Jump to content

Chenqing

Потребители
 • Content Count

  80
 • Joined

Community Reputation

84 манджу

About Chenqing

 • Rank
  Посветен
 • Birthday October 31

Contact Methods

 • Уебсайт
  https://twitter.com/thisGuniang

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

249 profile views
 1. Свърши ... Въпреки че беше страшно препускане, пак успя ме накара да се разчувствам. Хареса ми, че бяха запазили оригиналния завършек от новелата. И името на песента. Това е повече, отколкото можеше да ни дадат...предвид обстоятелствата. Ще ми липсват...
 2. Ей, за такива сериалчета живея аз! Може в Китай да ни залъгват с "тука има, тука няма", но поне в Япония го раздават яко и компенсират липсата Много свежарско първо епизодче. Доволна бях. Моментът с беше страшно забавен, не знам колко пъти връщах сценката xD. Ида голям сладур, колко сериозно/натурално си ги взе нещата само, хихи. С нетърпение чакам да видя следващия епизод. Интересно беше, как в Туитър за първи епизод цъфнаха 3 различни превода за епизода, почти на секундата. Това си е постижение за японска драма, където обикновено чакаме с дни/седмици/месеци
 3. Най-вероятно, защото обявиха, че това ще е една от драмите, които Нетфликс си хареса и се излъчва едновременно с броадкаста по TBS. Така че, английските субтитри (както и 20+ на други езици) са включени в епизодите още с излизане.
 4. Туй ще да съм азе, хихих - за лошото момче, имам предвид. *$mirk* Изпълниха ми желанието, йес! и малко early birthday подаръче даже получих (типично по китайски). Честно, и на мен това ми стана любимата му фотосесия. Дано някой го претвори тоя образ и на малкия / големия екран. Баобао заслужава да го видим в нещо нестандартно.
 5. Това ще си го добавя в Уишлистата, както и дорамката със Сота и Аяно. Дано да се получи добър екип м/у тях, или най-малкото интересни взаимоотношения. Не е за изпускане такъв тандем
 6. С малко закъснение, но тъкмо изгледах днескашния 10ти епизод на Great Journey Of Teenagers 2, в който песен на Джоу Шън беше включена и видях, че е и рожденик днес, ха! Да му е честит рождения ден, става на 29 Да продължава все така да ни радва с мелодични и чувствени изпъления!
 7. Хмм, забелязах че Let's Chat spin-off/bonus епизодите към Street Dance of China S4 са фрий за гледане в Youtube канала на Youku. Не знам дали е някаква грешка, понеже все още пише пред заглавието [Members Only] на някои от тях. Така или иначе, за момента може да се гледат от всички. За който му е интересно -- общо взето 4тиримата капитана си хапват хот-пот и си дърдорят разни врели-некипели, понякога играят и различни забавни игри. В последния епизод бяха поканили някои от денсърите и епизодчето беше по-нестандартно и динамично. И да, преведени са на английски също.
 8. Аз го хващам малко от средата, ама... това с разваления телефон ме свали от стола от смях. Бубу: Английският ти е много китайски! Ще редактирам после като видя целия епизод. Edit: Хубаво епизодче, новата генерация от улучни танцьори в Китай е сигурна. Децата им скриха шапките. Само жалко за Zyko.
 9. Ауууу! Чаках за темичката! Гледа се от моя милост, и даже преповтарям някои сцени, за да мога да си направя снимки. Краят на 80те - началото на 90те! Човек, израстнал през тях няма как да не му се нарадва на това сериалче. Прекрасно, носталгично, човешко, докосва. До 8ми някъде ги излапах на един залък Завършващата песен е толкова зарибително 80тарска, че няма накъде повече. Аплодирам братята, за избора на жанр/тема тук. Как само ми се иска да го закупят от някоя наша ТВ и да го дадат и по нашите екрани...
 10. Най-вероятно re-schedule-а е защото в Събота се навършват 90 години от инцидента в Манчурия/Манджурия (известен в Китай като 918 incident/accident) . В уейбо анонсираха хората да се въздържат от всякакви постове на ентъртейнмът тематика, които са баннити за ден.
 11. Аз писах в ей-тая тема преди време, нооооооооо, за жалост, потвържденията ми се оказаха верни. И тази донгхуа е спряна след 8 епизода. Поради една или друга причина. За неопределено време. Честито ни.. както е тръгнало на карък с тия данмей чистки, скоро не само драми няма да видим t-t (Моля се да греша, искрено...)
 12. Пшшшш, с толкова много маймунки, ако и аз се кача на клона и дървото (или клона) ще падне. А от земята по-долу няма накъде. Преди малко ми излезна нотификейшънче от iQIYI, та пускам първото тийзърче от драмата!
 13. Тя ситуацията винаги е била напечена, и преди сме виждали спиране на БЛ драми, връщането им... Китай хем ги боли, хем ги сърби. Единственият начин да не излъчат Хъскито/Иморталити е, да спрат БЛ със закон официално.. дори и тогава Тенсент ще искат да си върнат парите (води се една от най-скъпите китайски драми, все пак) и по един или друг начин и ще я изкарат. Те винаги си оставят вратичка - в случая вратичката им е Ши Мей. Колкото и да ме издразни това, което се случи при избора, точно то може да се окаже спасенито на цялата драма (ако се стигне до hell let loose). Някои драми залежават с по
 14. Понеже се води спин-оф или предистория на тая новела/донгхуа, ще си позволя да пусна тука клипчето за новото аниме. Ново-ново, сигурно ще излезне догодина най-вероятно. Най-интересното е, че водят новелата БЛ (тука леки съмнения се прокарват, ама ще им повярвам, щото ми се иска) и към края на септември започват снимките и на Лайв-екшън версията. Ето страницата й към МДЛ, ако искате да видите кастинга.
 15. Да му е честит р.д. на ЯнЯн, чукна 30те Чакаме го в "Who Rules the World" скоро!
×
×
 • Create New...