Jump to content

Chenqing

Потребители
  • Мнения

    85
  • Присъединил/а се

Относно Chenqing

  • Рожден ден Октомври 31

Contact Methods

  • Уебсайт
    https://twitter.com/thisGuniang

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

544 профилни разглеждания

Chenqing's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

103

Обществена Репутация

  1. Хора, имам изненада за вас, хихи!!! Всъщност, две изненади ... Едната ще я пазя в тайна засега, но другата ще я изкрещя, защото само аз си знам колко я чаках. Хъскито и Шизун официално излиза на книга, в нормално (нецензурирано) 32-35лв + делукс издание (което някъде по моя преценка може би ще струва към 40-50лв +/-). Октомври месец (датата е в процес на уточняване, но някъде към края каза Мийтбън). За рождения ми ден. Честито на всички, които се молеха на БЛ боговете за този дар. Скоро ще имаме и други лицензирани китайски и корейски уебтууни и новели на пазара. Ще ни зарият.
  2. Не знам дали е истина... и доколко може да се вярва на авторката на "Killing Stalking" Koogi (wink wink) но... ще има драма адаптация на уебтууна й. Технически, не знам дали трябва да поствам новината тук, понеже хъм, БЛ е малко пресилено да го нарека това чудо на чудесата, но половината фендъм е на друго мнение, така че поствам тука - пък вие си решавате дали е БЛ или не (за който го е чел) и дали ще гледате или не. Странно решение, откъдето и да го погледна! Ни нам колко цензура ще трябва да му ударят, защото боже мили, това не е за слаби сърца..обаче, ако е на Нетфликс може и да се лее кръв (и други части и течности +-+) на кг. Абе, не знам...само знам, че скоро се очаква книжно издание на уебчето в Щатите и аз ще си го взема, пък ако и ще да е единственият книжен уебтуун на рафта ми.
  3. Гледайте Semantic Error, хора. 20 минутки не ги усещам кога минават направо. Доброооо, много доброооо, аххх.. `×°
  4. Хвалят го, пък да видим. След лекото разочарование от Luoyang, май нищо не съм подхващала. Крайно време е да се появи нещо интересно и при братята..
  5. Не съм попадала на такива, най-близкото е руски, ако те устройва. Иначе, чувате го тука първи, но Meatbun се изпусна в Туитър преди малко, чеееее е договорила официално английско издание на Хъскито и Шизун. Договорът ще се подпише декември и каза, че феновете й в Туитър първи ще научат подробностите. Уаааа! Каква година за феновете на БЛ новели само. ^~^
  6. Свърши ... Въпреки че беше страшно препускане, пак успя ме накара да се разчувствам. Хареса ми, че бяха запазили оригиналния завършек от новелата. И името на песента. Това е повече, отколкото можеше да ни дадат...предвид обстоятелствата. Ще ми липсват...
  7. Ей, за такива сериалчета живея аз! Може в Китай да ни залъгват с "тука има, тука няма", но поне в Япония го раздават яко и компенсират липсата Много свежарско първо епизодче. Доволна бях. Моментът с беше страшно забавен, не знам колко пъти връщах сценката xD. Ида голям сладур, колко сериозно/натурално си ги взе нещата само, хихи. С нетърпение чакам да видя следващия епизод. Интересно беше, как в Туитър за първи епизод цъфнаха 3 различни превода за епизода, почти на секундата. Това си е постижение за японска драма, където обикновено чакаме с дни/седмици/месеци/години за превод.
  8. Най-вероятно, защото обявиха, че това ще е една от драмите, които Нетфликс си хареса и се излъчва едновременно с броадкаста по TBS. Така че, английските субтитри (както и 20+ на други езици) са включени в епизодите още с излизане.
  9. Туй ще да съм азе, хихих - за лошото момче, имам предвид. *$mirk* Изпълниха ми желанието, йес! и малко early birthday подаръче даже получих (типично по китайски). Честно, и на мен това ми стана любимата му фотосесия. Дано някой го претвори тоя образ и на малкия / големия екран. Баобао заслужава да го видим в нещо нестандартно.
  10. Това ще си го добавя в Уишлистата, както и дорамката със Сота и Аяно. Дано да се получи добър екип м/у тях, или най-малкото интересни взаимоотношения. Не е за изпускане такъв тандем
  11. С малко закъснение, но тъкмо изгледах днескашния 10ти епизод на Great Journey Of Teenagers 2, в който песен на Джоу Шън беше включена и видях, че е и рожденик днес, ха! Да му е честит рождения ден, става на 29 Да продължава все така да ни радва с мелодични и чувствени изпъления!
  12. Хмм, забелязах че Let's Chat spin-off/bonus епизодите към Street Dance of China S4 са фрий за гледане в Youtube канала на Youku. Не знам дали е някаква грешка, понеже все още пише пред заглавието [Members Only] на някои от тях. Така или иначе, за момента може да се гледат от всички. За който му е интересно -- общо взето 4тиримата капитана си хапват хот-пот и си дърдорят разни врели-некипели, понякога играят и различни забавни игри. В последния епизод бяха поканили някои от денсърите и епизодчето беше по-нестандартно и динамично. И да, преведени са на английски също.
  13. Аз го хващам малко от средата, ама... това с разваления телефон ме свали от стола от смях. Бубу: Английският ти е много китайски! Ще редактирам после като видя целия епизод. Edit: Хубаво епизодче, новата генерация от улучни танцьори в Китай е сигурна. Децата им скриха шапките. Само жалко за Zyko.
  14. Ауууу! Чаках за темичката! Гледа се от моя милост, и даже преповтарям някои сцени, за да мога да си направя снимки. Краят на 80те - началото на 90те! Човек, израстнал през тях няма как да не му се нарадва на това сериалче. Прекрасно, носталгично, човешко, докосва. До 8ми някъде ги излапах на един залък Завършващата песен е толкова зарибително 80тарска, че няма накъде повече. Аплодирам братята, за избора на жанр/тема тук. Как само ми се иска да го закупят от някоя наша ТВ и да го дадат и по нашите екрани...
  15. Най-вероятно re-schedule-а е защото в Събота се навършват 90 години от инцидента в Манчурия/Манджурия (известен в Китай като 918 incident/accident) . В уейбо анонсираха хората да се въздържат от всякакви постове на ентъртейнмът тематика, които са баннити за ден.
×
×
  • Създай нов...