Jump to content

cvetii777

Потребители
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About cvetii777

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Varna
 • Любими сериали
  Доста саааа

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cvetii777's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

13

Reputation

 1. Ще се превежда ли сериалът докраай???? Че е много интересееен!!!
 2. Само при мен ли не ми се отварят субтитрите и не мога да ги добавя към епизода :'(
 3. Омг...... изревах си душичкатаааа ....неее, накрая като заговориха за края на новелата му, осъзнах, че това ще е последният епизод...ох беше толкова сладко и така прекрасно заснето, последната сцена с приказките беше забавно и так пленително ;-; плачаа и на всичкото отгоре толкова Таекоок вайбс...съвсем ме удари в сърцето. Много хубав сериал, Благодаря за превода!!!
 4. И аз последните епове едва ги гледах...един епизод на няколко дена докато го изгледам целия...но 16ти еп ми отвя главата...беше си брутално и сега 2ри сезон ще има ли??
 5. Kyaaa Супер е сладкотоо, играят толкова естествено, карат сърчицето ми... doki doki suru много е интересно и добре направен сериала, жалко, че са само по 30 минуткии ;--; но всичко хубаво си има край, хаха..С нетърпение очаквам и другите епизодии. Благодаря за преводчето!!! <3
 6. защо всички си мислят, че като някой зададе такъв въпрос се оплаква? Питам просто, пък и съм нова в групата, тези неща не знам от къде да ги проверя..
 7. Защо спряхте да го превеждате само на мен ли ми беше много интересно... и нямам търпение да рабера какво се случва по нататък.
 8. Само при мен ли не се теглят субтитрите и никъде го няма с бг суб :'(
 9. Уникално... Определено е един от най-любимите ми сериали вече.. Толкова въздействащ, буквално им усещах болката, плаках с тях, смеех се. Прекрасно играят и най- хубавото от всичко е че и в реалния живот са заедно. Сродни душички, от далече се усеща химията между тях. Изгледах и 2та сезона за седмица, толкова те завлича, че не можеш да спреш, хаха. Напълниха сърчицето ми с толкова любов и радост, и още по-хубавото е че все едно не е свършил сериала, защото има толкова предавания с тях. Нямам търпение за спешъл епизода, надявам се скоро да излезе с превод, че навсякъде има спойлери. Изключителни Благодарности!!! На хората, които го превеждаха. Не знам защо мъжката любов удря различно и се чувства.. толкова истинско, любовта няма границии.. Нашите слънчица. Отново БлагоДаРяяя!!! <3 <3 <3
 10. Нямам търпениееее да качите и последните 2 епизода..друго си е с български превооод ;-; през 5 мин проверявам. Много Благодарииим за труда и отделеното време!
×
×
 • Create New...