Jump to content

Ханиш

Потребители
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

About Ханиш

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ханиш's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

141

Reputation

 1. Вчера се сетих за този сериал и тази много любима песен.
 2. "Money" на турски език.Интересно ще ми е да чуя песента на Lisa и на български език.И не само тази песен,а и още много други.
 3. Есенни хора Есенните хора са тихи и невзрачни също като врабчетата. Те са незабележими като последните листа по дърветата. Те не говорят,а мечтаят. Техните мечти са сини като морето и сини като небето,но очите им са кафяви и добри. И сърцата им са топли като сърцата на врабчетата. Есенните хора са малко и самотни. Също като последните листа по дърветата.
 4. Страхотен кавър на една много любима на всички песен.
 5. Късната есен скоро ще си тръгне Късната есен по принцип е по-сериозна,по-мълчалива. Прилича малко на себе си. В късната есен времето минава тихо покрай тебе, за да не те кара да бързаш за никъде. Хората сякаш са изоставили великите си планове и са спокойни. Оглеждат се и инстинктивно търсят топлина. Знаят,че идва зимата и търсят човек,при когото да се приютят. Защото топлината на двама души топли много повече от самотата. Късната есен скоро ще си тръгне. Но топлината,намерена в нея, остава задълго.
 6. Малко надежда в това мрачно време.
 7. Самотно море Днеска само аз и вятърът сме при морето. Никой друг не остана. Морето,примирило се със самотата, върши своята ежедневна работа да мие брега. Потъмняло от сивото небе изглежда сериозно и вглъбено в работата си. Става ми малко жал, че няма кой друг да го види. Да му каже: -Здравей!И аз видях колко се трудиш. Тогава тръгвам обратно по пясъка и се заглеждам в следите, оставени и от други хора,освен мене. Може би и те са дошли тука с вятъра и единствено морето е било с тях в самотата им.
×
×
 • Create New...