Jump to content

Коала

Потребители
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Коала

 1. С Луси са невероятни! Мога няколко пъти да гледам Hidden love без да ми омръзне.
 2. Можеха да спестят 10тина епизода. Много пълнеж в този сериал. Някъде до 10, 11ти епизод - добре. Последните 4 серии бяха интересни, но докато стигна до тях... Благодаря за превода.
 3. Много приятен сериал. Да, като приказка наистина. Не съм виждала толкова добър вълк вегетарианец ГГя не спря да измисля щуротии за да я пуснат да си ходи в нейния свят. Чак прекали с избора на любовница за краля. А той толкова предан, ех..като в приказка. Зомбираните ми бяха много смешни с тези "зелени очи". Охранителката какво същество беше че така пръ*каше? Гледах го на руски и не разбрах, но май беше миризливка Много сладка актриса. Любов, интересни второстепенни герои, хубав край. Който обича захарен памук, нека гледа
 4. Много сладки артисти. Така съм се смяла на глезотиите на Луси. И Тигърчо играе добре Хубав сериал с хубав край. Приятно гледане на всеки, който търси нещо романтично.
 5. Мда, догледах го... От предишния ми ентусиазъм (от първата половина на сериала ) не остана нищо. Аман от корейски драматизъм.
 6. Прекрасен сериал! Играта на всички беше чудесна, но Луси ме очарова най- много. Наслаждавах й се постоянно. Тази игра с ръцете когато показва срам, неудобство, несигурност... Просто е невероятна! Химията между двамата... а бе всичко в драмата беше хубаво за мен! Благодаря за темичката и за превода
 7. През Хром от много време ми прави този проблем. През Мозила лайквам и прескачам на др страница, но често не ми отваря снимките в темата ( през телефона с андроид)
 8. Сериала е хубав, с много романтика, с интересна игра на всички главни герои. "Красиво лице" го изкараха малко глупавичък, бавно схващаше нещата, но пък много мил. Принцесата ще си го командва, както си иска. Главния пък толкова див, кефи ме неговото изръмжаване когато е ядосан. " Дай пет" присъстваше често. Прическите ми харесаха. Имаше доста комични моменти като " Кой запали пожара?" Горкия войник, постоянно го отнасяше. Аутопсия на трупове- всички повръщат освен главната, която си боде иглите в който мъртвец й падне...разменени булки, връщащи се годеници... Е, на места попревъртах, но като цяло е свежарско сериалче. Всички имаха истории от 10 годишни. Имаше интересни обрати. Принца ме впечатли, че точно той е ... който е гледал сериала, знае за какво говоря. Няма да разкавам повече. Сериал за този, който обича романтика. Благодаря много за превода.
 9. Мислех си как историята може да се развие и по друг начин. Първите три серии ги дават като деца. 4 серия ги женят на сила, следващите четири серии въздишат по любимите си, гледат се лошо и не спят заедно. 9, 10 и 11 серия започват да се влюбват един в друг- клишета, но приятни. 12 с. първа целувка. 3 серии любов и трепет. 16 с. спят заедно и тя вижда неговия белег- каква радост! Обаче в 17 с. я отвличат още три серии въздишат и я търсят и в края на 20 серия я откриват и убиват лошите. 21 серия пълнеж с родителите й как идват да я видят. После 2 серии тя е бременна и ражда момче. 24 серия момчето става на 10 години и се запознава с момиче от народа под същото дърво, както майка му и баща му. Happy end с отворен край. Между всичко, това и историята с Красиво лице( ха, как ми хареса този прякор) и принцесата.
