Jump to content

mariela82

Потребители
 • Posts

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by mariela82

 1. 8-ми епизод завърши много обнадеждаващо.Чакам с нетърпение следващия епизод. Благодаря за страхотната работа.Всеки ваш проект е щастие за мен.
 2. Аз се надявам все пак да бъде преведен,жалко че е в замразени проекти.Много ми се иска да го гледам с бг субтитри.
 3. Леко и забавно сериалче,за романтици.От време на време получавах дежа вю с някой друг сериал,но не ми попречи да му се насладя.Главните бяха големи сладури.Имаше една сцена,която много ми хареса-там където директор Ча даде чиниите на Ю Ми и после я целуна.Много сладка сцена. Благодаря за превода, бъдете живи и здрави!
 4. Има доста интересни факти за Тайланд.
 5. Благодаря, момичета,и аз също съм много щастлива,че виждам това сериалче за превод.Гледала съм няколко клипчета в нета и си го харесвам.Сега ще си го гледам с бг субтитри. Още един път, благодаря и спорна работа.
 6. Един хубав филм и как една лъжа променя живота "Всичко, всичко"
 7. От няколко дена ми излизат клипчета на този сериал Falling into your smile . Доста ме заинтригува и ми харесаха персонажите и тематиката на сериала. Знам,че имате много сериали на главата,но ако все пак на някой му допадне Благодаря!
 8. Първо благодаря за превода! За самия сериал няма да ми стане един от любимите.Сладко сериалче,но нещо му липсваше.Актьорите си бяха симпатяги,но много често преиграваха.Сценария на някои места препускаше,на други пък се протакаше. Не искам никой да обидя с моя коментар,който иска да гледа сладки актьори и магии да го гледа. Още един път благодаря за превода, бъдете живи и здрави.Жалко,че малко тайландски сериали се превеждат.
 9. Прекрасен сериал, препоръчвам го на всеки,който обича романтиката.Имаше си всичко и смях и сълзи.Не е типичен мачо филм.Тук и двамата герой се стремят да си помагат взаимно,което много ми хареса,а не винаги момичето да е слабото звено в една връзка,а момчето да е нейния герой. В последна серия доста си поплаках. Пак си казвам на мен много ми хареса и си го изгледах с кеф. Благодаря на целия екип,който преведи този наистина хубав сериал, бъдете живи и здрави.
 10. Досега винаги съм изчаквала да се понатрупат серийки,но този го почнах веднага.Засега е страхотен.И нулевия,и втора серия,малее.много горещи сцени.От рано ги почнаха.Ще чакам с нетърпение останалите епизоди. Благодаря за превода,лека работа!
 11. Сериала ми хареса,и като сюжет,и като актьорска игра.Аз също се надявам на втори сезон,защото доста има какво да се види и разбере. С голямо нетърпение очаквах кога Чу Цяо ще отиде при Ю Уън Юе,защото така разбрах от резюмето в началото,но края е друг, така че ще си чакам втори сезон.То нормално други актьори да дойдат,защото тук доста умряха от сегашния каст.Важното главните персонажи да са същите. Някой знае ли книгата със също заглавие ли като сериала,ако не как е. Благодаря за превода.
 12. Честит празник и от мен
 13. И аз се закачам на клона на чакащите,започнах книгата и ми хареса,затова искам да видя и сериала.Благодаря за превода и спорна работа.
 14. Много благодаря за превода, бъди жива и здрава. За сериалчето, много леко и забавно.Най ми хареса 11серия,защото много романтика и любов имаше.
 15. Хубав сериал,но тъжен накрая. Благодаря за превода, прекрасни сте.
 16. Сериала ми хареса, като сюжет и изиграване.Малко ми беше тъжно за Хе Су,през какво мина това момиче. Дано направят и втори сезон,за да има по хубав завършек сериала и вече в наши дни. Разбрах,че има и китайска версия.Тя как се казва,някой знае ли и дали я има преведена с бг субтитри. Благодаря за превода, прекрасни сте.
 17. Благодаря за превода, страхотна работа както винаги. Сериалчето е леко и се гледа на един дъх.Аз го гледах точно така за няколко часа и край. Като замисъл е добре направен,но ми се искаше още.Сладурите си изиграха ролите прекрасно.Като персонаж ми хареса Сачон,голям дивак,а бащата ми идваше да го одуша.Голям кретен и неблагодарник. Още един път Благодаря,чакам с нетърпение следващите ти проекти @niran.
 18. Благодаря и успешна работа.Следя всеки ваш проект,още един път благодаря,ще го чакам с нетърпение.
 19. Христос воскресе,приятели, бъдете живи и здрави,и много щастливи и обичани.
 20. Първо, благодаря за превода! Сега за сериал,хареса ми,но малко го претупаха накрая.За тези осем епизода много неща искаха да покажат.Според мен ако бяха само главната двойка и Кинг и Пийт щеше да е по-добре.Да покажат техните проблеми и взаимоотношения.С другите двойки беше като какафония,никакъв смисъл от тях-притурка.Разводниха го. Малко да кажа и за Кайтун и Вален.Идваше ми по едно време да влезна в сериала и да ударя два шамара на Вален.Кайтун милия много исках да го на гушкам без вина виновен го направиха. Радвам се,че накрая се разбраха,но наистина го претупаха. Благодаря niran за прекрасната работа,чакам всеки следващ проект
 21. Леко сериалче,изгледах го с кеф.Вече има и втори сезон.Той също е хубав,но завърши малко недовършено,което ме води до мисълта,че сигурно ще има и трети.Това са само мои предположения. Благодаря за превода.
 22. Благодаря ви момичета за прекрасната работа.Бъдете живи и здрави. Утре започвам маратона на сериала.Изгледах го на английски,сега ще се кефя и на български.Още един път, благодаря!
 23. Вижте,какво напипах днес Triage. Един от главните е художника от Paint with love .Ще видим като излезе дали ще е хубав сериал.В него ще участва и Тул,но в подържаща роля.
 24. Страхотна изненада, благодаря момичета.Изчаквам всички епизоди и си правя един маратон.
×
×
 • Create New...