Jump to content

Коала

Потребители
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Коала

 1. Изгледан с много превъртане. Имаше доста нелогични моменти като това

  Off Topic

  че никой от фенките на артистчето не нападна главната, тя си се разхождаше съвсем свободно по улиците. Като ги знам как млатят такива като нея...:nunchako:

  Колегите на съдията много леко приеха това че " жена му" е гадже на артиста.

  Майката на артиста през целия сериал му крещеше да се върне във фирмата да работи, а накрая видиш ли- да си живеел както иска:huh:?? И накрая, когато ГГ си разреши проблемите с семейство на артиста, взе че я хвана срам да се вижда със съдията.

  Всичките тези ревове в 16та серия безсмислени.

  А бе за мен издишаше от всякъде този сериал.

  Разочарована съм.

  • Upvote 1
 2. Преди 7 часа, IPurpleYou написа:

  Не са напред с 4 серии, а само с 2, ама това се тая. Сайтчето го затриха за момента, нямат парици да си плащат за домейнтчето, хората не им дават май, не разбрах точно драмата. Ама и защо ти трябва, нали на руски ще го доглеждаш?

  Вярно че имало още 2 преведени, къде съм гледала и аз пък. :rolleyes:

   

 3. Стигнах до 14 еп. Шики много спокоен го играе. Някак си без хъс. Поне на мен така ми изглежда.

  В Strong woman Do Bong Soon много повече ми харесваше. Слугинята реагира точно като жена- писклив глас и женски маниери. Не ми е много на място. Би трябвало малко поне да се преструва на мъж.

  Десния министърррр... Не го харесвам този човечец.

  Изкарва ме извън нерви:nunchako: Като се замисля, все от лошите е бил в други сериали. Третия син голям образ, а главната ми е супер сладка и като жена, и като евнухче:icon_sunny:

  С нетърпение очаквам продължението.

  Мисля да погледам с руски суб. Там са напред с 4 серии.

   

  Някой знае ли къде се затри този сайт superkdrama.com?

  Преди време пишеше, че го обновяват, а сега просто изчезна.

 4. Много се смях .

  Това момиче... шапка й свалям. Страхотно превъплъщение! А дядото толкова се стараеше да се подмлади заради нея. :lol2:

  Скоро не бях се забавлявала толкова. 

  Ако не беше свършил така филма, щеше да заприлича на приказка със щастлив край. Но и така ми хареса. Свеж, забавен, иска ми се да попадна и на друг такъв филм.:yes:

  • Like 3
  • Upvote 1
 5. Тъжен 3ти епизод. :cry:Банкера беше много измъчен образ. Беше ми тъжно и за Ън Хи. Само работа, няма събота, неделя , празник.. Всяка сутрин да ставаш по тъмно за работа - бррр:huh:

   

  • Sad 1
 6. След 10та серия:

  Главния страшно ме дразни с неговите манипулативни номерца. :mad:

  И главната голяма патка го играе. Влачи се накъдето й каже. Ако продължават така ще ги зарежа.

  Кефи ме доктора и малката сладуранка.

 7. Тъкмо приключих сериала. Изненада ме приятно. Много пъти го подминавах заради коментарите,  но на мен пък взе, че ми хареса. Захаросан край. Зам- шефа с такава муцунка, пък го изкараха толкова подмолен лошко. Обидените секретарки ми бяха в повече, най ме дразнеше бабката -чистачка.

  Приятно гледане на който реши да се пробва;)

  • Like 1
 8. На 22.10.2022 г. at 11:12, Indira написа:

  Ако в един сериал търсите интригуващ и заплетен сюжет, красиви гледки, адекватни герои, супер спец ефекти, брутална актьорска игра или убийствен саундтрак, то този, който ви предлагам не е вашата чаша чай. Но пък това произведение на китайската тв манифактура има един голям (ГОЛЯМ) плюс – романтика и перфектна мъжка анатомия. Е, от кръста нагоре, но все е нещо.

