Jump to content

gig911

Потребители
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 манджу

About gig911

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Моите любими корейски сериали са: Dong Yi - класика за мен, някои сцени съм ги гледал по 5-6 пъти, YouTube все ми го препоръчва Mr.Queen Shining Inheritance Five Enough Thirty But Seventeen What's Wrong with Secretary Kim Her Private Life Sungkyunkwan Scandal Rookie Historian Goo Hae Ryung The Bride of Habaek Китайски сериали: And the Winner is Love The Love Lasts Two Minds The Moon Brightens For You The Blooms at Ruyi Pavilion In a Class of Her Own - китайската версия на Sungkyunkwan Scandal The Lege
 2. Не мисля ,че ще има проблем с кариерата си. Скандала ще отшуми. Нищо толкова сериозно не е направила. Дори и да е истина.
 3. Че е сладка, сладка е. Ама това не и пречи да има проблеми. Четох някъде "разпечатка" на разговора им с Kim Jung-Hyun и тя точно това му казваше да прави и той така се е държал на снимачната площадка на сериала му. Постоянно е искал да се правят промени в сценария му и да няма никакви близки сцени с партньорка си. И това да е така, аз лично не виждам проблем. Големи хора са , те да си решават как да се държат. Тя може всичко да е искала, той мозък в главата си няма ли? Никой не е пострадал или забременял, значи всичко е наред. Като я гледам сега , тя няма проблем с партньорите си на екрана.
 4. Получила е оферта за участие в нова драма "39". Клик Драма за 3 приятели които са на границата на 40-те години.
 5. Много ми хареса сериала, лек и романтичен. Без някакви сериозни драми. Доста се посмях. Главната беше луда на моменти. Страшни физиономии. И с тая коса, разбиваше. Гледах сериала заради Shin Hae Sun , ролята и беше доста малка , но имаше смешни моменти като във външната тоалетна и свалянето на "богатото синче". Но не съжалявам, покрай нея видях нови и добри актьори. Главния играеше по-добре в Секретарката Ким. Много беше забавно и четенето на коментарите тук. Който търси леко сериалче, препоръчвам за гледане.
 6. Хубав сериал, но огромна обида към гумихото. Толкова тъпа лисица с 9 опашки не съм виждал. Те обикновено са по-умни от хората.
 7. Интересен сериал, различен. Докато криминалния момент се задълбочи и тогава почнаха глупостите.
 8. За съжаление този сериал не е бил номиниран за най-добра драма на 57-те Баексанг награди. От номинираните съм гледал само It's Okay to Not Be Okay , ама за мен Mr.Queen е по-добър. Поне Shin Hye Sun е номинирана за главна женска роля. Cha Chung Hwa е номинирана за най-добра поддържаща актриса. И това е за Mr.Queen, явно падна жертва в борбата между Корея и Китай. Дано сериала да бъде по-добре оценен в някои други награди. Поне от двете номинации да спечелят една награда, номинациите им са доста силни.
 9. Аз в нищо не се опитвам да те убедя и не виждам какви клюки съм написал? Неговите гаджета са известен факт, има ги и в уикипедия. Това което съм написал е от нейни интервюта. Всеизвестен факт е, че се женят само заради бебето(от май до декември колко месеца са?). В Корея не е лесно да си извънбрачно дете.
 10. Ами питайте корейците какво мислят за него. От там взех това - trash. Него го свързват с не една жена, явно е лесно да му завъртиш главата. По малко от два месеца преди да тръгне с Yoon Hee , има друго гадже(Jiyeon от T-ara). Той за презервативи не е ли чувал? Забравил бил за първата им годишнина и тя сама си плакала. Предпочитал да излиза с приятелите си отколкото да е с нея и с детето им. Аз за нейно друго гадже не съм чувал. Почетете малко и после говорете. За него говорят че е играч, не за нея.
 11. Сценаристите писали писали глупости ,че се оляли. Наистина главните герои бяха пълни малоумници. Той по-голям малоумник, тя по-малък.
 12. Общо взето човека е играч и боклук. Не може да излиза няколко месеца по рано с друга жена(певица). После изведнъж се "влюбва" в Yoon Hee(докато снимат заедно драма), забременява я и се жени за нея заради детето. Най-вероятно под натиск от родителите и обществото. След това снима толкова много драми ,че едва ли са били и заедно в следващите 3 години. Колко са се обичали е друг въпрос. За мен всичко е било театър след сватбата, рано са разбрали че не са един за друг. