Jump to content

Коала

Потребители
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Коала

 1. Тъкмо приключих сериала. Изненада ме приятно. Много пъти го подминавах заради коментарите,  но на мен пък взе, че ми хареса. Захаросан край. Зам- шефа с такава муцунка, пък го изкараха толкова подмолен лошко. Обидените секретарки ми бяха в повече, най ме дразнеше бабката -чистачка.

  Приятно гледане на който реши да се пробва;)

 2. На 22.10.2022 г. at 11:12, Indira написа:

  Ако в един сериал търсите интригуващ и заплетен сюжет, красиви гледки, адекватни герои, супер спец ефекти, брутална актьорска игра или убийствен саундтрак, то този, който ви предлагам не е вашата чаша чай. Но пък това произведение на китайската тв манифактура има един голям (ГОЛЯМ) плюс – романтика и перфектна мъжка анатомия. Е, от кръста нагоре, но все е нещо.

  И защото все пак си изгубих не малко време да го преведа и се предполага, че трябва да напиша някакво резюме, то ви предлагам обобщена в няколко стъпки, безотказна система как да заплениш завинаги сърцето на любимата и да построиш с нея близки отношения, разбира се, колкото позволява веригата на белезниците. Всичко е въз основата на опит почерпен от сериала, а прилагането и на практика си е на ваша отговорност ( ако успеете, разбира се до пристигането на компетентните органи)!

  Предупреждавам: Хора без чувство за хумор, непълнолетни, и с разклатени нерви да не четат по нататък!

  Предупреждавам 2: Дадената система работи само, ако сте собственик на тяло от или подобно на тези от Инстаграм страницата Asianabss, или ако последните два месеца Интернет е залят от ваши голи снимки върху черен жребец (справка няколко поста по-нагоре).

  Стъпка 1: При първата, съдбоносна среща с девойката на мечтите си, веднага я фраснете с нещо по главата и я замъкнете в пещерата си или мястото, където обитавате. Закопчайте я с белезници към леглото и започнете да се събличате – нека веднага да почувства сериозността на намеренията ви. Заврете и нож под носа и с гордост и обяснете, че такива бледни девици, като нея не са по вкуса ви – нека да усети колко сте властен и особената ви гледна точка. После бавно се отдръпнете от нея, за да има време тя да приеме неизбежното. Ако след всичко това тя продължава да вика и да драска – значи е сляпа или глупава, а вие сте красавец!

  Стъпка 2: При следващата ви среща повторете всичко, което сте и казал предния път – това ваше постоянство със сигурност ще я впечатли. Обезателно усложнете програмата с демонстрация на любовен акт – нека да усети отново сериозността на намеренията ви и вашата несъкрушима твърдост. Ако на най-интересното място, в стаята ви връхлети майка ви с една камара слугини, не се разсейвайте. Твърдо отстоявайте своето. Това говори за несломимия ви дух повече от хиляди думи.

  Стъпка 3: Съберете цялото семейство и гръмко зарадвайте майка си, че вече си имате жена. А, ако любимата реши да се преструва, че е загубила паметта си, не спирайте да и напомняте случилото се с думи с дела, като делата са за предпочитане. Не забравяйте да обявите на всички, че дамата вече е ваша слугиня, която е длъжна да изпълнява всяко ваше желание. Мдаа, ролевите игри са нещо много възбуждащо, така сериозните ви намерения отново ще станат видими с невъоръжено око.

  Стъпка 4: Задължително заведете девойката да постреля. Най-вълнуващо и романтично ще е, ако мишените са живи. Ако случайно започне да крещи и иска да избяга, тикнете в ръцете и пистолет и я притиснете силно, а с най-дрезгавия тембър започнете да и разказвате за устройството на оръжието и главните насоки в стрелбата. Така на 100% ще оцени колко сте ерудиран и компетентен.

  Стъпка 5: Никога, ама за нищо не света не обяснявайте на девойката постъпките си! Обясненията са за слабаците. Нека да усети силата и загадъчността ви, и сериозните ви намерения, разбира се (особено, ако девойката ви смята за враг номер едно).

  Стъпка 6: Ако тази кокошка, все пак реши да ви убива, не и пречете. Вземете всичко във ваши ръце и се намушкайте сам. Да види с какъв професионалист си има работа!

  Стъпка 7: За да накарате противника да нервничи, предприемете тактическо отстъпление – нека възбудената девойка сама да започне да ви преследва. Игнорирайте я и съберете отново цялото домочадие, за да им съобщите, че сте решил да се жените за друга, като не пропуснете да погледнете зарязаната с най-тъмния и тягостен поглед, с който разполагате. При всяка среща я подминавайте с безразличие. А сериозността на намеренията ви трябва да си остане все така твърда.

  Стъпка 8: Когато загубилата сън и покой девойка рухне в краката ви, не бързайте да я вдигате. Оставете я да пострада, да поциври и да ви се обясни в любов. Това все пак си е много приятно, а и ще ви позволи да разиграете отново стъпка 2, но този път при взаимно съгласие и пълно проникване по темата.