 10. Приключих сериала със смесени чувства. Май аз ще съм единствената, която ще остави отрицателен коментар. Ще се изразя грубо: главния до края си остана арогантен, а сладураната до края си остана влюбена овца. Започна добре, до средата беше смешно, но след 11 серия вече стана трудно да гледам колко често я наранява с думите си, а тя пак го търси. Дори накрая когато й предлагаше брак пак беше такъв - айде по бързо ми дай отговор, че ще ходя на операция. А преди това- "Снощи ти ми предложи, ще ходим в почивката да си регистрираме брака." На което отношение тя се разплака. Еми ...не й дойде акъла. Между другото, света е пълен с такива двойки. Естествено, ще виним сценариста, който и да е той, по- добре да не го знам, че да не го "благославям". Иначе всички бяха сладури. Играха така естествено , че забравяш за всичко докато тече сериала Играта на очилаткото и Бо Сун ми хареса повече, отколкото тази на главния. Още много мога да пиша но спирам до тук. Това е един от малкото сериали, на които не се радвам, че главните се ожениха.
 11. Как ми се иска сериала да излезе извън стереотипа и спортистчето от второстепенен да стане главен герой и да направят една хубава двойка със г. сладурана. Щеше да е хубаво, налиии. Еххх..... Все пак повечето момичета предпочитат някой, който е внимателен и грижовен към тях.
 12. На 9та серия съм. Сериала е чудесен, смея се с глас на изцепките им, кефя се на приятелството им и се ядосвам на главния. То бива темерутство, ама баш толкова! Поне от време на време да й се усмихва. Сцената, когато тя се опитваше да стигне една книга в библиотеката и той дойде и вдигна книгата още по- нависоко. Ръб от всякъде. И на сладураната се дразня понякога, че е толкова лесна- всичко прощава и търчи след него като кученце. Песента в началото е много сладка Благодаря за превода и за темичката. Ще следя с интерес нататък какво ще става.
 13. Предполагах че нещо такова ти се върти в главата, ама реших да те закача, че е много тихо в чата в последно време. Ааааа, серията с танца е един път! Брррр.... гледай я и пак пиши
 14. " Патка да говори с кокошка" - не бях го чувала това, но супер точно казано А докторчето към Роза: "за ремота може да ми се обадиш, освен това може да ме търсиш и за други работи..." Много свежарски сериал. Върви леко като Бургаска светла бира
 15. @dido100 лее сълзи по моя коментар!? Ей сега вече се развълнувах
 16. Този сериал- Tell me your wish, чета коментарите, надъхвам се да го почна и просто не мога. Вече 2 пъти така. Явно не съм на подходящта вълна. Нищо, и на него ще му дойде времето да го гледам.
 17. Забравих да спомена нещо и за ГГ Won Ji An. Това момиче не съм го гледала в др сериали, но много ми допада играта й. В началото не я харесвах, много дървена ми идваше, а и не е кой знае колко сладка, обаче колкото повече я гледам, толкова повече й се кефя. Как ги докарва тези смутени погледи когато Текьон се приближава до нея ))) От много бойна веднага става една смутена. Може пък да си го харесва наистина. А най- много ме кефи когато му крещи в първите серии Такава стихия е тогава, много добре си играе ролята.
 18. Значи, тоолкова съжалявам, че започнах да го гледам тоя сериал без да са излезли вс серии. Стигнах до 10та и тъкмо вече главните взеха да стоплят, че се харесват и... Текьончо уж ще умира (естествено няма как да стане), богаташчето почна да се оглежда на кой вампир да вземе сърцето. Междувременно нафиркаването продължава ...със скариди Оффф, как да чакам до август след този танц. Затова се закучих, че King the land няма да го почна докато не излезе целия, макар, че постоянно ми излизат реклами за него.
 19. ЛГБТ вампиро- триъгълник ? По резюмето на това ми прилича.
 20. Изгледано, харесано. Хепи енд, макар че последния епизод ме изправи на нокти( викам си- затриха главния , язък дето си губих времето да гледам 36 серии.) Този път се смилиха над главните, и над нас. Препоръчвам за любителите на китайско. Имаше либоф, интриги, тук- там интересни обрати, почти не летяха, маалко кръв, и естествено драма.
 21. С този коментар за края, направо ме отказа да го гледам.
 22. Здравейте, има ли друг линк за теглене че от мастерса повечето епизоди нямат сийд?
×
×
 • Create New...