Jump to content

pinotnoir

Потребители
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно pinotnoir

Последни посетители

170 профилни разглеждания

pinotnoir's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

16

Обществена Репутация

  1. Не знам за скандала, но аз с нетърпение чаках актьорския дебют на набора Jaehyun. Почвам го! Благодаря за споделените линкове @lazeto.
  2. Изгледах го на един дъх. Впечатлена съм за пореден път от Сухьон. Постоянно си правех паралел с предните му роли и се възхищавах колко е изминал като актьор. За адвоката няма какво да коментирам, по-реалистичен образ от това в сериал, според мен здраве му кажи. Тотално се изкефих как му "зашлеви" морален шамар на шерифа дето уж "разпознавал убийците от пръв поглед". В случая уж треторазредния адвокат им показа как се прави, дори богаташката се отказа... Супер послание. За мен мъчителното протакване на сериала е съвсем умишлено- да се усети тегавостта от тромавата система. А тоя дерматит май смисъла му беше да покаже колко е ескалирал стреса и напрежението, че чак накрая преди делото тоя беше се изринал до челото, а и още нещо - показа адвоката колко е отдаден, дори собствените си потребности пренебрегна за да бъде на делото в този вид. И не на последно място - благодарности на преводачите!
  3. Днешният епизод на Облачно с кюфтета беше смислен, хареса ми В началото на сериала заложиха големи надежди, обаче миналата седмица нещо ми скапаха интереса, днес се завърнаха подобаващо. Нямам търпение да разбера как свършва, ще го държат оплетено допоследно май, май?
  4. Привет, хора! Нова съм във форумчето, от известно време ви следим и ви се кефим с мама. Буквално сме това емоджи като ви четем коментарите по любимите ни сериали: От началото на короната насам се закрастихме по корейското кино, тя даже ви намери хи-хи. Много ни допада атмосферата тук и от немай какво да се случи реших да си създам профил, за да коментираме в реално време. Накратко за нас: От Русе сме, аз съм Габи, на 24 бъдещ графичен дизайнер, стискайте палци! Като цяло аз все още съм новак и много назад на фона на някои фенове тук, които от години (сигурно и десетилетия) следят азиатското кино и култура. Може да се каже, че късно се включихме във "вълната". Мамчето е гледала повече сериали и е напред с материала обаче. На мен категорично любимец ми е Сухьонеца , мамето си е харесала БинДжин и на нея те са й топа. При мен всичко тръгна от две изслушани песни на БТС, след което питах приятелката ми да ми изпрати линк и така паднах в безкрайната бездна на к-поп, а Ви беше този, който ни представи и страната на чудесата. След 4 години изкусно проучване на най-добрите изпълнители мога да заключа, че просто всеки блести с неговата си светлина. Леко ми е тъпичко, че не се бях закрастила когато беше "тренди", явно сега е било времето да ги открия. Ама вярно тези хитове са вечни Gee Gee baby baby ♪ ♬ П.С. Направо се върнах рязко в 2010, когато си правех профили по Кефче.ком, ама е много яко не ме разбирайте погрешно!
×
×
  • Създай нов...