Jump to content

nurai33

Потребители
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by nurai33

 1. Здравейте, приятели~! ^-^ Силно се вълнувам да споделя с вас изненадата, за която ви споменах в миналия си пост... Реших да започна да правя видео уроци на к-поп танци  на български език, заради малкото такива  в интернет. Моля да споделите вашето мнение! Урокът получил ли се е?

  Нямам търпение да получа вашата обратна връзка! Много се надявам клипът да ви бъде полезен и да го харесате! 

  • Like 2
 2. Преди 5 часа, kandala написа:

  ...

  Между другото, като фен на NCT много се радвам да видя някой да изпълнява кавъри на техни песни или както в случая - танц. Дали имаш или планираш да разучиш други техни неща? Superhuman ми е сред любимите ми хореографии (само споделям).


   

  Благодаря ти~! ^-^ Да, защо не. Superhuman е много готино представление. 

 3. Здравейте, приятели! Завръщам се с нов кавър , който съдържа изненада в себе си. 
  Относно изненадата...ще е първият ми такъв клип и силно се надявам да бъде харесан.
  Последните няколко седмици получих голямо количество от вашата подкрепа, за което искам сърдечно да Ви благодаря! Невероятни сте! ❤️
  Всичко добро~! ^-^
  Нурай
  • Like 2
 4. Здравейте! Научих малка част от хореографията на най-новата песен на NCT DREAM. Настроението, което носят танца и песента е страхотно! Какво мислите за облеклото, което нося между другото? P.S. Отначало ми изглеждаше странно, но колкото повече се гледам, толкова повече ми харесва.

   

  • Like 3
 5. Здравейте, мили хора! Тук съм, за да споделя с вас новият си танцов клип, в който пресъздавам част от хореографията на Weeekly(위클리) _ After School. Процесът на учене и заснемане на танца беше приятно забавен. Доволен съм как се получи. А вие какво мислите?

  P.S. Искам сърдечно да ви благодаря за посрещането, което получих. Почувствах се добре дошъл. Надявам се да продължавате да ме подкрепяте и в бъдеще! <3 

  • Like 3
 6. Здравейте на всички! Аз съм нов тук и се надявам на топло посрещане от ваша страна. Този форум изглежда като готино местенце, където мога да споделя интересите си с други хора и те с мен.

  Това е най-скорошният качен клип в Ютуб канала ми: https://www.youtube.com/c/NuraiHabib Много бих се радвал, ако го погледнете и оставите по един коментар. 

  Да танцувам е нещото, на което се опитвам да се насладя най-много докато завърша училище. А к-поп стана голяма част от живота ми и ми повлия положително. Той ми даде посока в живота, по която да поема.

  ''I'm The one'' - ATEEZ е песента, на която хореографията научих и заснех. Ще съм ви благодарен, ако ме подкрепите.

  P.S. Градивната критика е добре дошла.

   

  • Like 4
×
×
 • Create New...