Jump to content

Lety

Потребители
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Lety

  1. Мислих го, мислих го, ама що годе това ще да е моят топ 10 Smile 1.Soukyuu no Fafner 2.Fullmetal Alchemist 3.NGE 4.Wolf's Rain 5. Hunter X Hunter 6.Gundam Seed 7.Nana 8.D.N.Angel 9. Elfen Lied 10.Air
  2. Преди малко и аз го изгледах : ) тотално ми оправи настроението. Препоръчвам го на всички, много сладурско и забавно филмче.
  3. Току що изгледах последните два епизода и направо не мога да спра да се усмихвам. Сериала е страхотен, главните и подържащите актьори също. Направо да ги разцелуваш всичките. С толкова топло чувство ме остави, а и за пръв път от Sorry, I love you насам плача на сериал и то не даже защото е голямата драма, а просто толкова се привързах към героите, че ми беше тъжно, когато и на тях. Ауу вече ми липсват, определено ще се гледа пак. Нека да се появи малко снежец и с топло чайче и хайде пред компютъра.
  4. Първият ми корейски сериал, първата ми любов от азиатското кино. Сериалът е страхотен, пълен с много емоции и добър финал (за разлика от значителна част от корейски сериали). Тези които не са го гледали задължително да наваксат и да не се плашат от коментарите, че чувството на тъга после те преследва месеци наред. Че е така, така е но определено си заслужава. Аз го преодолях с 5-6 комедии след това Smile)
  5. Викито се хванаха в ръце и аз също успях най-накрая да изгледам последния епизод. Краят на мен лично ми хареса. Сладурски е и те оставя с много позитивно чувство. Като цяло, ако не го гледах епизод по епизод, седмица след седмица сигурно нямаше да е такава мания и краста. Тук тръпненето в очакване какво ще го надробят пак тия двамата беше по обсебващо от самия сериал /ако съм се издънила на изпита по застраховане обвинявам Го Ми Нам/. Музиката е страхотна и сигурно още дълго време ще си въртя ОСТ-то. Персонажите са много свежи, симпатични и определено ще ми липсват. Факта, че тримата сладури бяха по нагримирани и наконтени от Го Ми Нам /дори като се вече играеше момиче/ в началото малко ме дразнеше, но с времето се свиква. Въздишайки тежко се насочвам към следващия сериал и като излязат български субтитри ще си го изгледам пак, този път наведнъж. Което ми напомня да изкажа големи благодарности на екипа, който го превежда, страхотни сте, определено имате по едно мляко с какао от мен
  6. Това е едно много сладко и забавно сериалче. Случайно попаднах на темата докато си търсех какво да гледам и реших да рискувам. Има много весели моменти и на който му се гледа нещо неангажиращо това е сериалът, а и Лий Уан е толкова сладък (знам, че е малък, ама какво да направя сладък е!). Любовната история много ми напомня на I`m sorry I love you, като изключим, че е . Единственото лошо е, че го намирам само с гадно качество, но пак си заслужава гледането.
  7. Край, свърши, изгледах го... Леле звуча така сякаш е било нещо ужасно, а той сериала даже като цяло си беше добре. Имаше бозави моменти, но и много добри. Главната двойка чак в последния епизод започнаха да ми приличат на двойка, допреди това въобще не си пасваха. Разбира се, финала и разпределението кой с кого си се виждаше от средата на сериала. Като цяло съм доволна и като типичен оптимист ще кажа, че можеше да е и по-зле и се отправям към следващият сериал.
  8. Оу аз съм на 16 епизод и едвам го добутах до него. В началото въобще не ми хвана окото, ама реших „ще се жертвам и ще го изгледам” и то взе че ми хареса. Но като започнаха тези драми тип иди ми, дойде ми. ..
×
×
  • Създай нов...