Jump to content

diant

Потребители
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

diant last won the day on May 8 2019

diant had the most liked content!

Community Reputation

739 мочи

1 Follower

About diant

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 04/01/1976

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,236 profile views
 1. Интересно сериалче. Имаше си от всичко и определено държеше в напрежение , в по-голямата част. Благодаря за превода и препоръчвам.
 2. Много приятен сериал. Имаше забавни и тъжни моменти. За нула време го изгледах. Благодаря за превода :-)
 3. Мислех, че съм само аз :-) от време на време, като ми се прииска да си махна главата, си имам няколко любими сериали и тоя е от тях. Разкошни декори и песничката е страхотна
 4. Много мъчно ми върви тоя сериал въпреки любимите актьори. Скучна работа.
 5. Мега сладкия филм. Пълен с лафчета и сграбчващи сърцето моменти. След време ще го повторя :-) благодаря за субтитрите.
 6. Доста приятно сериалче. Не е оао , но определено имаше малко за превъртане, а напоследък все по-често си играя на телефона докато "гледам" нещо. Чудесен превод, разкошна къща (като декор) и без много преиграване (от главните). Какво повече да искам :-) Препоръчвам.
 7. Имаше една тема за песнички, но май е отишла доста назад в списъка и за да не я будя пускам тук един див кавър
 8. Сериала е каччен с БГ субс само в мастерса, на който от своя страна нещо не му се работи. Дали знае някой друго място за гледане? Предварително благодаря.
 9. Хареса ми сариала. За една седмица (след работа) го опатках. Добре, че не прекалиха с романса, честно казано така си беше ок. Има си и динамика има си и интрига. Да , в някои моменти логиката бяга, но ми запазиха интереса. Историята беше хубава и актуална - кучетата лаят кервана си върви. Имам чувството, че понякога корейците спестяват от консултанти без значение, че това води неминуемо до спад в качеството. Според мен това е премерено- целят се в определено ниво на определена цена и си го постигат. Благодаря за превода и плейлистата във vbox
 10. Сетих се днес за тоя виц. Става и за жени разбира се :-) С мъжете е като с котките. Мечтаеш за породист екземпляр, който печели награди по изложбите, но изведнъж на улицата сърцето ти трепне и вече влачиш към вкъщи проскубан бълхарник
 11. Сериала е силно актуален :-) чак си купих парочистачка KARCHER. Не че отдавна не и се каня, но сега направо избухнах в един момент и се събудих в магазина на касата. Така де доволна съм. Та до главния визирах бузките, а не килата като цяло. Кой не харесва мъж който да си тежи малко на мястото, но лицето му малко ми беше странно в началото, като подпухнало. Обаче играе момчето-хареса ми. Тук иначе всички симпатяги искам първо да ги нахраня......един два месеца..тва мусака, тва баници :-)
 12. Не е лош сериала никак. Главния в началото ми приличаше на превтасал козунак, но му свикнах, а и добре се справи с ролята. Главната си я харесвам отдавна, защото е много естествена. В началото за да направят констраста между характерите на няколко пъти счупи гнусометъра после успокоиха нещата. Таткото и дядото са ми фаворити по принцип. Както винаги бедното момиче не облече повече от веднъж едно палто (след номер 30 спрях да ги броя) явно в Корея са на специална промоция "купи две получи шейсе" :-) Имаше и забавни моменти и като цяло препоръчвам. Благодаря за превода.
 13. Изгледах си го с кеф. Сериала е забавен, интригуващ и засяга сериозни проблеми, които си имаме и на родна почва. В началото набираха скорост, бавно и славно, а накрая полетяха:-) Добрите ми бяха сладки, лошите ме убедиха, че са лоши. На моменти се давех от смях , на моменти от бяс. Накратко- хубав и шарен, откъм емоции сериал. Дано има втори сезон. Субтитрите много много
×
×
 • Create New...