Jump to content

YamaPi_fen

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно YamaPi_fen

  • Рожден ден 10/25/1979

Profile Information

  • Пол
    Female

YamaPi_fen's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Здрасти Скорпионче! Честит рожден ден! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!

  2. YamaPi_fen

    KAT-TUN [J-POP]

    Тази песен с NewS и YamaPi ме грабна. Сценичните им костюми ме шашнаха.
  3. Чудех се защо този филм така ми легна на сърцето?! И да си призная предимно заради превода на Мрънчо . Мрънчо, великолепна си! Толкова много се радвах, че съм част от този форум, докато го гледах и се наслаждавах на надписите. Сега следя коментарите с интерес и го приемам като наше общо бебе. Май съм се побъркала нещо. Същите чувства ме обливат и когато гледах Бяккотай и чета сега отзивите за него. И малко ме е яд. Според мен той е по-стойностен, а не се прие така в тракерите и не знам защо. Заради закостеняло или непросветено мислене на публиката ли?
  4. Нощес го гледах. Благодаря, че сте го качили в Замунда, от другите линкове въобще не можах да го изтегля. Към филма подходих малко скептично. Мислех, че ще е нереално и предимно комедийно, но в последствие видях, че е направен доста реалистично. Терзанията на главната героиня бяха земни и искрени. Стана ми тъжно за съпруга й. И филмът като цяло много ми допадна. Благодаря на преводачите за труда им.
  5. Аааааа и на мен ми хареса. Обичам леки истории, с любов и смешни ситуации. Тази дето ги запознаваше, каква смешна професия си е избрала. Смях се на този дето искаше хубава жена с много пари. Че кой мъж не иска такава, особено, ако е и мързелив. Как го направи този това клипче?! Някак много на място дойде. Само това със страха от автобуси не знаех, че може да съществува ^_^ Благодаря, че сте го превели, иначе нямаше да го гледам. ^_^
  6. И според мен е така. Като гледам последните му снимки вече няма визия на ученик. А сериалчето на мен много ми допадна. Направо се шашнах от приомите, които се използват за овладяване на учебното съдържание, но да си призная доста от тях ми се сториха непосилни за прилагане у нас. Дали нашите ученици биха се справили с така представения начин на учене? Или трябва да се започне още от 1-ви клас да се прилагат такива методи? Като цяло погледнато обаче, вижда се къде са те - къде сме ние, така че... Аз пък нямам против да ми говорят учениците на "ти" стига да се постига приемственост и по-добри резултати. Мисля, че това е и начин да се гради доверие в младите. Официалностите ги подтискат, че напоследах взеха да ги употребяват тези учтиви обръщения ехидно и иронично. Кой печели от това?! Благодарности на Мрънчо, диктатора и ganiy79 за удоволствието, което ми доставиха!
×
×
  • Създай нов...