Jump to content

gig911

Потребители
 • Posts

  1,048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

gig911 last won the day on September 3

gig911 had the most liked content!

4 Followers

About gig911

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gig911's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

919

Reputation

 1. Главната беше бузеста и сладка, за нищо друго не се сещам. Изгледах го. Да, имаше там едни дето се правиха на вампири. Беше леко скучен, но явно здравословният вид на главната ме задържа да го довърша.
 2. Интересен факт - тя е потомък на клана Hwanggan Kyeon по майчина линия, което я прави потомък на Gyeon Hwon, който е първият крал на кралството Hubaekje по време на По-късните три кралства на Корея. Това се отнася и за сестра и разбира се. Клик
 3. Сериала свърши, беше доста по спокоен от колкото очаквах. Благодарение на лепката. Писателката и готвача имаха най хубав финал според мен. И доста романтичен. Чери остана сама , за съжаление при нея нямаше развитие и в душевен и в романтичен план. Като цяло ми хареса сериала.
 4. На 20-ти ноември се е омъжила за годеника си в хотел в Сеул. Ето снимки от сватбата. Честито.
 5. Изгледах го , позната история. Актриса, гадни коментари, всеки се чувства свободен да си казва мнението. 4 серии , така че може да се изгледа набързо. Разбира се главните се познават от миналото. В Корея ако не се познават от малки, не могат да се оженят. Става за гледане.
 6. В 15-та серия всички откачиха. Даже Чери взе да бледнее пред другите. Последната серия ще е доста бурна явно. Някои действия на главната трудно се обясняват. Особено това ядене на пилешки крака?? Такава сцена трудно се забравя. Не ги разбирам тия корейци, много ги рекламират тия пилешки крака. Поне младежа се запозна със симпатично момиче и си паснаха добре.
 7. Нещата май ще започнат да стават интересни. Леко се насилвах да го гледам сериала.
 8. Ами то от реклами с жена му не му остава време.
 9. Хубав офисен сериал. Героите не си даваха много зор в работата, повече внимание обръщаха на отношенията помежду си. Може би най интересен образ беше на богаташчето расло в саксия. Много неща опитваше за първи път и те го впечатляваха. Индиеца и той беше интересен образ. Главните бяха доста симпатични, тя леко кльощава. Романтика на ниво, видима и изненадваща. Сериала се гледа леко.
 10. Това с въжетата не го бях забелязал. Черито е образ който предизвиква съжаление.
 11. И на мен ми харесва , жанровете ми харесват, само дето клипа ми изглежда по драматичен отколкото е описано. Иначе главната наистина изглежда като обладана от дух.
 12. Тук счупиха тъпомера с последната сцена.
 13. ЧРД на Song Hye Kyo , днес е станала на 41 години. Инстаграм Да вземе да похапне ,че се е стопила направо.
 14. Е ти не виждаш ли колко са зле тия мениджъри?
×
×
 • Create New...