Jump to content

Коала

Потребители
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Коала

  1. Сериала ми хареса. Ил У беше на ниво. Харесва ми този актьор- начина по който играе, самите му очи се усмихват. Винаги един такъв непринуден. Много му ходи тази роля- емоционален, избухлив и в същото време мъж на място , който знае какво прави. Главната г. игра прилично. Малко странно ми се видя тази нейна смиреност при условие ,че е израснала в двореца и би трябвало да има малко по-голямо самочувствие. Сина на вицепремиера също игра много добре. Вицето всеки път ме дразни като го гледам, явно много добре си играе ролята човека. Краля и той беше интересно лице. Вкарваше един тънък хумор,но докато се чудиш да се засмееш ли или не, започва да крещи истерично. Много добре изиграна роля на един смачкан, изнудван крал, който въпреки всичко, не иска да пусне властта. За разлика от повечето сериали, където двамата главни са влюбени от началото до края на сериала, тук имаше промяна в любовните предпочитания. Сериалът ми беше интересен, имаше и happy end , което за мен беше допълнителен бонус. Благодаря за темата и превода.
  2. Като изключим китовете, всичко останало ми хареса. Един приличен сериал, гледа се леко, хубав край. Беше ми интересно да гледам как адвокатите се справят с различните дела. Имаше си и малко интрига. Каста беше добър. Джун Хо показа една нежна любов. Има красива усмивка Адвокат У - много сладка! Второстепенните герои също добре се представиха. Оставам с положителни емоции от този сериал. Благодаря за темичката и превода.
  3. Сериалът е разкошен! Много малко мнения има тук за него, учудващо. Подкрепям всичко писано по-горе и все пак съм със смесени чувства относно героя на Джан Лин Хъ.
  4. Смях се много. Забавно филмче. Смеха на главния направо кърти. Изцепки имаше почти постоянно. Големи образи бяха всички. Благодаря за темата и превода.
  5. Прекрасен сериал. Актьорите красиви, играта им - да се смееш и да плачеш заедно с героите, костюмите ми харесаха. Сюжета и взаимоотношенията се развиха постепенно. Химия имаше в изобилие. Хареса ми и Ли Тонг Гуан - ученика на главната. Такава любов! Макар и с гадни номера драпаше до последно да я запази за себе си. Макар че пази Боже от такива мераклии в реалния живот Най -голямо развитие имаше образа на малката принцеса. Накрая ми падна ченето от изненада. За края който си беше чисто китайски няма да коментирам. Сериала си заслужава да се гледа. Благодаря за темата и за превода. Някой може ли да сподели какво беше това на края с момчето в белите дрехи?
  6. Учудвам се колко малко коментари има по темата. Сериалът е много добър! Изгледах го с удоволствие. Благодарности на lazeto .
  7. Благодаря за превода. Беше удоволствие да гледам този сериал.
  8. С Луси са невероятни! Мога няколко пъти да гледам Hidden love без да ми омръзне.
  9. Можеха да спестят 10тина епизода. Много пълнеж в този сериал. Някъде до 10, 11ти епизод - добре. Последните 4 серии бяха интересни, но докато стигна до тях... Благодаря за превода.
  10. Много приятен сериал. Да, като приказка наистина. Не съм виждала толкова добър вълк вегетарианец ГГя не спря да измисля щуротии за да я пуснат да си ходи в нейния свят. Чак прекали с избора на любовница за краля. А той толкова предан, ех..като в приказка. Зомбираните ми бяха много смешни с тези "зелени очи". Охранителката какво същество беше че така пръ*каше? Гледах го на руски и не разбрах, но май беше миризливка Много сладка актриса. Любов, интересни второстепенни герои, хубав край. Който обича захарен памук, нека гледа
  11. Много сладки артисти. Така съм се смяла на глезотиите на Луси. И Тигърчо играе добре Хубав сериал с хубав край. Приятно гледане на всеки, който търси нещо романтично.
  12. Мда, догледах го... От предишния ми ентусиазъм (от първата половина на сериала ) не остана нищо. Аман от корейски драматизъм.
  13. Прекрасен сериал! Играта на всички беше чудесна, но Луси ме очарова най- много. Наслаждавах й се постоянно. Тази игра с ръцете когато показва срам, неудобство, несигурност... Просто е невероятна! Химията между двамата... а бе всичко в драмата беше хубаво за мен! Благодаря за темичката и за превода
