Jump to content

mariela82

Потребители
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

146 мочи

2 Followers

About mariela82

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Много леко и забавно сериалче.На мен ми допадна и се забавлявах със задачите на Майката, който иска да се отпусне и да не мисли за нищо, просто да гледа за релакс. Благодаря за превода, прекрасни сте.
 2. 10 епизод мога да го гледам много пъти,много сладък епизод. Жалко,че в 11, май ще има проблеми.
 3. Днес попаднах на този клип, определено ще чакам сериала с нетърпение.Изглежда забавен и интересен,малко ала Ромео и Жулиета. https://youtu.be/7I12Q6CQWLY
 4. По принцип досега не съм писала преди да изгледам сериал,но сега ме мога да се стърпя.В 8еп.ми идваше да влезна и да набия майката на Фиат.Милия той ,през какво трябва да мине. Има и хубаво нещо в този епизод развръзката между Леон и Поб.Големи сладури. Благодаря за превода и чакам всеки следващ епизод с нетърпение.
 5. Преди малко сериала го коментираха в "Тази сутрин" по БТВ.На какво са способни хората за пари.
 6. Здравейте,чудих се дали да пускам този сериал,но любопитството надделя.Днес като разглеждах филми с актьора Саймън Гонк и попаднах на този Advance bravely . Много ще ми бъде интересно да видя този симпатяга в друго ампуа като BL актьор,освен като пожарникар в последния му филм. Признавам си вече съм фен на BL сериалите и затова го предлагам,освен споменатия актьор. Спорна работа на всички преводачи,прекрасни сте.
 7. Ако не се лъжа този сериал ще започват да го излъчват по БТВ лейди от 07.10 от 22:30ч.
 8. На мен сериалчето ми допадна.На места малко ми напомняше като сюжетни линии на "Моя скъп закрилник"-мъже в униформа,жени доктори. За каста прекрасни.Хо Йен с тази усмивка те стапя,а другия Луо Дзие го дава сериозен.Много сладък ми беше Уан Да Ин.Милия хич не му се учеше,но накрая успя. На 23епизод си викам,пак ли лошо,пак ли ще има убити и ми идваше да тегля едни цветисти на сценаристите,но се радвам,че свърши супер сериала. Благодаря на всички за прекрасната работа, бъдете живи и здрави.
 9. Сериала е прекрасен.Малко трудно ми беше с английските субтитри,но някак го изгледах. Малко тъжно ми стана за Ping Jun, но уви друг е в сърцето на любимия.Химията между Yan Fei и Su Hai Qing е страхотна. В сериала си има всичко и любов,и драма и щастие.Препоръчвам го. Ако някой ден се преведе на български,пак ще го гледам с удоволствие,хареса ми.
 10. Допадна ми,жалко,че е мини сериалче. Войничето много хубава усмивка има.
 11. Благодаря за превода. Много сладко сериалче.Гледах преди време и тайландския вариант и двата много ми допадат. От време на време малко ме дразнише О Хани, че я правят толкова глупава,но имаше и забавни моменти.Сънг Джо колкото арогантен,толкова и добър.Все потиква О Хани да се справи с всичко.Абе големи сладури. Който иска да се разсее и посмее да гледа филмчето.
 12. Този Кайтун с тази усмивка направо завладява,затова всички си го харесват.Жалко за Нон,но Вален печели сладура. Прекрасен сериал.Чакам развитието на историята с нетърпение. И тук да Благодаря за превода.
×
×
 • Create New...