Jump to content

superkdrama

Потребители
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About superkdrama

Contact Methods

 • Уебсайт
  https://superkdrama.com/

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

615 profile views

superkdrama's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

34

Reputation

 1. във форума. по принцип се показва като Not Secure с http://, а ако влезнем през https:// директно дава грешката. Ако е зададено пренасочване от https към http, няма да е проблем този сертификат. иначе дава го че е изтекъл на 3ти:
 2. SSL сертификата на домейна изглежда е изтекъл, и понякога ми показва тази грешка, вероятно много потребители не знаят как да я заобиколят(трябва да се цъкне Advanced-> Proceed to ... www.easternspirit.org(unsafe) или Разширени -> продължи до ...)
 3. здравейте, тук вече имаме почти всички епизоди(без последните 20-на), и англ. субтитри на почти половината епизоди:
 4. Линк за онлайн с англ. суб (еп 1-227)
 5. Здравейте, вече имаме и тв шоу-програми но за съжаление само с английски субтитри засега(някои дори липсват, ще е добре да се намери някой да преведе директно от корейски). Започваме с класиките - X-man и Running man X-man Running Man (еп. 1-227)
 6. Линк за онлайн гледане (по молба на потребител)
 7. Здравейте, това е моя сайт по който работя от доста време и който пуснах съвсем скоро. Засега има само няколко драми за гледане, но предстои да се добавят още. Ако имате въпроси, или предложения какво искате да видите на сайта(или пък критики за нещо което не ви харесва), може да ми пишете на лично или от формата в сайта.
 8. Заповядайте линкче за онлайн гледане:
 9. Заповядайте още едно линкче за онлайн - без реклами, рег и зелен сертификат
×
×
 • Create New...