Jump to content

zdzdz

Потребители
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от zdzdz

  1. Днес с брат ми посетихме този корейски ресторант. Беше невероятно преживяване. Храната беше прекрасна. Хората толкова се стараха и бяха много гостоприемни и отзивчиви. Накрая собственикът почерпи с грозде и подари ключодържател.

    Беше много вкусно. А тези допълнителни разядки са уникални. Въпреки, че и сам си правя кимчи в къщи, никога не става като това. А освен това на драго сърце дават и допълнително.

    Препоръчвам на всички този ресторант.

     

    vB4Asb1.jpgBE1bCFc.jpg

  2. Този магазин наистина е много хубав. Ходя в него вече 5 години. За всичкото това време много неща имаше и за съжаление вече изчезнаха. Мога да кажа, че продават най-хубавия инстант рамен, който може да се намери. Лошото е, че цената му много скочи - може би двойно. Преди години имаха малки пакетчета с кори нори точно за онигири и бяха само лев. Вече ги няма. Хубаво е, че все още внасят оригинално японско къри. Мисля, че само там може да се намери хубав лепкав ориз.

  3. Поздравления за прекрасното събитие. Много ми хареса. Много се забавлявах. Всички бяха много приятелски настроени. Тортата беше много вкусна. И много благодаря за подаръка. За пръв път в живота си печеля от томбола. bow.gif

×
×
  • Създай нов...