Jump to content

diant

Потребители
  • Мнения

    170
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    9

diant last won the day on Май 8 2019

diant had the most liked content!

1 Последовател

Относно diant

  • Рожден ден 04/01/1976

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

1605 профилни разглеждания

diant's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

772

Обществена Репутация

  1. Линковете към vbox са невалидни, но има активни плейлисти тук
  2. Приятен и лек сериал. Изненада ме приятно главната актриса- Ким Се Джон. С лекота и се получи. Не че ще го повторя (е добре може би първа серия - там се смях много) но и не съжалявам за отделеното време. Благодаря за превода.
  3. diant

    Big Bang

    Много е зряла и мелодична песничката. Нашите момчета са порастнали и имат какво да кажат /изпеят. Текста е пълен със загадки, които явно ще се разплитат с времето. За първите 18 мин има 43000 гледания. Добрееее :-)
  4. Много си беше ок този сериал. Без много пренетции и леко си върви с едно темпо като междувременно има интрига, която да те държи. Има няколко сюжетни линии, които в никакъв случай не са скучни. Аз лично го започнах заради по-възрастните актьори и понеже гледах без очаквания - ми хареса и го довърших чинно. Както винаги хиляди благодарности за превода. Рапорт даден!
  5. Чудесен сериал. Много пипнат и интересен, и с качествен актьорски състав (повечето стари и любими муцуни, но имаше и нови попадения). След толкова промиващи мозъка бозички явно съм имала нужда и от нещо по-стимулиращо в тоя студ. Чудесен превод, за което благодаря от сърце. Има си и ПЛЕЙЛИСТ във vbox, което е голямо улеснение за тези (като мен), които не обичат да теглят.
  6. Яяяя как така съм пропуснала толкова готин сериал? Има си и Аръндорон (Ален Делон) и Топстар ши (направо страхотен) и една камара звезди от по-старата генерация. Чуден замисъл и изпълнение. Уникално забавни моменти и като цяло страхотна атмосфера. Подбрана музика от 80 те допълва всичко това. Направо миш маш, който пълни душата. Определено ще повторя. Както винаги благодаря за субтитрите. Ако някой се сеща да препоръча друг подобен сериал ще съм благодарна. :-)
  7. Сериала си го гледах бавно и сладко за да извлеча максимум удоволствие. Младежа ме дразнеше в предната си драма (а тук опааааа приятна изненада), но актрисата е бомба винаги. Сюжета беше много забавен, някои лафчета бяха твърде корейски и според мен в английския превод не бяха хванати, нооо като цяло беше изключително приятно. Цялата обстановка ми беше разкошна- двореца, костюмите, прически (по едно време имах чувството, че носят по килограм желязо само в косата). С две ръце препоръчвам и благодаря за превода.
  8. Интересно сериалче. Имаше си от всичко и определено държеше в напрежение , в по-голямата част. Благодаря за превода и препоръчвам.
  9. Много приятен сериал. Имаше забавни и тъжни моменти. За нула време го изгледах. Благодаря за превода :-)
  10. Мислех, че съм само аз :-) от време на време, като ми се прииска да си махна главата, си имам няколко любими сериали и тоя е от тях. Разкошни декори и песничката е страхотна
  11. Много мъчно ми върви тоя сериал въпреки любимите актьори. Скучна работа.
  12. Мега сладкия филм. Пълен с лафчета и сграбчващи сърцето моменти. След време ще го повторя :-) благодаря за субтитрите.
  13. Доста приятно сериалче. Не е оао , но определено имаше малко за превъртане, а напоследък все по-често си играя на телефона докато "гледам" нещо. Чудесен превод, разкошна къща (като декор) и без много преиграване (от главните). Какво повече да искам :-) Препоръчвам.
  14. Имаше една тема за песнички, но май е отишла доста назад в списъка и за да не я будя пускам тук един див кавър
  15. diant

    Vagabond (2019)

    Хареса ми сариала. За една седмица (след работа) го опатках. Добре, че не прекалиха с романса, честно казано така си беше ок. Има си и динамика има си и интрига. Да , в някои моменти логиката бяга, но ми запазиха интереса. Историята беше хубава и актуална - кучетата лаят кервана си върви. Имам чувството, че понякога корейците спестяват от консултанти без значение, че това води неминуемо до спад в качеството. Според мен това е премерено- целят се в определено ниво на определена цена и си го постигат. Благодаря за превода и плейлистата във vbox
×
×
  • Създай нов...