Jump to content

vedballl

V.I.P.
  • Мнения

    114
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от vedballl

  1. Не бях гледала наскоро нещо, което да ми хареса толкова много, в лекия жанр. Останах приятно изненадана. Първоначално ми беше странно да гледам Ямапи в расо, 

    но в последния епизод, когато го облякоха с нормални дрехи, ми изглеждаше неестествено.

    Страхотен каст, много ме зарадваха всички! Много забавен сериал, разтоварих се. А за българските субтитри...  :thanks:

  2. Много смях, много нещо беше! Много обичам ученически комедии. Плюс Ямамото Юске, който е супер чаровен и забавен на екран и всичките останали герои, интересно и бързо развиващо се действие, смях, малко интрига, малко любов... Супер се накефих! Благодаря много за българските субтитри! Това е от сериалите, които когато започнеш да гледаш, не можеш да спреш, докато не изгледаш целия.

  3. Сериалът ми хареса и се радвам, че му дадох шанс, макар че обикновено като чуя "извънземни" и бягам надалеч. Посмях се добре.

    Няма да забравя как се готвеше да й предлага брак пред огледалото. Накрая се отчая, хвърли кутийката с пръстена и каза: "Това е за теб". :D Чон Сон И, въпреки че всички разправяха как била с ужасен характер, всъщност си беше доброто момиче, за разлика от Ю Се Ми, която уж била "ангел". Актьорът в ролята на И Дже Гьонг много добре си изигра ролята. През цялото време лицето му излъчваше някаква злокобност и потайност. Хю Гьонг ми беше много симпатичен, макар че ми се щеше просто да си преодолее чувствата и да си продължи напред с живота, вместо отчаяно да тъпче на едно и също място. Такива персонажи, колкото и да им съчувствам, ме дразнят във всички сериали. Малко самоуважение бе, хора! Юн Дже, Пок Джа, бащата на Чон Сон И, адвокат Джанг - всички ми харесаха. Единствено майката на главната през цялото време си мислех как някой трябва да я пребие с камъни. То Мин Джун също ми хареса, но ми се искаше малко повече да разкаже за родната си планета.

     

     

    ПП: Благодарности за субтитрите на parab!

  4. Много хубав сериал! Първият епизод ми беше доста скучен, но оттам нататък нещата се промениха. Изключително колоритна главна героиня.

    В началото ме дразнеше, защото само за пари мислеше, но постепенно се превърна в наистина стойностен човек, готов дори да жертва себе си в името на обществото. И ние да имахме такива политици... И много се радвам, че като стана кмет, й смениха прическата тип "аджума". Още помня онзи момент в ресторанта на Котарака, където се лигавеше на Чо Гок и говореше за себе си в трето лице. Ето там ми дойде в повече лигавенето. Чо Гок, за щастие, се промени заради нея към по-добро. Много се зарадвах, когато накрая секретар И и Джу Хуа се събраха и успяха да спасят брака си. Това, че тя дори забременя накрая, беше малко захаросано, но какво пък... Смях се доста с тримата директори и жените им. Доволна съм, че накрая Го Го Хе си тръгна с достойнство. Едно нещо не ми хареса само и това е, че Ми Ре, въпреки че разбра, че Чо Гок все още има годеница, се занимаваше с него. Освен това, не ми хареса, че Чо Гок не заряза Го Го Хе още когато започна да се влюбва в Ми Ре. После каза, че искал да й запази гордостта, като я остави да си тръгне първа. Не че не й я стъпка, като й изневери.

     

     

    Освен това,

    много ме радваше през цялото време.
  5. Гледах "47 ронини" с негово участие. Впечатлена съм от английския му, наистина перфектен като за японец, който не е отраснал в англоворяща страна (доколкото знам). Освен това, момчето си се справи прилично с ролята според мен. Иначе досега го бях гледала само в "Анего" преди 2-3 години, където отново само ме радваше с екранното си присъствие.

    • Харесвам 1
  6. След като го изгледах докрай, мога да кажа, че съм доволна от финала.

    По едно време се бях отчаяла от сериала. Хан Се Кьонг е едно добро момиче, което се опитваше да се прави на лошо, но не му се получи. Опитваше се да не бъде себе си, за да се хареса на някой, който я харесва такава, каквато е. Пълна глупост. Защо бяха нужни тези преструвки? Но такава е била идеята на сценаристите. Ча Сънг Чо пък беше супер сладур, но си живееше в някакъв измислен свят, в който я има връзка с реалността, я няма, но благодарение на Се Кьонг успя да види какъв е животът на хората, родени без неговия късмет. Също така, не разбирам какво толкова ужасно беше направила Се Кьонг, че имаше толкова сълзи. Излъга го 1-2 пъти на дребно за това кога била разбрала кой всъщност е той. Била Кенди, не била Кенди. Нали в крайна сметка си го харесваше през цялото време? Освен това, той също я излъга. Со Юн Джу ми хареса накрая, когато провали сделката на богаташите. И въпреки че накрая каза на Томи Хонг, че съжалява за това, изглеждаше 100 пъти по-щастлива и свободна отпреди. Томи Хонг пък ми беше толкова противен отначало, но после прояви човещина и ми стана симпатичен. Само не можах да разбера той харесваше ли Се Кьонг, или не? Ин Хуа - амбициозно и разглезено момиче, което е свикнало всичко да става, както то иска. Злобарка с твърде голямо его. Добре че Хан Се Кьонг не й мълчеше и я сложи на място, както и баща й, за което се зарадвах. А най-любимият ми персонаж е бащата на Се Кьонг. Добросърдечен, трудолюбив, честен човек. А цялата компанийка, която подкрепяше връзката на главните - симпатяги. В крайна сметка... съм доволна от финала, тъй като показа, че няма лошо човек да мечтае, стига да е стъпил здраво на земята. Хареса ми посланието, също и целия актьорски състав.

