Jump to content

NightFlower

Потребители
  • Мнения

    99
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    7

NightFlower last won the day on Декември 16 2023

NightFlower had the most liked content!

3 Последователи

Относно NightFlower

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Бургас

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

NightFlower's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

254

Обществена Репутация

  1. Щом Донг Ук участва, няма как да пропусна.
  2. В първите епизоди не успя да ме хване, на косъм бях да го зарежа. Стояха ми изкуствено главните и някак прекалено бавно вървеше историята. Колко се радвам, че продължих, защото много бързо се убедих в противното. Историята се оказа всъщност с доста дълбок смисъл и успях да вникна в проблемите на три съвсем различни двойки. Развиха се и отношенията между главните, които ми се видяха много точни за времето, в което живеем. Бяха истински и чисти.
  3. За пореден път се убеждавам, че по-старите сериали удрят по-дълбоко от новите. Историите са по-завладяващи, набляга се на чувствата и развитието на героите. „Тайната градина“ страшно много ми хареса, съчетаваше невероятна драма с комедийни елементи, а този тип сериали ме грабват от първите епизоди. И главната не е някаква ревлива момичка, която чака богатият красавец да я спаси, а наистина силна личност.
  4. Добра история за приятелството между трите главни, много силна връзка имаха. Помагаха си през цялото време, без дори да се замислят. Заради Ми До го гледах, трогна ме, представи героинята и съдбата ѝ по уникален начин!
  5. Добър опит, получи им се забавно. Двамата момци много се стараха и изнесоха сериала на гърба си, заедно с майката и бабата на У Ри. Баща ѝ беше направо излишен, въобще не го възприех. И Им Су Хянг не беше подходяща за ролята на У Ри, толкова изкуствено е това момиче - никаква емоция не докарва. Дърпа надолу всеки сериал, в който участва. И все пак, хубав комедиен сериал е, но нищо особено. Оригиналът Jane the Virgin е хиляди пъти по-хубав.
  6. Заради Чанг Ук го гледах, доволна съм. Вярно, криминалната страна и логиката хич ги няма, обаче комедията беше доста добра. Втората главна не ми допадна, само пречеше таз жена, толкова странно стоеше, направо си я игнорирах. Забавен сериал, подходящ за разтоварване.
  7. Джи Сънг не разочарова и този път! Много хубава драма, зарадвах се и на поддържащите герои, страхотно се справиха. Ким Мин Джунг е брилянтна актриса, винаги се превъплъщава в дадената ролята перфектно, но милата много ме дразни . През цялото време гледаше за бляскавки неща, също като някоя сврака. Как само преследваше нашия човек, не се отказва бе! Много вълнуваща драма, няма да съжалявате.
  8. Очаквах сериала с голямо нетърпение, от доста време не бях гледала драми за пътуване във времето. Наистина доста приятен се оказа, макар че не усетих връзка между двамата главни, някак насила се получи, но бяха много мили. Хареса ми, че не разкриха убиеца в първата половина, че да ни е скучно до финала, а задържаха мистерията, дори ни отклониха с други заподозрени. Като цяло добре направен сериал, доволна съм.
  9. Обикновено избягвам сериали с толкова голяма възрастова разлика между главните, особено при по-възрастна жена. За този обаче съм грешала, притесненията ми въобще не се оправдаха. Сериалът много ми допадна, главните имаха невероятна химия, а все по-рядко се срещат такива сериали. Наистина страхотна история! Съпругът на главната ме дразнеше зверски, но изпитах удоволствие да го мразя.
  10. Заслужава всички награди! Първоначално го отбягвах, знаех от историята как ще завърши, но заради Джуно отстъпих. Не съжалявам! Прекрасен беше, невероятна химия имаха главните, усетих всяка емоция. Хареса ми как оставиха финала леко отворен за интерпретация.
  11. Наистина прекрасна драма, точно от типа, който ми въздейства - бавен, но съдържателен, много емоционален и със страхотна връзка между главните. Усетих чувствата на героите, страхотна актьорска игра. Почти не си личеше, че имат възрастова разлика (4 години мисля беше между героите и не са чак толкова много, преглътнах ги).
  12. Това е един от най-добрите екшън сериали, които съм гледала. На Чанг Ук много му вървят - „Лечителят“, „К2“, „Най-голямото зло“ са наистина прекрасни драми. Няма да забравя в епизод 1 как влетя през прозореца и за 2 бройки се справи с няколко души. Много се забавлявах като се правеше на ударен страхливец.
  13. Преди няколко дни изгледах сериала и останах много доволна. Не очаквах кой знае какво, вероятно от многото сериали вече не се впечатлявам толкова лесно, но Ю Йон Сок се превъплати в невероятен злодей! Не вярвах, че ще се справи, свикнала съм да го гледам в положителни роли. Сюжетът също ми хареса, беше вълнуващ до самия финал. Наистина добър психологически трилър, вече все по-рядко попадам на такива. Не се колебайте!
  14. Изключителен сериал! Имаше си всичко - драма, екшън, романтика, а дори и комедийни моменти. Дълго време го отбягвах по незнайно каква причина, но съжалявам, че не съм го гледала по-рано! Главните разказаха невероятна любовна история, Толкова добре играха, че забравих за възрастовата разлика, направо не си личеше... Това се казва талант! Другите трима главни също бяха страхотни, направо нямам думи. Препоръчвам сериала с две ръце!
  15. Цвете на злото завинаги ще остане сред любимите ми, той е като еталон за трилър. Вероятно влияние оказва и фактът, че ми е един от първите корейски и първи трилър, но няма значение, защото се насладих на всяка секунда. Гледах го текущо, което ме остави жадна за още. Очаквах с нетърпение всеки епизод. Блестяща актьорска игра, но от И Джун Ги друго не може да се очаква. Злодеят беше невероятен, изигра всеки детайл перфектно, дори докара шантавия поглед. Най-добрият злодей, когото съм виждала. С този сериал актьорът Ким Джи Хун направо блесна. Иска ми се да можех да го гледам отново за първи път.
×
×
  • Създай нов...