  Обобщение: При всичко направено от вас изхода от ситуацията (както всички предполагат) е един: коляно в пода, пръстен, сватба, бял мерцедес с букет на капака, ипотека, деца, внуци и любов до гроб. Но дали е така само Небесата, сценариста, аз и тези, които вече са го изгледали знаят.

  Стъпка 6 е потресаваща:lol2:

   

 3. Мноого тегав ми дойде този сериал. До 8 серия чаках нещо да се случи и го зарязах. Главната- голямо дърво.

  Не мога да я чакам повече да се отвори за този грижовен, красив, висоок и т.н. мъж.

  Той пък един послушен... А бе, не е моя сериал.

  • Haha 2
 4. Като четох коментарите много се чудех дали да го почвам, но пък взе, че ми хареса сериала .

  Off Topic

  И края е хепи. Дори не очаквах. Все си мислех, че ще утрепят някой от двойката- или принца, или момата. Тая сватба все я отлагаха. Накрая взеха, че изконсумираха брака:lol2: Много се смях като го изръси принца- вече нямало нужда от сватба, щото..нали...

  Е, за клишетата няма да пиша;)

  Приятно гледане!

 5. Оффф, издържах до 6ти епизод. :rolleyes:Не е моя сериал. Всичко ми е много еднотипно.

  Целувка в началото на сериала???!!

  Ее, не!  Друго си е целувката да е в 13ти епизод, когато вече си си посинил палците да ги стискаш, та а дано стане този път работата.:lol2:

  Насилих се да " тръпна", но Ц.

  Може би гледам прекалено много корейско;)

  Обаче образователните 3 минути в края на всеки епизод са забавни.  Цитират като ученици назубреното и са сладури.

  Приятно гледане на всички, които харесват сериала. :kissx:

  • Like 1
 6. Еее, много кофти край. Гледам го за 2ри път( преди време го бях гледала, но ми се губеше нещо края) и сега пак оставам с горчив вкус в устата. Не ми харесват такива сериали, едно загубено за мен време.:no:

  Иначе всички бяха сладки, играха много добре, но края, края...развали ми настроението. 

  • Haha 1
 7. Уау, първия сериал, в който има романтика, но не завършва с ЦЕЛУВКА!Не знаех,  че има такива. Затова му давам 5 от 10 звезди. Беше ми втръснало всички да свършват по един и същи начин. 

  Другите 3- 4 звезди са за хубавата игра, химията между главните се е получила и добрия край. На моменти много ми се искаше Трапчинко да победи,  но...:dunno: уви. Такива влажни очи правеше, еххх... 

  Надникнах за кратко в света на програмистите и се замислих колко голяма заслуга имат за удобствата, които ползваме в момента. А още колко много ще се променя света..

  Та с две думи- сериала ми хареса. Приятно гледане на тези, които сега са го почнали.;)

  • Upvote 1
 8. Прочетох почти всички коментари - подробни и субективни ;).

  От "Ммммного хубава приказка "  до " Кебонгка избяга заради лошото представяне на  Сосчо в леглото. "

  Толкова много се смях, оправихте ми настроението за 1 седмица напред:28558:.

   

 9. Аз, както винаги, гледам със закъснение сериалите, така че коментара ми все закъснява:rolleyes:. Обичам романтичните, та този как ме грабна, така и не разбрах. Смях се сама посред нощите, когато хората сънуват вече 3ти сън. Сериите увличат и бързо стигнах до финала, а той е точно по моя вкус, като изключим

  Off Topic

  наркоманчето. Жалко за него, но пък не може всичко да е розово.

  Всеки си играеше ролята чудесно. Сигурна съм ,че и самите артисти са се забавлявали доста.

  Препоръчвам с две ръце:yes:

  • Like 5
 10. Благодаря за сериалчето. Средна хубост. Героите бяха сладки. Хубав край. Сюжета- доста муден.

  Малко еднотипен сериал на моменти. Главните се гледат дъъълго като в турска сапунка.:emote_kiss3:

  Двойката на сестрата с интровертния учен ме разсмиваше. 

  Можеше да го раздвижат малко повече. Странно хрумване да вкарат новите стажанти чак в последната серия.

  Не знаех, че правенето на прогноза е толкова сложна работа. Научих интересни неща за времето, като в фокументален филм:D

   

  • Like 2
  • Upvote 1
 11. Много ми хареса сериала. Почти не превъртах. Сериите увличат и без да усетя, стигнах до последната. Добър край, интересни обрати. Няма много романтика, но пак е интересен.

  • Like 1
  • Upvote 4
 12. Драмата продължава да се гледа. ;)То бяха сълзи и сополи... Главната малко прекали с това изчезване. И тази катастрофа ми дойде в повече. Все пак

  краят ми хареса. Радвам се, че след толкова време все още има сийд. :es:

×
×
 • Create New...