Jump to content

mims3

Потребители
  • Мнения

    297
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mims3

  1. Снимки от пресконференцията на ‘Jackal is coming’ 121016 И едно клипче зад кадър..
  2. mims3

    RaNia

    RaNia се завърнаха със 'STYLE' 2-та Тийзъра! Снимките от албума: Ето я и новата им песен!~ Групата ще промотира като 5-членна група за това завръщане като беше казано, че в момента Jooyi работи по друг проект по същото време. Въпреки това, няма съобщение за напускането на Jooyi, така че феновете може да бъдат спокойни. Yang Hyun Suk разкри, че той е продуцента зад завръщането на RaNia Тук няма да обновявам постоянно за лайф изпълненията на RaNia, за това, моля, посетете нашата бг страница Песента е невероятна! Колкото повече я слушам, толкова повече ми харесва. Когато слушам песента ми идват 3 думи на ум - addicting, catchy and sparkling~ ♥ Толкова се гордея с момичетата си! Знаех си, че няма да се дадат лесно след като Теди Райли ги напусна.
  3. mims3

    RaNia

    Благодаря за поздрава, bubble~ Официално съобщение от DR Music (12-ти Септември 2012) bubble, това не е тийзър снимка, което си постанала. Снимката е от стара фотосесия. Ето и още едно изпълнение на Killer http://www.youtube.com/watch?v=IRzAMd07UlM Инфо за песента.. Също още една голяма новина! Ние феновете си имаме официално име- A1st От тук можете да научите повече. Друга новина, която е официална, е за напускането на Joy. Не се посочват причините за това решение. За сега се знае, че Joy ще тръгне соло.
  4. Jackal Is Coming (2012) 자칼이 온다 Познат още като: Code Name: Jackal, Here Comes the Jackal Режисьор: Bae Hyeong Jun Държава: Южна Корея Премиера: 15 ноември 2012 г. Жанр: екшън, комедия Времетраене: 107мин. В ролите: Ким Дже Джунг (DBSK / JYJ), Сонг Джи Хьо, Хан Санг Джин, О Дал Су, Ю Тео и др. Резюме: Филмът разказва за не много умна убийца (Song Ji Hyo), която е наета да убие известия певец Че Хьон (Kim Jae Joong). Жената го отвлича и се опитва да го убие по различни начини по молба на клиента си, но полицията пристига... Интервюта: С български субтитри: С английски субтитри: С руски субтитри:
  5. Здравейте? Има ли тук хора, които учат японски или корейски? Дали са в София или Велико Търново ще може ли да ми пишат на лично? Тъй като съм последна година в гимназия съм решила да уча един от двата езика. Надявам се да се намери някой, защото имам "няколко" въпроса. А как по-добре от човек, който вече е минал по този път?
  6. Аз пък си бях набелязала преди няколко дни да ги гледам! Нали говорите за това аниме? Май не са толкова много епизодите.. Добре, че казахте, ще си го гледам всяка вечер по Супер7! Там по принцип винаги пускат готини анимета.. братовчед ми много ги гледа.
  7. Вече може да се порадваме на песента на Дже Джунг! Преводът може да намерите в спойлера. Дори да си гледал оригиналната драма, няма лошо да гледаш и тази. Няма значение, че сюжетът е един и същ, чувствата и емоциите, с които се създава тази драма, са различни. 120525 Jaejoong – Dr.Jin Making Малко снимки на Дже Джунг като Kyung Tak!
  8. Дже Джунг ще пиша песен за ОСТ-а на драмата. Песента ще се казва ‘Living Like a Dream‘ . Очаква се да излезе на 25-ти май. Няколко снимки на Дже Джунг от самата площадка. Пълен Трейлър!
  9. Тийзър! Продуцентите на драмата са очаровани от Дже Джунг. Нашият човек много бързо се ориентирал в обстановката и се справял отлично!
  10. Time Slip Dr. Jin Режисьор: Han Hee (Miss Ripley, Mischievous Kiss, Personal Preference, What Star Did You Come From, Over the Rainbow) Сценаристи: Han Ji Hoon (한지훈), Jun Hyun Jin Заглавие: 타임슬립 닥터 진 Английско заглавие: Time Slip Dr. Jin Жанр: Романтика, Медицински, Научно-фантастичен, Исторически Епизоди: 16 Излъчване: 26 май 2012 - 12 август 2010 Air time: Събота и Неделя от 21:50 Участват: Song Seung Hun като Jin Hyuk Kim Jae Joong (DBSK / JYJ) като Kim Kyung Tak Park Min Young като Yoo Mi Na/ Hong Young Rae Lee Bum Soo като Lee Ha Eung Lee So Yeon като Choon Hong Jin Yi Han като Hong Young Hwi Kim Eung Soo като Kim Byung Hee Jung Eun Pyo като Heo Gwang Kim Myung Soo като Kim Dae Gyun Lee Won Jong като Joo Pal Kim Il Woo Kim Hye Ok Kim Byung Choon Kim Kwang Sik Резюме: Джин Хьок е гениален неврохирург със студено и сурово отношение в общуването си с други хора поради личното му преследване на перфекционизма. Чрез мистериозна сила Джин Хьок се озовава 150 години назад във времето. Той започва да лекува хората там, но липсата на необходимите приспособления и елементарни медицински познания на периода го кара да търси нови начини, за да помогне на болните. Чрез този предизвикателен процес Джин Хьок в крайна сметка става истински лекар. Сериалът е базиран на манга сериите JIn от Motoka Murakami, които бяха адаптира и в сериала JIN, японска телевизионна драма с Takao Osawa, която се излъчи по TBS през 2009 (сезон 1) и 2011 (сезон 2). С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С български и английски субтитри: С руски субтитри + OST:
  11. mims3

