Jump to content

speedy86

Екип Субтитри
 • Content Count

  2,322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

speedy86 last won the day on November 21 2017

speedy86 had the most liked content!

Community Reputation

474 мочи

2 Followers

About speedy86

 • Rank
  Отраканата мацка
 • Birthday 02/07/1986

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

4,584 profile views
 1. На мен пък доста ми допадна как успяха хем да вкарат цвят и живот, хем да запазят съспенса. Не е шедьовър, но е доста добре, съгласна.
 2. 2 Също по гореизброените причини
 3. Вероятно като в живота - и от двете по малко
 4. Много си заслужават и участията на Ом Ги Джун, ако и да не е айдъл.
 5. Малиии, нямахме ли тема за него? Абсолютен любимец, може би най-готиния от старото поколение. Страхотен актьор и тотална откачалка. Радва където и да се появи.
 6. Ааа, ма голям принц ша излезеш па ти. Плесна с ръце и седна да чака крадене. Ми няма па, то бива да се понаправиш, ама няма се силя аз всичко да върша я! Ама-ха! Па и щом булката така лесно го даде, без бой и дърпане на коси, значи нещо не е у ред, тъй знам аз. Кева, ми нали трябва да вкараме драма, че като се преборят младите, бурната им любов да стане още по-силна. На А и Б ли да те уча!
 7. Знам аз, ма викам като дадоха идеята, да не си ги прихванал и ти. Викаш, да идвам, а? Обаче аз не си падам по любовните многоъгълници, тъй че изяснете се окончателно с булката и ша видим после кон боб яде ли.
 8. Bond, аха да се цаня да те крада и се сетих, че не мога да смятам...
 9. Нееее, Жирафът е единствен и неповторим!
 10. Звучи интересно. Би ли споделила линка към превода на новелата?
 11. Мерси, Чингу, с последния коментар ми помогна да реша дали да го гледам. Тцъ. Спестих си няколко часа от живота.
 12. Всичката хубава, ама за букета не казахте нищо. Няма грижи, кака ви Спиди има опит, ще ви уреди. Оригами стайл, първо качество, с лека добавка на храсталак от двора. Чудни! Хем и хорца тропкам, и не само, че и малко пия. Само по гората трудно ще дойда, че пусто не ме пуска шефа, ама нещо рокля да се шие, воал да се веза - обаждайте се. Само купон на аванта да има.
 13. Затиснали сме спомена с по един чувал тухли. Уви, от време на време някой ни припомня за нея...
 14. Аз сега да ви хвърля в амок, ама не мога да понасям Колин Фърт. Версията с него, напук на всички върли фенки, не ми допадна чак толкова. Тия дни се хванах да изгледам сериала от 1980 г., не беше крайно зле. Старата холивудска версия ме забавляваше много, не в хубавия смисъл. С риск Кева да се откаже от мен, предпочитам Матю Макфейдън и дори Кийра и леко просташката Лизи, които ѝ бяха отредили.
 15. Уви, оня го няма вече. Тук е вял, не е сигурно какво изразява и като че ли му е скучно... Останах си с 5 епизода, не мига да се убедя да изгубя още часове с това нещо. Жал ми е за каката, че са я набутали и нея в малко малоумна роля, но тя поне се старае...
×
×
 • Create New...