Jump to content

Atila

Потребители
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 тофу

About Atila

 • Rank
  Посветен

Contact Methods

 • Уебсайт
  https://myanimelist.net/profile/Kan_san

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря за препоръката! Ще го добавя към списъка.
 2. Дам, 7 (или пък беше 8???) епизод беше много добър, но всичко останало... Аз си падам по анимета, които имат една обща, главна цел. Не съм по епизодичните. Сони тръгна с една идея, после тази идея се разпиля и няма и да се събере. Като гледам, ще си го карат епизодично до края, като че не си оставиха вратички за друго.
 3. @JoJolina Ти изрази мислите ми от-до. Щеше ми се да не ме беше разочаровало и мен, но уви. От това, което помня от мангата (стигнах само до 7 чаптър и мина доста време оттогава, но все пак) си върви по нея. Планувах да си я продължа, след като анимето свърши (тоест след като и втори сезон мине), но сега ми е умряло желанието. Дано направят нещо смислено в последните епизоди, поне да имам надежда за втория сезон.
 4. Приятен филм беше. Очаквах да е прекалено тежка драма, предвид главната героиня, но се оказа премерен романс, без твърде много захар и с по-малко от очакваното място за сълзи. Имаше си своите силни сцени (не само в романтичен план). Хареса ми най-вече нишката с приемането на отсрещния (от страна и на двамата главни герои) и приемането на света с онова, което ти донася/или пък борбата с него.
 5. Няма и да разбереш. Мангаката изглежда го е запланувала за доста напред в историята - още нищо не се знае и в онгоинг мангата.
 6. Ех, ех, ех, на това му се вика красота... Поорязали са неща, обаче нищо общо с това, дето беше във втори сезон. Хубави епизодчета са станали, даже си поплаках на трети, макар че го претупаха. А четвъртиии! Много смело от страна на Ланчо да си поръча толкова, като имаме предвид, че се напива от едно чашле. Смях се допълнително, като се сетих как в сериала и крадене на пилета имаше (е, опит поне).
 7. Току-що попаднах на ей това клипче, което е японският оупънинг за втория сезон: Знаех песента отпреди, но си нямах идея, чеще я сложат нея Много ме радва, тази ми е даже по-любима от Senya Souka, която беше на първи сезон и на същата група. Макар че не съм сигурна, че съчетанието между картина/музика се е получило съвсем както трябва тук, но... абе, карай, много е красиво, какво съм седнала да мрънкам и за това. (За ендинга на Aimer... как можа да се изложи таз жена, смисъл... не, не мога. Дано някой успее да хареса песента и от мое име.)
 8. Е няма такова претупване просто. Караха скорострелно отгоре-отгоре и почти не се спряха на някой емоционален момент. Без сериала въобще нямаше да вдяна и една сцена от това, което се случи... но поне анимацията - битките, героите, абе... всичко, тя си беше страхотна, но пък друго и не съм очаквала там. Преминавам към трети сезон и се надявам там да го карат малко по-спокойно, хронологично и обяснително, както стана в първи. Иначе ми е трудно да се насладя, приемам епизодите по-скоро като преговор, а не като за "истинската" история един вид.
 9. Като цяло съм доволна от драмичката. Много силни моменти от анимето/мангата тук не успяха да ме развълнуват (явно е трябвало да се използват други изразни средства, не знам...), но пък върви по оригиналната история, макар и съкратено, което беше добре. А и както имах страхове, че песничката ще излезе пълен ужас, така и тя се оказа не много лоша... Дам, като цяло мнението ми е, че беше "окей", постигнаха задоволително средно ниво.
 10. Най-доброто попадение из епизодите напоследък е появата на Цуда Кенджиро като този сладур долу: Напълно се разочаровах от всичко останало, честно казано.
 11. Не знаех въобще, че има филми и драми - благодаря, че ме светна! Още по-добре за бексторито, това ми беше едно от най-интересните неща, за което ми се щеше да разбера повече.
 12. Еее, аз тъкмо стигнах до 5-и епизод онзи ден (нямаше достатъчно Сакурайчо-самурайчо). Надявам се да си върви по график и да няма проблеми, или поне да не са задълго. Чудех се дали не вървят малко бавничко по историята? Не знам как е в новелата, но предполагам, че ще е към 12 епизода, дали не смятат да го завършат в средата на нищото и да чакаме втори сезон.
 13. Daomu Biji Zhi Qinling Shen Shu Много хубаво ме изненада - няма да обяснявам надълго как все се чувствам като загубен заек, когато гледам нещо китайско, та щом за мен е било подредена история, сигурно и друг човек би навлязъл лесно в сюжета. Аз мисля за анимето като за викториански роман - идва някакъв тип от нищото и започва да ти говори как е отишъл до някакво древно, тайно място и там - леле, какво се било случило... и накрая все пак нищо не разбираш от разказа му какво толкова се е било случило, но било нещо невероятно, нали. Първият епизод ми вървеше бавно, но реших да му дам
 14. Попаднах на едно много красиво направено клипче със сцени от сезона (затова и го слагам в спойлерче, понеже от всеки епизод са сложили по нещо) и с пълната версия на песента на SID. Нека му се насладят и други. Някой знае ли къде може да се гледа с японски дублаж, но да има и субс, защото виждам, че го качват в nyaa, но без субтитри?
 15. @JoJolina- наистина изглеждат обещаващо! Набелязах си някои. Аз пускам трейлърче за едно предстоящо, което много се надявам да се окаже хубаво, възлагам му надежди. Ето и статия с повече информация (обявен каст и т.н.)
×
×
 • Create New...