  И защото все пак си изгубих не малко време да го преведа и се предполага, че трябва да напиша някакво резюме, то ви предлагам обобщена в няколко стъпки, безотказна система как да заплениш завинаги сърцето на любимата и да построиш с нея близки отношения, разбира се, колкото позволява веригата на белезниците. Всичко е въз основата на опит почерпен от сериала, а прилагането и на практика си е на ваша отговорност ( ако успеете, разбира се до пристигането на компетентните органи)!

  Предупреждавам: Хора без чувство за хумор, непълнолетни, и с разклатени нерви да не четат по нататък!

  Предупреждавам 2: Дадената система работи само, ако сте собственик на тяло от или подобно на тези от Инстаграм страницата Asianabss, или ако последните два месеца Интернет е залят от ваши голи снимки върху черен жребец (справка няколко поста по-нагоре).

  Стъпка 1: При първата, съдбоносна среща с девойката на мечтите си, веднага я фраснете с нещо по главата и я замъкнете в пещерата си или мястото, където обитавате. Закопчайте я с белезници към леглото и започнете да се събличате – нека веднага да почувства сериозността на намеренията ви. Заврете и нож под носа и с гордост и обяснете, че такива бледни девици, като нея не са по вкуса ви – нека да усети колко сте властен и особената ви гледна точка. После бавно се отдръпнете от нея, за да има време тя да приеме неизбежното. Ако след всичко това тя продължава да вика и да драска – значи е сляпа или глупава, а вие сте красавец!

  Стъпка 2: При следващата ви среща повторете всичко, което сте и казал предния път – това ваше постоянство със сигурност ще я впечатли. Обезателно усложнете програмата с демонстрация на любовен акт – нека да усети отново сериозността на намеренията ви и вашата несъкрушима твърдост. Ако на най-интересното място, в стаята ви връхлети майка ви с една камара слугини, не се разсейвайте. Твърдо отстоявайте своето. Това говори за несломимия ви дух повече от хиляди думи.

  Стъпка 3: Съберете цялото семейство и гръмко зарадвайте майка си, че вече си имате жена. А, ако любимата реши да се преструва, че е загубила паметта си, не спирайте да и напомняте случилото се с думи с дела, като делата са за предпочитане. Не забравяйте да обявите на всички, че дамата вече е ваша слугиня, която е длъжна да изпълнява всяко ваше желание. Мдаа, ролевите игри са нещо много възбуждащо, така сериозните ви намерения отново ще станат видими с невъоръжено око.

  Стъпка 4: Задължително заведете девойката да постреля. Най-вълнуващо и романтично ще е, ако мишените са живи. Ако случайно започне да крещи и иска да избяга, тикнете в ръцете и пистолет и я притиснете силно, а с най-дрезгавия тембър започнете да и разказвате за устройството на оръжието и главните насоки в стрелбата. Така на 100% ще оцени колко сте ерудиран и компетентен.

  Стъпка 5: Никога, ама за нищо не света не обяснявайте на девойката постъпките си! Обясненията са за слабаците. Нека да усети силата и загадъчността ви, и сериозните ви намерения, разбира се (особено, ако девойката ви смята за враг номер едно).

  Стъпка 6: Ако тази кокошка, все пак реши да ви убива, не и пречете. Вземете всичко във ваши ръце и се намушкайте сам. Да види с какъв професионалист си има работа!

  Стъпка 7: За да накарате противника да нервничи, предприемете тактическо отстъпление – нека възбудената девойка сама да започне да ви преследва. Игнорирайте я и съберете отново цялото домочадие, за да им съобщите, че сте решил да се жените за друга, като не пропуснете да погледнете зарязаната с най-тъмния и тягостен поглед, с който разполагате. При всяка среща я подминавайте с безразличие. А сериозността на намеренията ви трябва да си остане все така твърда.

  Стъпка 8: Когато загубилата сън и покой девойка рухне в краката ви, не бързайте да я вдигате. Оставете я да пострада, да поциври и да ви се обясни в любов. Това все пак си е много приятно, а и ще ви позволи да разиграете отново стъпка 2, но този път при взаимно съгласие и пълно проникване по темата.

  Обобщение: При всичко направено от вас изхода от ситуацията (както всички предполагат) е един: коляно в пода, пръстен, сватба, бял мерцедес с букет на капака, ипотека, деца, внуци и любов до гроб. Но дали е така само Небесата, сценариста, аз и тези, които вече са го изгледали знаят.

