни... кхъм... творби. Голяма мешавица са направили, но нещо не беше по мой вкус. НЕдонаправена пародия с пришити наистина брутални нишки. Не съм сигурна какъв точно ефект са търсели, честно казано, та ми е невъзможно да преценя дали са го постигнали... Вероятно най-култова ще си остане сцената в участъка. Ще ми остане в паметта до оная от една тайска гавра, в която главния си купуваше презервативи с аромат на дуриан.... Еми, туй то. Сега кой ще ми върне тоя час и нещо?
 10. Още има хляб у тия стари кокали, ей! Опитът си казва думата и май верно вече им е все тая за класации. Доста кимчи са изяли през годините заедно все пак. Само бройката ми е недостатъчна, искам си Сонгмин и Чули. Последния не ми трябва да денси, само да стои и да бъде прекрасен. И някой да им каже, че хапчетата не се пият всичките наведнъж!
 11. Както спомена O6ina, най-добре погледни информацията за стипендиите им, изискванията ще могат най-добре да ти обяснят в посолството или на сайтовете на самите университети, но ето например бакалавърските програми: https://www.bg.emb-japan.go.jp/bg/culture_education/scholarships_bach/index.html Обърни внимание, че ако не поддържаш определен успех, може да прекратят стипендията. Не мисля, че който и да било от нас може да ти отговори какво да правиш, ако ти самата нямаш представа какво точно искаш. Опции не е като да няма, но само ти може да си направиш сполучлива за теб комбинация. И аз те съветвам много, ама МНОГО добре да си помислиш дали наистина искаш директно да се бухнеш в тамошния живот. Говорим за нечовешки силна конкуренция в уни и на работа, на която дори самите японци едва издържат (и то не всички). Това, че си чужденец ще е допълнителен минус за тамошния работодател, освен ако не си факир в дадена област, иначе имат купища много отдадени и отлично подготвени кандидати. Споменатото ниво N2 означава да говориш езика почти като роден, а срокът от 3-4 години за овладяването му е постижим само ако наистина учиш много сериозно. Вероятно най-точна информация ще получиш от българи, живеещи там, има група Bulgarian residents in Japan във Фейсбук. Присъединявам се към съвета по-горе - най-добре иди на екскурзия първо, огледай лично, поразгледай и в Ютюб, има много клипове на чужди блогъри за живота в Япония. На теория страната е прекрасна и като турист има много какво да предложи, но по-продължителен живот там определено не е за всеки.
 12. Определено и аз зяпнах. И двамата главни бяха страшни сладури. Историята маааалко предвидима, но много нежна. Пак бих ги гледала.
 13. Хахахха, диването и режисьор го раздава. Докато може, че сега доста време него ще го командорят. Харесва ми песента, и текст, и мелодия, и гърлището, всичко е пушка. Браво на децата.
 14. Не се коси, до 2045 г. Корея ще е най-застарялата нация в света.
 15. Аз се радвам и че не се размножиха...
×
×
 • Create New...