     

     

    ПП: Едно голямо благодаря за българските субтитри! :thanks:

  7. Изгледах сериала до 7 епизод. Много се забавлявам с него.

    Саеко през цялото време досега ми изглежда неестествена, особено когато говори с този писклив глас. Носи маска дори пред приятелките си. А когато не си истински с най-близките си, как ще си истински с когото и да било? Изобщо, преобладават недостатъците при нея. Не мога да разбера как Сота си е втълпил, че е жестоко влюбен в нея и че всичко трябва да се прави в името на Нейно височество. Жалка история. "Ами тя ме заряза, омъжи се, пак спи с много мъже, но няма проблем". Никакво самоуважение. Според мен това, което Сота изпитва към нея не е любов, а някаква обсебеност, дължаща се най-вече на външния й вид. Мисля, че той трябва да се осъзнае и да остане с Елена, с която наистина изградиха хубави взаимоотношения, макар че и двамата не бяха първият си избор. Това момиче много ми харесва досега, защото е естествена, смела и приема нещата такива, каквито са. Каоруко пък си крие чувствата, което е много грешна политика. Мнителна и не особено общителна. Със склонност по-скоро да вижда лошото у хората, което обяснява мнителността й, тъй като човек подозира другите в неща, в които той самият би извършил. Но пък е разсъдлива (харесаха ми разсъжденията й за истинската любов), предана и работлива. Изключително симпатичен ми е Секия и се надявам с него и нея да се получи нещо. Много ми харесва и Оливие до момента - държи се като мъж на място и в работата си, и в личния си живот. Рикудо също ми хареса, защото със собствени сили си градеше щастието и създаваше нещо стойностно. Добряк. Странно ми е малко как изведнъж държи сериозни поучителни слова, а на следващия момент се хили като тийнейджърка.

     

  8. Хареса ми като цяло. Звезден каст, клиширана, но пък сладка и забавна история.

    Друг е въпросът, че накрая ми дойде твърде сладка. Мисля, че щеше да бъде много по-добре, ако Сакура беше заминала с Тачибана, но нали е "приказка", та трябваше да се случи по-нереалистичното.

     

     

    Благодарности за чудесните български субтитри.

  9. Много съм доволна, че изгледах сериала. Благодаря за субтитрите. Очарована съм от каста. Много харесах Хаято.

    След като Мику го видя в първите епизоди с онова момиче, помислих, че ще го раздава женкар, но героят се разви в положителна посока.

     

  10. Изгледах го преди 2-3 месеца. Актьорите са страхотни. Чанг Чол Су много го харесах, за съжаление другаде не бях го гледала. Очаквах, че ще е някаква тъпотия този сериал, защото си мислех, че няма как да ме накарат да се смея толкова, колкото Кърт Ръсел и Голди Хоун, но успяха. Честно, толкова не бях се хилила на корейски сериал. Никога няма да забравя онази сцена, в която Чо Анна простираше...

     

    Благодаря за чудесните субтитри.

    • Upvote 1
  11. Благодаря много за превода, иначе сигурно нямаше да изгледам сериала. Забавно беше почти през цялото време. Само на моменти главната ме дразнеше, но пък ме разсмиваше. И макар че много харесвам Майк Хъ, тук точките ги обра Дзъ Цун. Изключително готин тип. Съжалявам, че на този актьор все му дават ролята на "отхвърления". Може да се каже, че изгледах сериала докрай само заради него и Циен На. Тя беше супер нежна, само не разбирам защо трябваше да я омацват толкова с грим...

    Те ми бяха по-симпатични от главните като двойка (между Жуо Хъ и Шън Сюе наистина нямаше никаква химия). Ще ми се те двамата да бяха главните герои.

     

  12. Изгледах го набързо. И макар че към средата малко го поразтеглиха, ми хареса. Кастът беше супер - Сатоми е много красива. Огури Шун ми е слабост от много време, май досега не го бях гледала в ролята на шефа,  (освен в "Дулитъл", ама там си беше по-скоро доктор, отколкото шеф) но се справи съвсем прилично. Благодаря за превода много.

  13. Не беше лош сериалът. Става за разпускане.

    Не можах да разбера защо беше всичката тази драма в последните епизоди... Да развалят хубавата комедия! А песента, с която завършваше всеки епизод, не мога да спра да я слушам от няколко дни.

    Най-накрая успях да харесам Синди. Досега нищо с нея не ми е харесвало. Майк на мен повече ми харесваше с дългата коса и отначало ми беше малко странен с тази прическа, но и така пак си е хубав.

  14. Върхът е! Отдавна не бях гледала японски сериал, та се бях затъжила малко... biggrin.gif Мацумото отново беше страхотен. Китамура Казуки за първи път го гледам и съм очарована от него, Йонамине ми беше любимецът. Въобще - кастът е супер - Осаму Мукай, Карина и т.н. Много хубаво направено сериалче.

    Само не мога да разбера отначало Катори как си позволи така да натупа Бан. Имаше си причините, ама това ми дойде малко в повече.

     

     

    ПП: За българските субтитри - :thanks:

×
×
  • Създай нов...