Jump to content

mariela82

Потребители
 • Posts

  208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mariela82 last won the day on April 1

mariela82 had the most liked content!

3 Followers

About mariela82

 • Birthday December 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mariela82's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

388

Reputation

 1. Аз винаги попадам случайно на тях,но не съжалявам.Наистина беше много забавен сериал.
 2. Един много приятен сериал за любовта и страха от нея. Освен Сунако-чан всеки един от четиримата има своите страхове,и в сериала показват как всеки се справя с това.Сериала е за романтици. Благодаря за превода и бъдете живи и здрави.
 3. Благодаря и за втория линк онлайн за гледане,успях да го гледам с интерес целия първи сезон.Май в първия линк преводача се е отказал, много жалко. Анимето си заслужава гледането.Беше ми интересно,жалко че е толкова кратко.Тъкмо започна най-заитригуващото.Ще чакаме втори сезон,дано да е скоро. Благодаря на всички,за преводите и затова,че ни радвате с прекрасни произведения да гледаме.
 4. Да си припомним един голям певец,който ни напусна скоро. Песента от един прекрасен филм "Опасен ум"
 5. Сериала ми хареса.Само ми се струва,че последната серия доста я претупаха или поизрязаха.Някои неща останаха не доизказани и не довършени. Ниен Цин малко дразнеше на моменти с това обсебване,но иначе беше много готин.Сцената, когато ревнуваше от малкия беше много сладка. Хареса ми песента на "Момо"на завършването.Само се чудя,защо не показаха малко и какво става с приятелите.Последно ги видяхме на сватбата и край. Малко ми липсваше още малко романтика между главните. Благодаря за превода, бъдете живи и здрави.
 6. Благодаря за превода, много леко филмче,на мен ми хареса.
 7. Не знам дали са дървета или не,но горещите сцени малееееее.На мен си ми хареса сериала. Още един път благодаря за превода!
 8. Един прекрасен сериал и на мен ми хареса.Имаше си всичко-любов,омраза,страх от неизвестното, приятелство и смях. Главната двойка ми допадна,имаше химия между тях,но от време на време ми идваше да влезна в сериала и да ги набия.Хем искат да са заедно,хем ги е страх.Както се казва хем ги боли,хем ги сърби. Много готини бяха Соу и приятелката и.Подкрепяха се една друга,но е имало защо. Другата двойка Бит На и Янг До Хьонк и те ми бяха симпатични.Това момиче в началото малко ме дразнеше,но после като разбра чувствата си,всичко се промени. Както писах в началото много страх, много нещо от обвързване. Гледайте,интрига има.
 9. Едно леко и приятно сериалче.За разтоварване става. Харесаха ми главната двойка,яд ме е за другата,че така се развиха нещата. Малко края можеха по-романтично да го измислят сценаристите,но и така става. Благодаря за превода,
 10. Някои от тези сериали изглеждат интересни,жалко че няма да видят сигурно бг превод.Гледам и на английски,но ми е по-трудно.
 11. Много благодаря за превода. Сериала ми беше интересен. Даонюа и Найн много добре си изиграха ролите,имаше химия между тях,не бяха някои дървета.Хареса ми как съдбата си играе с тях и още от много рано иска да ги срещне,но нещо все се обърква,докато накрая се запознаха в курорта и историята започва. Големи образи са Бот,както и Кенди.На места малко преиграваха,но иначе бяха големи сладури. Благодаря ти още един път за труда,и чакам всеки твой проект с нетърпение.
 12. Едно много готино сериалче.Попаднах на китайската версия като клип и тогава видях,че има тайванска.Хареса ми много.Тук показва как чрез любовта хората се променят. Майката на Син И ме кефи,бие всичко наред,не я интересува кой кой е.А баба големи мошефикации прави с Ансън за да събере младите,голям образ е. Който обича романтиката,го препоръчвам с две ръце. Благодаря за превода.
 13. Хайде отново да се включа.Едно сериалче,което според мен е интересно,дано и според още някой.Ако някой си го хареса за превод благодаря. Here is my exclusive indulge Ако случайно го има някъде,може да изтриете поста. Бъдете живи и здрави!
 14. Една прекрасна приказка и много поучителна.Бай Дзъ ме ядосваше на много места.Цветето толкова неща направи за него,а той с големите си принципи,малко късно но осъзна грешките си. Жалко за всички,които умряха,за някои от тях ме е яд много.Бяха добри персонажи. Актрисата,която играе Хуан Циен Гу я гледах и в друг сериал Princess agents и още там ми направи добро впечатление и тук добре си изигра ролята. Разбрах,че има и изрязани сцени,някой знае ли къде може да се видят. Благодаря на всички преводачи,които ни радват с техните преводи и такива хубави филми достигат до нас.
 15. 8-ми епизод завърши много обнадеждаващо.Чакам с нетърпение следващия епизод. Благодаря за страхотната работа.Всеки ваш проект е щастие за мен.
×
×
 • Create New...