Jump to content

Cuppycake ^^

Потребители
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Cuppycake ^^

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Cuppycake ^^'s Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

1

Обществена Репутация

  1. Ще се гледа 100 на 100 много интересно ми звучи благодарности за превода и редакцията!
  2. Мерси за отговора не зная на колко сте години, но аз съм една тийнейджър и може би за това съм възприела по-иначе коментара и се Извинявам! А наистина и на мен ми се е случвало да оставям някоя драма даже още на 1,2,3,4 епизод, но тази драма наистина много ми допадна от страна на актьорския състав може би за това пък толкова много си я харесвам!
  3. Така си е все пак манталитета и културата на всяка нация са различни, но това, че се извиняват пък мен ме дразни, защото мисля, че е просто заучено, а ние тук и един от сто да се извини то ще е от сърце за мен всичко зависи от характера на човек и кореец да е и българин, да е ако е готин ще се извини и това е! :i love this:
  4. Разбира, се че има хора, на които не им е харесала драмата, но на мен точно за това пък ми хареса все пак в истинския живот не всеки ден е "Великден" и нека да си кажем истината, че това е може би една от малкото драми, които не са с някакви заплетени и нереалистични сюжетни линии какво толкова пък "вълнуващо" чакате Razzormaw не мога да разбера, ако ми отговорите на този въпрос разбира, се ако искате бих могла да разбера какво толкова се кискате и казвате, че е толкова безинтересно? Какъв Мики Маус бълнувате хората в драмата просто се борят с ежедневните си проблеми както всеки от нас! Разбира се извинявайте Razzormaw, ако съм била малко бурна в коментара си.
  5. Искам като цяло цяло да живея в Сеул и това си е обожавам красотата, която изпълва драмите им чистотата също и разбира се мечтая да имам, като техните къщи традиционните така да ги нарека извинете, ако бъркам нещо храната също и заведенията им за хранене и кафенетата също много ми харесват!
  6. Min Hyuk ми направи впечатление както на всички доколкото видях наистина има много очарователна физиономия и не спира да обиква тези, които му купуват храна . няма какво да лъжа, че в " You're Beautiful" симпатизирах повече на Гън Сук, но наистина не съм предполагала, че ще са толкова сладки двамата.(може би, защото тук не са звезди, а са просто обикновени студенти) Та изгледах 1 и 2 епизод обещаващо е и с нетърпение ще чакам другите епизодчета :i love this: Тъй като аз обичам да гледам драми само с бг субки тук е мястото да благодаря за превода на Chocolate_Cookiee и за редакцията на Soulhunter
  7. Както много любители на азиатските драми и филми има неща, които не харесвам в сюжетите и героите им. 1.Прекаленият (според мен ) трагизъм(не във всички разбира се). 2.Наивността, която съпровожда 99% от характера на главните герои. 3.Това дълго разминаване на героите през всичките епизоди на драмата и хоп от изведнъж в последния епизод всичко се нарежда перфектно. 4.Еднообразието на сюжетите и това уж случайно роднинства или познанства между героите. 5.Понякога главните героини са или доста диви,превзети,"луди,"добри и т. н. че убиват желанието ми да гледам филма или драмата. П.П. Доколкото сама виждам има доста неща, които не одобрявам, но все па това може би се дължи на многото изгледани азиатски драми и филми.Особено драмите са си супер, ако си се отегчил от натовареното си ежедневие и искаш поне за малко да избягаш от реалността.
  8. Ето ме и мен http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=login#!/profile.php?id=100001437860685
  9. Гледах преди окло месец и нещо доста поучителна драма наистина това с Урагана си беше малко сюреалистично,но наистина ми допадна тази драма много сладички бяха всички герои и разбира си самата драма беше съпроводена от куп смешни моменти!
  10. Много хубава спортна драма побойниците както ги наричат стават все по-добри са и са големи сладури начело с червенокоското Ямото !
  11. Много интересно как момиче би направило това за момче,но като се замисля много ясно щом е за Огури Шун !Горката как издържа при тези момчета Но да си кажа гледах драмата и за да мога да видя един от моите любимци Широта Ю <3 и разбира се много добра актьорска игра!
  12. Обичам я тази драма<3!!!Много беше приказна като гледах всеки епизод и сякаш се намирах в друг свят!Джун Пьото и Джан Дито сладка двойка^^,а F4 потресаващи със визия и характер!Много ми е мила тази драма и до сега!
  13. Много хубаво сериалче много съм се смяла Ким Бум беше малко дървен на моменти,но усмивката му също ме радваше много!Финала беше сладък с тази песничка!
  14. До 12 епизод е много интересно да видим какво ще се случи до финала много хубаво сериалче от начало доста ме разсмиваше,но последните епизоди стана доста сериозно.Как издържа Хье Ри в по-голямата част от времето да ходи на високи токове възхитена съм от нея с нетърпение чакам да стане Събота и да изгледам още епизодчета! Заобичах я тази драма от първия епизод!
×
×
  • Създай нов...