Jump to content

zerentiq

Потребители
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zerentiq

  1. Да и на мен много ми харесва. Сериала е много хубав и взима една моя много стара идея за връщане назад във времето и преплитане на бъдеще с минало. Осмия принц определено ми е фаворит. Но най-много ми харесва песента в началото на сериала има нещо много завладяващо и трогващо в нея, а дори не знам за какво се пее. Наистина хубав сериал препоръчвам го горещо.
  2. Хора някой знае ли за курсовете на кеймбридж в пловдив на 15-ти от колко часа ще са и къде ще се проведат защото не мога да се свържа с центъра а имам още 3 дни да разбера.
  3. И вие ли ходите на ларп леле светът е много малък
  4. Е незнам какво да кажа, да се прекръста ли да обърна ли нещо. Доживях го направо не е истина много се радвам, незнам дали сериала ще ми хареса, но определено ще го гледам като започнат да го излъчват поне докато съм си в нас. А дали всеки ден ще го дават или само един или двапъти в седмицата някой знае ли.
  5. Ами доколкото разбрах се е сфорало екипче за превода на сериала и ще стискам палци, и пожелавам спорна работа и ще чакам да го качат в мастърс и чак тогава ще си го дръпна да го гледам. Благодаря много за усърдната работа която полагат, за да може всички да се насладим на хубавия сериал.
  6. Благодаря много за превода изглудах първа и втора до половината ще чакам превода и на втората половина. Найстина съм впечатлена, доста добре са подходили корейците към този сериал, добавили са и нови неща, но те само допълват историята и я правят още по-очарователна. Забавни са ми моментите в които си представя. Страхотно за сега, мерси много за субтитрите и епизодите, които са във вибокс, продължавам да чакам и следващите с нетърпение.
  7. Чакам сериала с нетърпение дори го сънувах, но не мога да изтегля субтитрите дава ми грешка имам предвид английските, някой който вече ги има ще може ли да ми ги прати или да даде някакъв линк към тях, но не този защото от там не ми позволява, а претърсих супер много линкове в гугъл, но така и не намерих субтитри. Благодаря предварително.
  8. Харесват ми готини са само първия малко куца от към анатомия, но останалите са страхотни и ръцете ги правиш добре, което е супер. Най-ми харесаха момичето което е оцветено, принц Жар, брат му, фейчките много са сладки и интересни, самураят, и тази по натурата не е лоша. Не съм много сигурна, но на снимките изгледа, че работиш предимно със 2B, ако не греша, можеш да пробваш и по мек молив и да акцентираш върху някой места, но са ти страхотни продължавай във същия дух.
  9. Склуптората беше много хубава, хареса ми и рисунката на гипсовата глава и последните три с туш мисля че са, много са интересни. Продължавай във същия дух, да създаваш неща който да хранят душата и да пълтят погледа на човек.
  10. Возиха ни от училище преди няколко години на тази изложба кукличките бяха много красиви. Имаше една по-специална ще излъжа ако кажа, но май откакто е докарана в българя казаха, че плачела. Беше отдавна затова не си спомням подробности. Може би трябва да ида отново, заслужава си
  11. И на мен ми харесаха песничките макар, че ги слушам за първи път ми допаднаха. Бих искала да отида на концерта, но затова ще ми трябва повече информация за място и билети. Чакам с нетърпение допълнителна информация
  12. Радвам се че ви харесват. Да учила съм в Сценични кадри и за в бъдеще смятам да продължавам да рисувам.
  13. Това са някой неща които съм рисувала и правила, част от картините са копия. Това е линк към тях: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000127973363#!/album.php?aid=44964&id=100000127973363
  14. Един от любимите ми южно корейски актьори е И Джун Ки много ми хареса играта му в сериала Iljimae беше много впечатляваща, човек усещаше болката която изпитва само като го гледа. Емоцийте, който успява да пресъздаде, леко комично забавния елемент, който беше прибавен към цялата история създаваше една прекрасна атмосфера. Хубавото беше, че този път нещата не се въртяха като повечето сериали към любовта, напротив в този случай нещата бяха обърнати така, че любовта да е просто лек акцент, към целия сюжет. Незнам как друг актьор би изиграл тази роля защото всеки си имаопределен стил на игра, но на мен ми допадна начинът по-който И Джун Ки пресъздаде образа на Геоми. Наскоро попаднах и на King and the clown в началото просто ми беше интересно за какво се разказва, но когато започнах да го гледам се увлякох и отнесох на едно друго място различно от нашето. Чувствата на двама приятели, по-скоро като братя обвързани заедно още от деца преживяли много трудности заедно само, за да се изхранят привидно мечтаещи за друг живон , но всъщност доволни от своя собсвен, който е сега. И любовта и омразата, и слабоста и силата бяха представени чудесно от всички акьори който играха във филма. Това беше още едни филм в който И Джун Ки се представи на ниво естествено с помоща на другите акьори, защото една птичка пролет не прави. Найстина се надявам да гледам още хубави филми с добри акьори, който да те грабват и да те въвличат в действието и като ги гледаш да се чувстваш съпричастен към тяхната съдба, естествено в рамките на разумното. Надявам се, че не съм писала пълни глупости, който не съответстват с темата на форума, ако е така се извинявам.
  15. Много харесвам азиатското кино вече една година гледам и много ми допада техният стил. Моята класация е следната: 1 It started with a kiss 2 iljimae 3 boys over flowers 4 Възхитителната Чу-Хян 5 My name is Kim Sam Sun 6 Mars 7 Hanazakari no Kimitachi e 8 You're Beautiful 9 The Story of the First King's Four Gods 10 full haos Ако продължа мога да си ги изреждам до утре и постоянно ще сменям кой на кой номер да е но определено двата ми фаворита са номер 1 и 2.
×
×
  • Създай нов...