Jump to content

mariela82

Потребители
 • Posts

  181
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mariela82 last won the day on April 1

mariela82 had the most liked content!

3 Followers

About mariela82

 • Birthday December 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mariela82's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

342

Reputation

 1. Хубав сериал,но тъжен накрая. Благодаря за превода, прекрасни сте.
 2. Сериала ми хареса, като сюжет и изиграване.Малко ми беше тъжно за Хе Су,през какво мина това момиче. Дано направят и втори сезон,за да има по хубав завършек сериала и вече в наши дни. Разбрах,че има и китайска версия.Тя как се казва,някой знае ли и дали я има преведена с бг субтитри. Благодаря за превода, прекрасни сте.
 3. Благодаря за превода, страхотна работа както винаги. Сериалчето е леко и се гледа на един дъх.Аз го гледах точно така за няколко часа и край. Като замисъл е добре направен,но ми се искаше още.Сладурите си изиграха ролите прекрасно.Като персонаж ми хареса Сачон,голям дивак,а бащата ми идваше да го одуша.Голям кретен и неблагодарник. Още един път Благодаря,чакам с нетърпение следващите ти проекти @niran.
 4. Христос воскресе,приятели, бъдете живи и здрави,и много щастливи и обичани.
 5. Първо, благодаря за превода! Сега за сериал,хареса ми,но малко го претупаха накрая.За тези осем епизода много неща искаха да покажат.Според мен ако бяха само главната двойка и Кинг и Пийт щеше да е по-добре.Да покажат техните проблеми и взаимоотношения.С другите двойки беше като какафония,никакъв смисъл от тях-притурка.Разводниха го. Малко да кажа и за Кайтун и Вален.Идваше ми по едно време да влезна в сериала и да ударя два шамара на Вален.Кайтун милия много исках да го на гушкам без вина виновен го направиха. Радвам се,че накрая се разбраха,но наистина го претупаха. Благодаря niran за прекрасната работа,чакам всеки следващ проект
 6. Леко сериалче,изгледах го с кеф.Вече има и втори сезон.Той също е хубав,но завърши малко недовършено,което ме води до мисълта,че сигурно ще има и трети.Това са само мои предположения. Благодаря за превода.
 7. Благодаря ви момичета за прекрасната работа.Бъдете живи и здрави. Утре започвам маратона на сериала.Изгледах го на английски,сега ще се кефя и на български.Още един път, благодаря!
 8. Вижте,какво напипах днес Triage. Един от главните е художника от Paint with love .Ще видим като излезе дали ще е хубав сериал.В него ще участва и Тул,но в подържаща роля.
 9. Страхотна изненада, благодаря момичета.Изчаквам всички епизоди и си правя един маратон.
 10. Здравейте,момчета и момичета,вече една година съм във форума и много благодаря за цялата работа и хубавите моменти на всички тук. На 01.04.се регистрирах и оттогава започнах да опознавам азиатското кино.В началото започнах да гледам за да избягам от мъката и тъжните дни в живота ми от лично естество,но вече съм яко пристрастена към всичко тук.Намерих и двама-трима приятели,благодаря ви за всичко момичета. Към всички във форума бъдете живи и здрави,и още много ползотворна работа и още един път Благодаря!
 11. Успех!Много се радвам,че това хубаво сериалче ще има превод.Много благодаря. Ползотворна работа!
 12. Филма "Грейси"се разказва за момиче,което се бори със зъби и нокти за да играе футбол с момчетата.
 13. Супееееер,ще го гледам пак с бг.субтитри.Благодаря ви,момичета, бъдете живи и здрави.
 14. Това изглежда доста заплетен и различен сериал.Ще го чакам с нетърпение.Дано тук да е по-хубав края отколкото предния сериал на тези двамата симпатяги.Очаквам пак да се справят добре,там бяха много сладки.
 15. Аз също много се надявах на бг субтитри и бях много щастлива преди да се махне за превод. Много жалко.Изглежда супер.Нещо по разчупено,от ученическите БЛ сериали.
×
×
 • Create New...