  14. През Хром от много време ми прави този проблем. През Мозила лайквам и прескачам на др страница, но често не ми отваря снимките в темата ( през телефона с андроид)
  15. Сериала е хубав, с много романтика, с интересна игра на всички главни герои. "Красиво лице" го изкараха малко глупавичък, бавно схващаше нещата, но пък много мил. Принцесата ще си го командва, както си иска. Главния пък толкова див, кефи ме неговото изръмжаване когато е ядосан. " Дай пет" присъстваше често. Прическите ми харесаха. Имаше доста комични моменти като " Кой запали пожара?" Горкия войник, постоянно го отнасяше. Аутопсия на трупове- всички повръщат освен главната, която си боде иглите в който мъртвец й падне...разменени булки, връщащи се годеници... Е, на места попревъртах, но като цяло е свежарско сериалче. Всички имаха истории от 10 годишни. Имаше интересни обрати. Принца ме впечатли, че точно той е ... който е гледал сериала, знае за какво говоря. Няма да разкавам повече. Сериал за този, който обича романтика. Благодаря много за превода.
  16. Мислех си как историята може да се развие и по друг начин. Първите три серии ги дават като деца. 4 серия ги женят на сила, следващите четири серии въздишат по любимите си, гледат се лошо и не спят заедно. 9, 10 и 11 серия започват да се влюбват един в друг- клишета, но приятни. 12 с. първа целувка. 3 серии любов и трепет. 16 с. спят заедно и тя вижда неговия белег- каква радост! Обаче в 17 с. я отвличат още три серии въздишат и я търсят и в края на 20 серия я откриват и убиват лошите. 21 серия пълнеж с родителите й как идват да я видят. После 2 серии тя е бременна и ражда момче. 24 серия момчето става на 10 години и се запознава с момиче от народа под същото дърво, както майка му и баща му. Happy end с отворен край. Между всичко, това и историята с Красиво лице( ха, как ми хареса този прякор) и принцесата.
  17. Приключих сериала със смесени чувства. Май аз ще съм единствената, която ще остави отрицателен коментар. Ще се изразя грубо: главния до края си остана арогантен, а сладураната до края си остана влюбена овца. Започна добре, до средата беше смешно, но след 11 серия вече стана трудно да гледам колко често я наранява с думите си, а тя пак го търси. Дори накрая когато й предлагаше брак пак беше такъв - айде по бързо ми дай отговор, че ще ходя на операция. А преди това- "Снощи ти ми предложи, ще ходим в почивката да си регистрираме брака." На което отношение тя се разплака. Еми ...не й дойде акъла. Между другото, света е пълен с такива двойки. Естествено, ще виним сценариста, който и да е той, по- добре да не го знам, че да не го "благославям". Иначе всички бяха сладури. Играха така естествено , че забравяш за всичко докато тече сериала Играта на очилаткото и Бо Сун ми хареса повече, отколкото тази на главния. Още много мога да пиша но спирам до тук. Това е един от малкото сериали, на които не се радвам, че главните се ожениха.
  18. Как ми се иска сериала да излезе извън стереотипа и спортистчето от второстепенен да стане главен герой и да направят една хубава двойка със г. сладурана. Щеше да е хубаво, налиии. Еххх..... Все пак повечето момичета предпочитат някой, който е внимателен и грижовен към тях.
  19. На 9та серия съм. Сериала е чудесен, смея се с глас на изцепките им, кефя се на приятелството им и се ядосвам на главния. То бива темерутство, ама баш толкова! Поне от време на време да й се усмихва. Сцената, когато тя се опитваше да стигне една книга в библиотеката и той дойде и вдигна книгата още по- нависоко. Ръб от всякъде. И на сладураната се дразня понякога, че е толкова лесна- всичко прощава и търчи след него като кученце. Песента в началото е много сладка Благодаря за превода и за темичката. Ще следя с интерес нататък какво ще става.
  20. Предполагах че нещо такова ти се върти в главата, ама реших да те закача, че е много тихо в чата в последно време. Ааааа, серията с танца е един път! Брррр.... гледай я и пак пиши
  21. " Патка да говори с кокошка" - не бях го чувала това, но супер точно казано А докторчето към Роза: "за ремота може да ми се обадиш, освен това може да ме търсиш и за други работи..." Много свежарски сериал. Върви леко като Бургаска светла бира
  22. @dido100 лее сълзи по моя коментар!? Ей сега вече се развълнувах
×
×
  • Създай нов...