Jump to content

黒胡麻

Потребители
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от 黒胡麻

  1. шегуваш ли се? че в "коничиуа, пешо-сан!" е целият чар на събитието! но това настрана- ако реша, че посещаването на нещо такова ми е по- ценно от меркантилните идеи да трупам и трупам пари (които евентуално някога да похарча за дрехи, струващи повече от мен самата), ще го посетя. ще ме познаете по поздрава "коничиуа, (insert name here)-сан!"
  2. последнo прочетена/в момента преполовена
  3. достоевски, аз нямам такива волове, но пък имам достатъчно котки, за да си направя малка армия, та съм що-годе на същото дередже като теб- пък и прахосмукачката е свършила торбичките (човек ще си рече, че в нашата къща нищо не работи.. .. така си е.), та е съвсем същото. компютърът ми е особено страдащ, защото на всичкото отгоре една от котките обича да спи в/у него и всичките й космърлаци отиват вътре. така че- не знам какво да ти препърчам, но знай, че има и други страдащи по същия начин като теб. бъди силен! аз пък искам да се оплача, че от три дни и три нощи свалям едно предаване, а то така и не иска да се свали.
  4. може да се каже, че към списъка с любими заглавия спадат всички манги на джунджи ито и шинтаро каго (* докато първият вероятно е познат на всички ви, не препоръчвам на хората със слаби сърца и неувредени психики да ровят из гугъл за това кой точно е вторията), worst на хироши такахаши, jojo's bizarre adventure на хирохико араки (и други негови, но тази, клиширана или не, води списъка), parasite на хитоши иуааки и др. като цяло е всеки добър сейнен или хорър има шанс да попадне в класацията ми, защото.. аз май само това и чета, като се замисля.
  5. аз рева на всичко, но най- запомнящите се ревове съм теглила на "приказка без край" (бях малка и плаках не заради края, а заради самия факт, че филмът е свършил) и на "battle royale", колкото и странно може би ще се стори това на някои. или не? мазохизмът ми стигаше до толкова, че нарочно гледах някои сцени (също така и четох пасажи от книгата, но тук говорим за филми, нали?), за да плача на тях. смъртта на чигуса и "все пак ти си най- готиното момиче, което съм срещал някога." бие по точки всичко. всичко!
  6. е в неопределно настроение и състояние.

  7. изгорих дупка в любимия си панталон и същата тази дупка доведе до низ събития, които ми провалиха деня.
  8. здравейте на всички! като за начало- имах чувството, че съм се регистрирала тук, но очевидно не съм? вече съм, но тогава не бях и-- както и да е. името ми е евелина, но можете да ми викате ева или лина, или както сами си решите. на 19г. съм, тази година завърших училище (18 соу "у. гладстон") и съм пред първата си година в прекрасния су "св. климент охридски" (със специалност психология, та- ако има колеги, обаждайте се). харесвам много и ужасяващо безсмислени неща като мода, бейзбол, стари филми, авангард, етъцъ, етъцъ. приятно ми е да се запознаем
×
×
  • Създай нов...