Jump to content

Ханиш

Потребители
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ханиш

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ханиш's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

172

Обществена Репутация

  1. Наскоро си припомних филма и песента
  2. Това момиче не го знам,но има страхотен глас!
  3. Красотата на лятото Красотата на лятото това са хората. Хората които са навсякъде. Хората чиито тела са се отърсили от дрехите и най-накрая са открили свободата. Свободата, да се покажат такива, каквито са. Без срам и без задръжки. Това е красотата на лятото. Да бъдеш такъв какъвто си и да се обичаш.
  4. Къде е вятъра,море... Море, чувам сърцето ти море! То бие спокойно като летен ден. Като дълъг,скучен летен ден. Няма ли кой да развълнува сърцето ти море? Къде е вятъра? Остави те само на лятото и си замина. Остави ти всичкото това спокойствие и си замина. И къде отиде вятъра,море!? Къде сега създава своя хаос? Дали и там е също тъй смразяващ когато се ядоса? Или пък там е топъл полъх в слънчев ден? Къде е вятъра,море!? Чувам сърцето ти море. То бие спокойно като летен ден. Спокойно,като дълъг,скучен летен ден. Също като моето сърце,море. И него няма вече кой да развълнува. Къде отиде вятъра,море!? Остави ни на лятото и си замина.
  5. Времето на лятото Цвета на лятото е синия. Син, като очите на момичето което намери любовта си в него. Кодът на лятото е топлина. Топлина, като в гърдите на момичето което намери любовта си в него. Усещането на лятото е свобода. Свобода, като в устните на момичето което намери любовта си в него. Шумът през лятото е силен. Силен, като ръцете на момичето, което не искаше да пуска любовта си в него. Времето на лятото е кратко. Кратко, като любовта на момичето което се сбогува с него.
  6. Една много интересна монголска група. The HU
  7. Топлината на лятото Да вдишаш лятото и да усетиш неговата свобода. Свободата, която само лятото може да ти позволи. Това е свободата на топлината! Топлината, която те кара да искаш да докосваш всичко! Топлината на слънцето. Топлината на морето. Топлината на пясъка. Топлината на вятъра. Топлината на жената. Всичко това ти дава лятото. Дори топлината на нощта. И свободата, Тя, да бъде твоя.
  8. На кой е... На чайките ли е морето, или те принадлежат на него? Въпрос по-сложен и от дилемата на Хамлет. Облаците ли са на небето, или небето без тях не съществува? Мостът ли е на реката, или без него реката ще е просто пречка? Ъгълът ли е на паяжината, или без него тя ще отлети? Ще ги има ли вълните, ако го няма брегът за да ги приеме? А брегът без вълните, дали няма да е просто суша? Нима е нужен вятъра, ако не заради лодката? И лодката, ще може ли да плава без вятъра в платното си? Зрънцата жито ли създават хляба, или стъблото, на което зрънцата се крепят? От залезът ли произлизат цветовете, или без цветовете залезът не съществува? Въпроси достойни дори за мъдростта на Хамлет... Животът ли принадлежи на хората, или те принадлежат на него? Но къде е Хамлет, за да отговори?
  9. В този мрачен дъждовен ден... Благодаря ти... Обичам те...
  10. Много любима корейска дума -ъими
×
×
  • Създай нов...