Jump to content

vedballl

V.I.P.
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

About vedballl

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,255 profile views

vedballl's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

4

Reputation

 1. Забавно и леко за гледане, въпреки че си признавам, че на моменти превъртах. Благодаря на екипа, работил по субтитрите!
 2. Не бях гледала наскоро нещо, което да ми хареса толкова много, в лекия жанр. Останах приятно изненадана. Първоначално ми беше странно да гледам Ямапи в расо, Страхотен каст, много ме зарадваха всички! Много забавен сериал, разтоварих се. А за българските субтитри...
 3. Работата по сериала започна отново. Субтитрите са за това видео
 4. Много смях, много нещо беше! Много обичам ученически комедии. Плюс Ямамото Юске, който е супер чаровен и забавен на екран и всичките останали герои, интересно и бързо развиващо се действие, смях, малко интрига, малко любов... Супер се накефих! Благодаря много за българските субтитри! Това е от сериалите, които когато започнеш да гледаш, не можеш да спреш, докато не изгледаш целия.
 5. Сериалът ми хареса и се радвам, че му дадох шанс, макар че обикновено като чуя "извънземни" и бягам надалеч. Посмях се добре. ПП: Благодарности за субтитрите на parab!
 6. Много хубав сериал! Първият епизод ми беше доста скучен, но оттам нататък нещата се промениха. Изключително колоритна главна героиня. Освен това, много ме радваше през цялото време.
 7. Version (Complete)

  395 downloads

  Превод: vedballl
 8. Rebound "Рикошет" Държава: Япония Епизоди: 10 Жанр: комедия Превод: vedballl
 9. Много ме зарадвахте! Благодаря, че работите по този проект!
 10. Гледах "47 ронини" с негово участие. Впечатлена съм от английския му, наистина перфектен като за японец, който не е отраснал в англоворяща страна (доколкото знам). Освен това, момчето си се справи прилично с ролята според мен. Иначе досега го бях гледала само в "Анего" преди 2-3 години, където отново само ме радваше с екранното си присъствие.
 11. След като го изгледах докрай, мога да кажа, че съм доволна от финала. ПП: Едно голямо благодаря за българските субтитри!
 12. Изгледах сериала до 7 епизод. Много се забавлявам с него.
 13. По-симпатична двойка в сериал наскоро не бях виждала. Сладури!
 14. IU ми изглеждаше толкова красива с дълга коса, а тук ми изглеждаше по-обикновена. Но това е била идеята, предполагам.
 15. Сериалът страшно много ми хареса. Най-добрият корейски сериал в този жанр, който съм гледала.
×
×
 • Create New...