Jump to content

diant

Потребители
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

diant last won the day on May 8

diant had the most liked content!

Community Reputation

594 мочи

1 Follower

About diant

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 04/01/1976

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

791 profile views
 1. Всяко чу(ж)до... за три дни
 2. Мъж и жена решили да правят любов върху замръзналият Дунав. Започнала любовната игра и след известно време мъжът запъхтяно извикал: -Гино ма, земи забий тия нокте у ледо, че стигнахме Русе. -Как па за 3 мин. стигна до Русе?! Днес бях на едно погребение. Погребаха покойника с музика и с военен хор. После роднините размислиха и изкопаха военния хор. Когато един ден на готвачката ѝ се наложи да замести бармана за малко, на всеки опит да направи мохито ,постоянно ѝ се получаваше супа от лапад...
 3. Откраднато от другия ми любим форум В последните дни най-голямата ми забава е с гурме рубриката на Дневник. Явно в партньорство с "Метро", активно промотират някаква книга за "съвременна българска кухня"(кавичките не са случайни). Рецептите вътре са...абе аналог на най-изчанчените модни ревюта, Master Chef пред тях е като скара-бира павилионче на селска автогара. Най-забавното обаче е микро-общността, която се е зародила в коментарите отдолу с явната цел да троли рецептите. Хора, които по цял ден се дърлят за политически теми, тук сякаш са се обединили в едно и има невероятни попадения. И от други случайни статии:
 4. Една песен за плейлиста на път за морето да се пее с пълно гърло
 5. - А бе, комшу, апартаментите ни са еднакви, ти скоро прави ремонт, колко ролки тапети взе? - 12! На другия ден пак се срещат. - А бе, комшу, ти що ме излъга? Взех 12 ролки и ми останаха 4. - Те и на мен ми останаха 4...
 6. Нова схема за запознанства: Сваляте csv-то на НАП. Сортирате 2-ра колона - нетна заплата и търсите в съседната колона набора, който ви интересува. После намирате по имена човека във ФБ и за любовта няма пречки. –Скъпа, аз вече печеля повече от прилично и определено мога да си позволя да издържам още една жена, как гледаш на това? –Сега ще звънна на мама да я поканя да живее при нас!
 7. Здравейте, започнала съм аз един Nam Goong Min маратон та стигнах и до тук, но въпроса ми е друг :-) Кой е тоя " Гората" който все споменавате в тая тема? Предварително мерси.
 8. Коя зодия си, маце? - Риби. А ти? - Рибар! - Аха... добре... Вземи си такъми за бяла акула! ******************* - Гошко, мамо, леля Деси си тръгва. Какво трябва да кажеш? - Ами не знам... - Аз какво казвам, мамо? - А-а-а... Да! Най-накрая си тръгна тая пача! Две тарелки сладки изяде с кафето!
 9. Корея ми е Индия тия дни. Не знам как с тоя нагон успяват да правят филми, музика и т.н. Или на който му се отвори парашута го изтипосват в пресата. Толкова изписаха за Хонг Гил Дон-а, че ....... Това, което ме впечетлява е: 1. не е имало сигнал в къщата му (да бе да в Русия съм в Русия съм) ; 2. После оная била неадекватна и не се събудила докато.. (да приемем, че е дрогирана ма не казват така), а се събудила след като вече бил при приятелката ;3. като се развикали си тръгнал (ми те защо не са си тръгнали в тоя момент). Значи да нямаш елементарни инстинкти за самосъхранение и да останеш в къщата на пиян мъж докато другите от партито се изсулват (любима дума) един по един и после да ревеш, че не си очаквал това баш на теб да ти се случи си е чиста проба профанизъм. И за да завършим малко позитивно- какъв мъж бре с мед да го намажеш, пиян като паве и пак една му е малко ...... да не е пил мастики цел ден ли какво ли (сори за черния хумор, но не се стърпях)
 10. Толкова болка има в заглавието, очаквам много кърпички да отидат по предназначение. :-)
 11. Хм той ако дойде в Европа ще види кон боб яде ли. Ще се пази той от изнасилване :-)
×
×
 • Create New...