    4minute

    Ето обяснението на компанията им за lip-syncing на Хюна. Иначе Volume Up е добра като се има предвид, че като цяло не съм голяма фенка на групата. Не слушам често техни песни, но тази е интригуващата. Мелодията е супер яка! Таа.. този, който се закача с Хюна е Seungri от Big Bang!
  12. Изгледах го точно за няколко часа. Доста превъртах, защото на моменти ми беше скучно. Най-много ми хареса финалът. Много красив и почти ме разплака. Въпреки че много бързо го изгледах, остави доста приятно и романтично чувство. Така се стреснах с първата серия.. езикът е някаква смесица от испански, английски и още не знам какъв. Песничката от филма е много хубава. Още щом я чух се сетих за филма с Хю Гранд и Дрю Баримор. Както и да е.. малко се отклоних от темата. Сериалчето е кратко, сбито, без разтягане на локуми и интересно. Става да убиеш малко време. Главният обаче не можа да ми хване много окото. По-скоро мацката ми привлече вниманието.
  13. Излязоха официалните постери към драмата на Чуни! Ще излъжа, ако не очаквам тази драма с огромно нетърпение! Сюжетът ми изглежда интересен и се надявам да не оплескат нещата! Ако не друго, то поне ще се нагледаме на Чуни!
  14. mims3

    Търся...

    Някой може да ли да ми даде линк за това филм - http://asianmediawiki.com/Love_Summer ? Моляя!
  15. mims3

    Death Note (2006-2007)

    Това беше едно уникално аниме. Гледала съм филмите, но не може да се сравнят с оригинала. Беше невероятно изживяване да наблюдавам играта на рискове, как Лайт и Л се бореха кой кого да надхитри.. Края беше много тъжен.. искаше ми се Лайт да не умира. Всъщност Лайт е моят любимец. Голямо хладнокръвие и гениален ум е нужен, за да се стигне до тук. Не виждам защо повечето мразят Лайт. Според мен всеки човек, в чийто ръце попадна такава власт, ще се промени. Просто Лайт притежаваше умението да върши нещо значимо и се опитваше да прави добро. Да, не винаги доброто е правилно. Да се правиш на Бог е опасно. А и той самият като че ли изгуби себе си след смъртта на Л. Умря заради невежеството на другите. Смъртта му беше много болезнена. Плаках когато умря.. единствено на неговата смърт плаках. Колко жалко, че такава личност загина.. Наистина му се възхищавах. Радвам се, че гледах това аниме. Иска ми се и аз да притежавам Тетрадка на Смъртта, но не за да действам като Лайт. Просто не бих се справила. Просто искам един Бог на смъртта за приятел и да го храня с ябълки. Откачено, нали?! Сайонара, Death Note. Сайонара, Миса-Миса. Сайонара, Ягами Старши. Сайонара, Л. Сайонара, Рюк. Сайонара, Лайт.. <3 Това мнение ми хареса. Мисля, че описва мнението и чувствата ми най-добре в момента.
  16. mims3

    SPICA

    Момичетата си имат вече и българска фен страничка -
  17. mims3

    SPICA

    Днес ги чух и останах приятно изненадана. Напоследък много групи се изевяват с външността си, отколкото с гласовете си данни. Със сигурност ще продължа да ги следя. За сега определено са ми в топ 10 на женските групи, където трудно се влиза. Ако не беше една приятелка днес, въобще нямаше да забележа, че 2 от момичетата вече сме ги виждали. Тази с дългата кестенява коса, която се оказа Juhyun, е от клипа на песента на Heo Young Saeng - Let it Go. Другата, която пак е с дълга коса, но рижава - мисля, че се казва Jiwon - е от клипа на Kim Kyu Jong - Yesterday!
  18. Ами и аз това съм написала за песните на Бритни.. За 2NE1 не мога да изкажа мнение. Не намирам прилика. Виж за песните на Wonder Girls знам, че някои от тях са ремикси на други песни. Това, което искам да кажа е, че песента на T-ara има най-голяма прилика с песните на Бритни и се натрапва. Няма лошо и аз я харесвам песен. Доста catchy e.
  19. Уха, радвам се, че не мисля само аз така.. Cry Cry я мяза на корейската версия на песента на Бритни. ПС Имам чувството, че има заимствано и от Oops!...I Did It Again.
  20. Предполагам, че SNSD не е събрала достатъчно гласове. То направо щеше да е подигравка, ако и тук ги имаше. Както беше с наградата им на МАМА.. хайде бе, артист на година при положение, че има няма месец преди наградите започнаха промоциите по новия си албум. Радвам се, че поне тук има някаква справедливост.
  21. DBSK /TVXQ/ и JYJ са потрудиха доста тази година. За съжаление ХоМин се задържаха в Япония твърде дълго време. Реших да си дам гласа за JYJ. MBLAQ - ще ми се да гласувам и за тях. Доста работа и те свършиха!
  22. Фаворити ми са 2NE1 и Brown Eyed Girls! Гласувах за 2NE1.. няма смисъл да се замислям. WG също бяха добри тази година.
×
×
  • Създай нов...