Jump to content

superkdrama

Потребители
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно superkdrama

  • Рожден ден 01/01/2005

Profile Information

  • Пол
    Male

Последни посетители

949 профилни разглеждания

superkdrama's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

36

Обществена Репутация

  1. Здравейте, имам 7 покани за AVISTAZ (https://avistaz.to/), торент сайта от който може да намерите почти всички корейски и други азиатски сериали и филми с английски субтитри. На който му трябва регистрация там, моля да ми пише лично съобщение, и ще му дам покана за да се регистрира. Условието е да сийдвате торентите няколко дни след като ги теглите, за да не Ви изтрият акаунта.
  2. във форума. по принцип се показва като Not Secure с http://, а ако влезнем през https:// директно дава грешката. Ако е зададено пренасочване от https към http, няма да е проблем този сертификат. иначе дава го че е изтекъл на 3ти:
  3. SSL сертификата на домейна изглежда е изтекъл, и понякога ми показва тази грешка, вероятно много потребители не знаят как да я заобиколят(трябва да се цъкне Advanced-> Proceed to ... www.easternspirit.org(unsafe) или Разширени -> продължи до ...)
  4. здравейте, тук вече имаме почти всички епизоди(без последните 20-на), и англ. субтитри на почти половината епизоди:
  5. Здравейте, вече имаме и тв шоу-програми но за съжаление само с английски субтитри засега(някои дори липсват, ще е добре да се намери някой да преведе директно от корейски). Започваме с класиките - X-man и Running man X-man Running Man (еп. 1-227)
  6. Здравейте, това е моя сайт по който работя от доста време и който пуснах съвсем скоро. Засега има само няколко драми за гледане, но предстои да се добавят още. Ако имате въпроси, или предложения какво искате да видите на сайта(или пък критики за нещо което не ви харесва), може да ми пишете на лично или от формата в сайта.
×
×
  • Създай нов...