Jump to content

gig911

Потребители
 • Posts

  940
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by gig911

 1. Джейми единственото дете на Ина груп.
 2. Точка 2 е ясна. Че иначе сериала щеше да свърши. Но все пак 7,5 милиона $ са доста пари.
 3. На 28-ми този месец Диспатч публикува информацията, че Park Min Young от една година се среща с богат бизнесмен. Проблема е, че неговото минало не е съвсем чисто. Става дума за измами, присвояване на средства и лежане в затвора. Та ако някой иска може да почете по долу: Линк Твърди се ,че той и е правил подаръци, между които е и едно жълто Ламборджини Урус, сестра и работела като външен директор в една от неговите фирми. Двамата са били признати като двойка от техните родители, тъй като са си ходили на гости и са се познавали. А днес нейната агенция( в която се твърди че тя е отишла заради бизнесмена) публикува изявление в което пише че тя била скъсала с него. Та общо взето това е , нейна работа е с кого излиза, но все пак това се е отразило негативно на имиджа и. Да градиш един имидж 36 години , и всичко да се разруши в един миг. Публиката явно не вярва много на това обяснение. Може и тя да не е знаела за миналото му. Линк1
 4. Ако ти трябват 17 години да решиш дали си влюбен в Ha Ji Won значи си гей. На повечето мъже ще им трябва между 10 секунди до половин час. Та това не ми хареса в главният герой. Иначе сериала беше средна работа, става за едно гледане. Не съм гледал други версии на този сериал.
 5. Харесва ми доста и продължавам да си го гледам. За мен актьорите добре се справят със спортните сцени. След като сериала е спортен не очаквам истински спортисти в него. А съм гледал Weightlifting Fairy Kim Bok Joo който беше страхотен сериал. За мен важни точки в тоя сериал са насилието в корейският спорт, старшинството по възраст, когато възрастните могат да бият младите както си искат. Напомня ми за казармата. "Тактиките" в шорт-трека. Jung Woo е чудесен и комичен.
 6. Това че съм я нарекъл селска кифла няма нищо общо с колежките и. Просто с такова впечатление съм останал от безизразният и поглед и цялостно държание. Даже после я повиших в градска кифла. Макар, че разликата едва ли е огромна.
 7. Спрях да го гледам след втора серия. Не обичам предателствата в семейството.
 8. Да събудя темата малко, много добър сериал. Добър сюжет. Choi Kang Hee страхотна, незабравима с тази каска. Бузките и чудесно подхождаха на каската. В сериала имаше много сладки моменти. Двамата главни и те бяха много сладки заедно. Който може да го гледа сериала, няма да съжалява. Триъгълника също беше доста миличък. После се добави и още един ъгъл. Тя не се ли усещаше че докато се прави на баба , ще открадне сърцето на председателя? Това беше голям майтап.
 9. Много хубав сериал и много подценен. Чудесни главни герои просто като картинка са. Обикновена човешка история. Тя един истински човек, готова да помогне на всеки. Както и всичките в селото и помагаха и я бяха отгледали. Той малко само вглъбен , не много комуникативен. Работата на село го изненада. И лека полека започна да се разчупва. Докато го излъчваха беше сериала който очаквах с най голямо нетърпение. Винаги го почвах първи него. Много препоръчам. Успокоява ти пулса. Едно островче на спокойствието.
 10. Интересен сериал, държи вниманието. Минка съвсем се е окепазила, ама все още става за гледане. Писанията в Диспач , нямат нищо общо със сериала, те са най меродавният източник когато стане дума за връзките на звездите. Не се занимават с клюки и скандални новини. Обикновено публикуват само факти. Проблема там е, че господина е мошеник и лежал в затвора, и това ще се отрази негативно на Минка. Дали е Пепеляшка и дали си търси богат мъж, всеки може да си прецени за себе си. Явно е, че те се познават с родителите на другия. А другото си е нейна работа( и за нейната тема, щото май ще има много да се говори за това). Аз сериала ще си го гледам. Очаквам интересни развития.
 11. Много добре си е сериала. Lee Se Young красавица какво винаги и си играе чудесно. Комедия, романтика. Тук някои хора просто са гледали много корейски сериали и нещо за да им хареса , то трябва да е паднало от Луната. Poiny гледай си спокойно и не се шашкай. Напълно си става за гледане сериала.
 12. Темата е за корейските сериали, 100%, таргета са любителите на корейските сериали. Къде ще ги намерим тези любители?? Опции: 1. Раздел Корейски сериали 2. Раздел Общи приказки А на бас че 1 ще победи тука. Няма никаква логика темата да е в Общи приказки. Това е като да вземеш хляба от хранителният магазин и да го сложиш в магазина за домашни потреби. Там има всичко, но не и хляб. И какво ще стане с този хляб?? Няма да се продаде. Та грешката е на този който е взел хляба от хранителният магазин и го е сложил в домашните потреби. Всеки който прави дадена тема, иска тя да достигне до максимален брой читатели, иначе за какво да си прави труда? Колко любители на корейските сериали ще тръгнат да търсят информация за корейските сериали в Общи приказки?? Малко, или николко. Колко любители на корейските сериали четат раздел Общи приказки? 