Jump to content

Ханиш

Потребители
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ханиш

 1. Вчера се сетих за този сериал и тази много любима песен.
 2. "Money" на турски език.Интересно ще ми е да чуя песента на Lisa и на български език.И не само тази песен,а и още много други.
 3. Есенни хора Есенните хора са тихи и невзрачни също като врабчетата. Те са незабележими като последните листа по дърветата. Те не говорят,а мечтаят. Техните мечти са сини като морето и сини като небето,но очите им са кафяви и добри. И сърцата им са топли като сърцата на врабчетата. Есенните хора са малко и самотни. Също като последните листа по дърветата.
 4. Страхотен кавър на една много любима на всички песен.
 5. Късната есен скоро ще си тръгне Късната есен по принцип е по-сериозна,по-мълчалива. Прилича малко на себе си. В късната есен времето минава тихо покрай тебе, за да не те кара да бързаш за никъде. Хората сякаш са изоставили великите си планове и са спокойни. Оглеждат се и инстинктивно търсят топлина. Знаят,че идва зимата и търсят човек,при когото да се приютят. Защото топлината на двама души топли много повече от самотата. Късната есен скоро ще си тръгне. Но топлината,намерена в нея, остава задълго.
 6. Малко надежда в това мрачно време.
 7. Самотно море Днеска само аз и вятърът сме при морето. Никой друг не остана. Морето,примирило се със самотата, върши своята ежедневна работа да мие брега. Потъмняло от сивото небе изглежда сериозно и вглъбено в работата си. Става ми малко жал, че няма кой друг да го види. Да му каже: -Здравей!И аз видях колко се трудиш. Тогава тръгвам обратно по пясъка и се заглеждам в следите, оставени и от други хора,освен мене. Може би и те са дошли тука с вятъра и единствено морето е било с тях в самотата им.
 8. Есенният дъжд Капките на есенния дъжд са малко, но мокрят. Тяхната сила се крие в студенината им. Хората не харесват студени неща, защото те им носят тъга. Тъга,породена от нещо,което докосват за последен път. Любимата им дреха, която вече им е малка. Устните на момичето, с което гледат тъжно влака. Ръката на приятеля, който ги е предал,за да успее. Тялото на близкия човек, който вече не е тук. Капките на есенния дъжд са малко, но студени. Тяхната студенина прониква дълбоко в сърцето и боли. Затова,когато дойде есенният дъжд, хората бързат да се скрият.
 9. Есента създава злато Есента създава злато. Злато в очите ни,злато в косите ни, злато в душите ни. Златните ни души са добри души. Те са намерили тишината и спокойствието. Тишината на падащите листа и спокойствието на есенния залез. Есента е като хората,когато са замислени. Тя не бърза за никъде и може би мечтае.
 10. Шумът на самотата Шумът на забързаното ежедневие се чува най-добре на тихо място. Няма нищо по-тихо от самотата. Самотно разхождащите се хора са тихи. Тихо падат и есенните листа. Мислите на хората далеч от шума също са тихи. Мисли за отминали неща. Като отминалото лято. Пълно с шумни спомени и смях. Лято,което безвъзвратно си замина без дори да каже сбогом. И остави след себе си красивата самота на есенния ден.
 11. Това донякъде ще прилича на един много любим анимационен филм на Pixar и Disney.Казва се Inside out.
 12. Добро утро,кой не се е събудил! Успешна и усмихната седмица на всички.
 13. Присъединявам се към поздравите.Много обичана от мен актриса,на която съм гледал всичко що е преведено на български език.Да е жива и здрава и още много години да ни радва с великолепна актьорска игра. Ето и една любима сцена. и кой не се сеща за....паричките ми излизат...
 14. Една песен на И Мун Се,в изпълнение на това момиче.
×
×
 • Create New...