Jump to content

gig911

Потребители
 • Posts

  491
 • Joined

 • Last visited

About gig911

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gig911's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

365

Reputation

 1. Добре почна сериала ,ама това в което се превърна е голяма глупост. Ами гледал съм доста сапунки ама такова тъпо нещо не се сещам да съм гледал. Изобщо не го препоръчвам. Опасен за мозъчните клетки.
 2. Lee Se-young казва, че Док Им не се държи като жена от Чосон. Клик Защо остана с краля, може би не само от любов. Причините може да са много - като бъдещето на нейното семейство. Историческата личност има 7 братя и сестри. Та тя е доста противоречива личност.
 3. До 14 серия много се смях, ама тая амнезия не ми харесва , ама никак. Вторичната двойка и тя е доста интересна, в повечето такива сапунки има по една разглезена богаташка щерка която се влюбва в по беден от нея. А тази тук е и кака. Сериалите с тази къща ги харесвам. И между другото , разликата във възрастта на главните е големичка(14 години).
 4. Няма минутка спокойствие в тоя сериал. Главната героиня е доста безразсъдна. Натвори доста глупости в 11 епизод. Издирват я като голяма престъпничка а тя все намира как да си покаже лицето и да я разпознаят навън. Уж много обичаше брат си а от доста серии насам , даже не знае какви ги върши брат и. В края на 12 серия взеха искри да летят. Скоро ще има огън.
 5. Класация при сериалите вдигнали най-голям шум на Good Data Corporation: 1.tvN “Bulgasal” 2.SBS “Our Beloved Summer” 3.KBS1 “The King of Tears, Lee Bang Won” 4.SBS “Through the Darkness” 5.KBS2 “Young Lady and Gentleman” 6.MBC “Tracer” 7.SBS “Let Me Be Your Knight” 8.JTBC “Snowdrop” 9.Channel A “Show Window: The Queen’s House” 10.tvN “Ghost Doctor” И при актьорите. 1.Kim Da Mi (“Our Beloved Summer”) 2.Lee Joon (“Bulgasal”) 3.Choi Woo Shik (“Our Beloved Summer”) 4.Lee Jin Wook (“Bulgasal”) 5.Kim Nam Gil (“Through the Darkness”) 6.Kwon Nara (“Bulgasal”) 7.Kim Woo Seok (“Bulgasal”) 8.Gong Seung Yeon (“Bulgasal”) 9.Ji Hyun Woo (“Young Lady and Gentleman”) 10.Lee Se Hee (“Young Lady and Gentleman”) Това е последна седмица за Our Beloved Summer и Show Window: The Queen’s House.
 6. gig911

  2PM

  То това малко като сериал - от една страна той идол и актьор , от другата страна тя не публична личност, 8 години по голяма от него. Той се тревожел за нея и късната и бременност. Имаме си истинска кака тук.
 7. Приключих сериала. Главната героиня , страшно човече. Нито веднъж не отстъпи, ей. Изчаках да излязат последните две серии, че ме беше страх да ги гледам по отделно. Хубав сериал, но изнервящ. Тя беше първият човек който той нарисува. Всички бяха големи сладури, главните изглеждаха чудесно заедно. Пасваха си.
 8. Много нереалистичен сериал. Не мога да разбера какво толкова му се беше случило на главния герой ,че да се докара до това състояние. Единствено той е виновен за състоянието си, щом останалите са могли да направят нещо със себе си след училище. Май ще си остана с първите две серии. Главния герой е толкова жалък че направо ме отказва. Отгоре на това е и доста тъп, като гледам действията му. Това че си беден не означава да нямаш гордост и достойнство. Както и да си мъж. И после оная докторка от какъв зор ще иска да го лекува ,че и да се сближава с него? И какво толкова трябва да доказва на бившият си? Бие му шута и толкова , и си намира свестен мъж.
 9. Хареса ми , струва си гледането. ПШХ беше супер, а и ролята с това хълцане не е толкова лесна. Показа доста емоции. Като цяло сюжета ми хареса, нямаше нещо което да ме издразни много. Имаше доста тъжни моменти. Започнах да го гледам в чест на сватбата на ПШХ, а то и сериала завърши със сватба. Препоръчвам за гледане.
 10. Ще се гледа, описанието ми хареса още като го видях. И клипа е интересен. Seol In Ah я познах по гласа.
 11. Аз в чест на сватбата си пуснах да гледам Пинокио. И нищо му няма на момичето бе. Красива си е. А мъжа и някъде съм го гледал , ама с това открито чело по трудно се познава. И нея с тая прическа трудно я познавам. А нали е и малко бременна. Булката със сватбен ханбок.
 12. Филм за израстването от доверчиво и влюбчиво момиче до опитна жена. Не знам дали мъжете само я използваха, но и тя имаше някаква вина. Приказката за баницата и тоя който я яде. Най хубаво е може би да срещнеш точният човек по рано и да не се налага трупането на целият този опит. Малко се разочаровах,
 13. Хубав филм, на нивото на холивудските. Добър сюжет, добри ефекти и добра игра на актьорите. Очаквам втора част. Държи вниманието.
 14. Аз гледам от година и нещо. Има много за гледане. Сега го гледах , хубав е.
 15. Изгледах сериите досега и сериала много ми хареса. Интересен сюжет и герои. Явно не напразно сериала и актьорите са номер едно в класациите на Good Data Corporation. За 3 поредни седмици. Показана е егоистичната страна и само достатъчността на азиатците. Раздялата по една глупава на пръв поглед причина. Kim Da Mi ми изглежда по възрастна от реалната си възраст(26)? И с изненада видях че е 1,70 висока? А все ми се струваше ,че е дребна. Тя има много малко драми и филми , а има 18 награди? Само за The Witch: Part 1. The Subversion има 13 награди? Явно тоя филм ще да е нещо велико. Явно тия корейски награди са само въпрос на късмет, сериал, тв.канал. Като знам какви актьори нямат и 10 награди. Наградите на MBC, KBS, SBS пък са пълен майтап, защото награждават само свои си сериали. Не казвам, че е лоша актриса. А 22 годишната Kim So Hyun има 27 награди(поне тя има дълга кариера, ама все пак)??? Shin Hye-sun има 8 награди. Oh Yeon Seo - 9 награди. Shin Min Ah - 21 награди. Kim Da Mi също е популярна и в Инстаграм за разлика от други актриси. Над 1 милион харесвания на неин пост. Когато Ким Сун А едва събира 5-6000. Явно възрастта оказва влияние. Ама доста актриси не могат да стигнат дори и 50-100 хиляди харесвания. Иначе препоръчвам сериала за гледане. Добре е направен въпреки клишетата. Актьорите също са добри и сладури.
×
×
 • Create New...