Jump to content

zaharchee

Потребители
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 манджу

About zaharchee

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  ПловДИВ
 • Любими сериали
  Bad Guy, Snow in August, City Hunter, White Christmas, A Gentleman's Dignity, My Love From Another Star, Healer, Cheese in the Trap, Signal
 • Любими филми
  The Man from Nowhere

Recent Profile Visitors

4,196 profile views
 1. Такава корейска боза не бях "пила" досега! Дори "вафличката" КХД не можа да "оправи рецептата". Идеята не беше лоша, но беше представена по изключително скучен начин.
 2. Забравих да вметна едно нещо. Може и да бъркам, че с тази политкоректност в американските и др. сериали, вече не съм сигурна какво и къде съм гледала, но май за пръв път в корейски сериал се говори открито за гей двойка?! Сега да очакваме ли и някой черен азиатец?
 3. Сериалът вървеше добре от началото до края. Ким Дже Ук е покъртителен с тоя поглед... Направо "Melting Me Softly" Сцените им с целувките бяха направо за червена точка Пак Мин си я бива в това, доказа го още в "Healer". Хич не ме е жал за брата - джудист! Да се влюбиш в сестра си не е нормално! Няма значение, че не е биологична, все пак са израснали като брат и сестра. Айдълчето беше толкова нелепо, че... не ми се коментира Тая извратена фенщина не мога да я разбера! Била съм дете и тийн, падала съм си по бой групи, ама такова чудо не е било! Признавам си, че беше добре измислен фон на основната история. С рекламата на прахосмукачката тук и в “Memories of the Alhambra” успяха да ме агитират да си я взема :D А майката на Док Ми я обичам, бе! Много харесвам актрисата С две-три думи - чудно "zaharchee" сериалче!
 4. Оставам доволна от сериала. ПШХ се е поразчупила малко с играта
 5. За да поддържат такава Т, ще трябва да ходят постоянно голи Освен ако не е зима, и да метнат по една бяла тениска Интересно резюме, Чанг Ук няма какво да коментираме... Мацката не съм я гледала в други сериали. Задължителен за гледане! Особено ме радва фактът, че каналът е tvN.
 6. Само да вметна, че тя започна да се влюбва в него още във втори или трети епизод. Та в осми вече е обречена Ти се отпери един такъв Бини - строен, красив, умен, богат и всички клишета в едно, щЪ питам При все че е свободна мома, какво й пречи да се влюби?!
 7. Никой ли не го гледа, за да даде отзиви?
 8. Изгледах първите няколко серии и мога да кажа, че сериалът си е много читав. Различен, динамичен и интересен. Даже си мисля, че ще се пръкне някой американски римейк. Трапчинката Бини се завърна. Последният му сериал хич не ми допадна, но тук си е същият симпатяга. ПШХ си играе ролята чудесно, въпреки че не заема много от филмовото време. Засега. Ще я видим как ще бъде в Играта. Чакам с нетърпение другите серийки с превод. Даже се чудя дали да не го догледам с английски, толкова ми хареса! П.П. А трябва ли да обяснявам как ми се приходи в Гранада и Барселона?!
 9. Добре, де! Като един отличник-мазохист свалям и японската версия! Мислете му!
 10. Да попитам тези, които са гледали японската версия: Как така нямало развитие на персонажите? Да не сме гледали различен сериал, itadakimasu Динамиката в началото наистина поизчезна към средата, но въпреки това си го изгледах чинно, без превъртане и без да усетя кога е свършила серията. Гуки не беше представен като лошото момче, търсещо отмъщение, а по-скоро като мъжкия еквивалент на ледената кралица. Липсваше ми химия между главните, макар че имаха някои сладки моменти. Matrim, аналогията ти на "Престъпление и наказание" с японската версия, ще ме накара да я гледам. Искрено се съмнявам (дори бегло) да се доближава до дълбокопсихологическата дисекция на Разколников. И съм недоволна от:
 11. Знаех си, че някога и някъде ще ми го кажеш и натъртиш Сериалът не задържа интереса ми, какво да се прави. Хубавото е, че разбрах, че скоро преводът започва
 12. Така е, dido100, вече знаят какво ще напишеш, преди да го напишеш Колкото до сериала, бих го гледала заради актьорите. И двамата си ги харесвам Old school...
 13. Доколкото знам сериалът се/ще се превежда (не от мен, има друг преводач, който прояви желание да продължи с превода). Трябва само търпение
 14. Аз също мислех да изгледам първо оригинала, но по принцип не си падам особено по японското режисьорство... та се отказах. Засега оставам на корейската версия. Много ми допада. Ако наистина пропуснат нещо, както предполагат по-горе, ще изгледам японската.
 15. Доста дръзко начинание. Британският "Лутър" и Идрис Елба просто няма как да бъдат надминати. Дори противната Рут Уилсън се справи доста прилично. Ще ми бъде интересно какво ще направят корейците. Сигурно се осланят на невежеството на корейските зрители Главният не съм го гледала никъде, нямам идея какво да очаквам от него, a психопатката е някаква начинаеща актриса... ужас.
×
×
 • Create New...