  Стъпка 6 е потресаваща:lol2:

   

 9. Мноого тегав ми дойде този сериал. До 8 серия чаках нещо да се случи и го зарязах. Главната- голямо дърво.

  Не мога да я чакам повече да се отвори за този грижовен, красив, висоок и т.н. мъж.

  Той пък един послушен... А бе, не е моя сериал.

  • Haha 2
 10. Като четох коментарите много се чудех дали да го почвам, но пък взе, че ми хареса сериала .

  Off Topic

  И края е хепи. Дори не очаквах. Все си мислех, че ще утрепят някой от двойката- или принца, или момата. Тая сватба все я отлагаха. Накрая взеха, че изконсумираха брака:lol2: Много се смях като го изръси принца- вече нямало нужда от сватба, щото..нали...

  Е, за клишетата няма да пиша;)

  Приятно гледане!

 11. Оффф, издържах до 6ти епизод. :rolleyes:Не е моя сериал. Всичко ми е много еднотипно.

  Целувка в началото на сериала???!!

  Ее, не!  Друго си е целувката да е в 13ти епизод, когато вече си си посинил палците да ги стискаш, та а дано стане този път работата.:lol2:

  Насилих се да " тръпна", но Ц.

  Може би гледам прекалено много корейско;)

  Обаче образователните 3 минути в края на всеки епизод са забавни.  Цитират като ученици назубреното и са сладури.

  Приятно гледане на всички, които харесват сериала. :kissx:

  • Like 1
 12. Еее, много кофти край. Гледам го за 2ри път( преди време го бях гледала, но ми се губеше нещо края) и сега пак оставам с горчив вкус в устата. Не ми харесват такива сериали, едно загубено за мен време.:no:

  Иначе всички бяха сладки, играха много добре, но края, края...развали ми настроението. 

  • Haha 1
 13. Уау, първия сериал, в който има романтика, но не завършва с ЦЕЛУВКА!Не знаех,  че има такива. Затова му давам 5 от 10 звезди. Беше ми втръснало всички да свършват по един и същи начин. 

  Другите 3- 4 звезди са за хубавата игра, химията между главните се е получила и добрия край. На моменти много ми се искаше Трапчинко да победи,  но...:dunno: уви. Такива влажни очи правеше, еххх... 

  Надникнах за кратко в света на програмистите и се замислих колко голяма заслуга имат за удобствата, които ползваме в момента. А още колко много ще се променя света..

  Та с две думи- сериала ми хареса. Приятно гледане на тези, които сега са го почнали.;)

  • Upvote 1
 14. Прочетох почти всички коментари - подробни и субективни ;).

  От "Ммммного хубава приказка "  до " Кебонгка избяга заради лошото представяне на  Сосчо в леглото. "

  Толкова много се смях, оправихте ми настроението за 1 седмица напред:28558:.

   

 15. Аз, както винаги, гледам със закъснение сериалите, така че коментара ми все закъснява:rolleyes:. Обичам романтичните, та този как ме грабна, така и не разбрах. Смях се сама посред нощите, когато хората сънуват вече 3ти сън. Сериите увличат и бързо стигнах до финала, а той е точно по моя вкус, като изключим

  Off Topic

  наркоманчето. Жалко за него, но пък не може всичко да е розово.

  Всеки си играеше ролята чудесно. Сигурна съм ,че и самите артисти са се забавлявали доста.

  Препоръчвам с две ръце:yes:

  • Like 5
 16. Благодаря за сериалчето. Средна хубост. Героите бяха сладки. Хубав край. Сюжета- доста муден.

  Малко еднотипен сериал на моменти. Главните се гледат дъъълго като в турска сапунка.:emote_kiss3:

  Двойката на сестрата с интровертния учен ме разсмиваше. 

  Можеше да го раздвижат малко повече. Странно хрумване да вкарат новите стажанти чак в последната серия.

  Не знаех, че правенето на прогноза е толкова сложна работа. Научих интересни неща за времето, като в фокументален филм:D

   

  • Like 2
  • Upvote 1
×
×
 • Create New...