Jump to content

diant

Потребители
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

diant last won the day on May 8 2019

diant had the most liked content!

Community Reputation

672 мочи

1 Follower

About diant

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 04/01/1976

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

865 profile views
 1. -Скъпи, трети ден във Франция, а още не съм ходила до Лувъра. -Може от храната да е нещо бебче.
 2. Вчера един ми разказа какво било тройния срам. Като отидеш в банката, първото което вижда красивата мацка на фронт офиса е твоето ЕГН (колко си стар). После като те погледне вижда колко си грозен, а накрая като ти види наличността - вижда и колко си беден. хих
 3. Всеки чака Свети Паралей с четири очи (колкото и да взема) затова важните плащания правя в началото на месеца. Да таксата за превода не я смятам (защото съм заплес), но има варианти Изипей там нещо Револют и т.н. - просто идея :-) или пък ни подсещайте веднъж на тримесечие или полугодие да внасяме.
 4. С малки суми , но редовно няма ли да е по-добре. Внесох малко, че коледата ми къса джобовете. Ако помислите за платен абонамент (незадължителен) може да си поотдъхнете поне от това. Като изключим по-малките ползватели, които не са платежоспособни не вярвам някой от работещите да има против да даде по 5-10 лв на месец или там както го решите. Слагате ни по една коронка върху аватара и сме доволни :-) 120 лв на година от около 2000 потребители мисля, че ще се отразят много добре на любимия форум.
 5. Много много много ми хареса. Харесвам жанра, актьорите, ефектите, хубаво разказаната и много увлекателна история. Бгагодаря за субтитрите . Само едно не ми хареса- ще падне чакане до 2021 за другите две серии пффффф
 6. Приключих го и...честно можеше и по-добре. Идеята е интересна и можеха да извлечат много повече от нея. Един човек без знанията за последните 20 години би било интересно как ще възприеме живота, с който сме свикнали и то не само технологичния напредък. Има голяма промяна в хората и отношенията между тях. Това само беше загатнато. Останаха непоказани още поне двама от замразените. Също химията трябваше да е повече, предвид че от физиката нямаше как да покажат (че БУМ). Момичето за пръв път го гледам и ми харесва. Чани хммм за човек, който толкова затрогващо плаче и целува как па не се научи да се усмихва по-естествено (всеки път все едно снима някаква реклама) или поне това е моето усещане. Не, че не почнах да гледам, и не изгледах заради него сериала де :-) Да не пропуснем и второстепенните, които бяха чудесни, без сестрата със странния нос (чак накрая почнах да и свиквам) Благодаря много за превода.
 7. Шотландско село. Старейшината събира всички: - Имам две лоши новини. Първата е, че нашият лорд възстанови правото си на първа брачна нощ. - Ама той не е ли гей?! - Това е втората лоша новина.
 8. - Келнер, сакам сода биКарнобат! - К'во е т'ва бе? - Газирана вода и две карнобатски ракии! - Какво би правила, ако имаше машина на времето ? - Бих направила винаги да е слънчево. Деси, 23 години, Модел
 9. diant

  Big Bang

  Направо не мога да повярвам, че ще си идва. Чувствам някаква дива фенска радост, нещо което смятах че съм надраснала. Нямам търпение. Всичко предстои. Днес е страхотен ден. Утре ще пия кафето без нужда от захар :-)
 10. Много често в днешно време се оказва, че комплиментът безумно красива произлиза от Без Ум Но Красива !!!
 11. Има нова спиртна дисциплина в кръчмите: състезател по кашу-коняк. Даже е част от масовия модерен петобой: Стрелба с вилица, гребане с лъжица, тласкане на кюфте, 100 метра вита баница и кашу-коняк. Седи си един в кръчмата още от обяд и пие. Към вечерта се опитва да стане, но краката не го слушат. - Келнер, кафе! Келнерът носи кафето, пияният го изпива и пак опитва да стане, но не може... - Келнер, още две кафета! Келнерът донася кафетата, пияният ги изпива и едвам-едвам става и с влачещи крака тръгва за вкъщи, прибира се и пада на леглото и заспива. Сутринта звъни телефона: - Какво? - Обажда се келнера от кръчмата, в която бяхте вчера. - За какво? - Ами не знам какво да правя с инвалидната ви количка...
 12. Акт 16 - най-желания след половия… - Какво ще правите довечера? - Ще дебутилираме алкохол. В случай на земетресение, сложете в джобовете си наденички. Така ще ви намерят по-лесно кучетата-търсачи... Социалните мрежи са голяма работа! Хем си общуваш с някой, хем си плющиш чесън. Не си успял да направиш комплимент на дама? Не се разстройвай. Утре се приближи до нея и кажи: - Вчера бяхте много красива! лаифхак: Колкото си по-дебел, толкова по-малко вода ти трябва за да напълниш ваната!
×
×
 • Create New...