15-20%? Сигурно и толкова знаят изобщо за този раздел Общи приказки. Не е ли малко скучно да има само теми за индивидуален сериал в Корейските сериали? Така се спира възможността за обсъждане на сериалите като цяло, по групи, има много неща които не могат да се решат с индивидуални теми за сериал, и по този начин се ограничава общуването , а то е най главното за всеки форум. Само писането на новини за Корейският сериали е бизнес само по себе си. И този бизнес е по голям от всеки сериал сам по себе си. А ние не можем да отделим и една тема за новините около корейските сериали? Темата си има своя тема и тя е Корейските сериали, не е странична тематика(каквато е уж целта на Общите приказки). Влиза нов член на форума и гледа - абе защо тази тема за корейските сериали е в Общи приказки, след като си има раздел Корейски сериали? Темата не е за турските, китайските, албанските, занзибарските сериали. Тя е за корейските и затова я сложих при тях. Какъв е смисъла да пиша една погребана тема, за хора попаднали по случайност в Общи приказки? Не става дума темата да стои най отгоре, като има новини, има, като няма няма. Ако информацията не е интересна, ОК. Аз съм я прочел и съм решил да я споделя с останалите. Аз няма да загубя, ама и форума нищо няма да спечели. Какъв е тоя форум дето само ограничава?
 13. Може да я изтриете темата. Тука кой ще я чете? Аз повече няма да пиша в нея. Къде са общите приказки тука?
 14. Победителите в 49th Korean Broadcasting Awards (състояли се на 05.09.2022) в категориите драма и вариете: Best Drama: MBC’s “The Red Sleeve" Best Actor: Park Eun Bin (KBS’s “The King’s Affection”) Best Video Graphics: Kim Soo Kyum (MBC’s “The Red Sleeve”) Best Variety Star: Jun Hyun Moo (MBC’s “The Manager”) Best Singer: (G)I-DLE (MBC’s “Music Core”) Judge’s Special Award: Song Hae
 15. Не разбрах сега от какво се отказвате - от бабата или от сериала? Plot Synopsis by AsianWiki Staff © От Уикипедия Cast Не знам колко добър е превода в Уикипедия и от къде е дошъл текста, но има някакъв шанс за романтика. Те двамата главни в сериала може да имат по малка разлика във възрастта. Проблема е ,че ще бъдат фалшиви братовчеди. Та въпроса с романтиката е един от основните който интересува зрителите(коментарите са от MDL). Схващате идеята, и друг факт - първоначално ролята на Park Se Yeon е била предложена на Son Ye Jin. Но преди около 4 месеца тя се отказва от ролята , най вероятно заради бременност.
 16. Тука се разсипах от смях. За сега води по точки пред The Law Cafe. Главният герой е за съжаление, в каква кочина попадна. Дано да продължат така, серията свърши доста бързо.
 17. Добре започна сериала. Главната героиня мрази да посещава скъпи места, това го разбрахме. Едвам я вкараха в ресторанта. И сега ще гледаме пак сериал в който героят/героинята напуска добре платената си работа или отказва да стане говорител на политическа партия(където сигурно добре се плаща) само и само за да може да си троши сам главата. Тоя идеализъм сигурно ще трае още 4-5 години, после ще започне съжалението. Последва сблъсъка с наемодателя. Разбрахме че там има неуредени сметки. Не знам кого от двамата да съжалявам сега. Сега ако вкарат и криминален елемент съвсем ще прецакат сериала(щото гледах превюто за вторият епизод). Искам по лек сериал , тип адвоката Ву. Не искам трупове. Има потенциал, ще видим. Мислех си че адвокатката ще е трагична, но тя не била толкова зле. И двамата са скарани с модата. Рейтинг 1-ва серия - 7,1%.
 18. Просто за романтика не се споменава никъде. Иначе го пише в жанра или в tags. А като гледаш постера си мислиш за романтика. Ама явно драмата ще е толкова голяма, че няма да остане време за романтика.
 19. Героинята на Xa Джи Уон е внучка на Geum Soon. Ролята и е главна. И е мениджър на хотелската верига която тя е създала в Ю. Корея. Възможно е да има романтика между нея и Kang Ha-Neul , който пък се прави на внук на бабата. Макар, че разликата във възрастта им не е малка. Клик Но най вероятно романтика няма да има. Tags: Actor Male Lead, Age Gap [Drama Life], Age Gap [Real Life], Rich Female Lead, Theater, Multiple Mains, Poor Male Lead
 20. Хареса ми, главните малко се лутат напред назад. Тя го гони, той я гони, тя го гони и т.н. Чувствата им много се променяха. След първата серия го бях зарязал , но сега го догледах. Ще го запомня с Won Jin Ah. Иначе бяха смешни образи, той неук, а тя правеше модели ама с един поглед виждаше къде трябва да се добави повече арматура. За да не падна сградата. Аз така и не разбрах защо му трябваха ония 100000$ с които задлъжня? В тоя сериал май нямаше един нормален образ. Иначе финала беше добър.
 21. Squid Games печели следните 3 категории на наградите Emmy - Outstanding Special Visual Effects in a Single Episode, Outstanding Stunt Performance, и Outstanding Production Design for a Narrative Contemporary Program (One Hour or More). Освен това актрисата Lee Yoo Mi печели в категорията Outstanding Guest Actress in a Drama Series.
 22. Втора серия и труповете вече се трупат.
 23. Честит рожден ден на Park Eun Bin, днес става на 30 години.
 24. С трима сина има какво да покажат. А и както във всяка сапунка роднинските връзки са доста оплетени. А и това са само 50 серии, не са 1000.
 25. Две двойки оженени , една остана. В сериала няма интриги и няма лоши хора. Най-големите интриги са между двете снахи, опитващи се да се подмажат на свекървата. Спокоен сериал(като изключим какво показват за следващата серия). Остават 5 серии до края. Разчитам на щастлив край.
×
×
 • Create New...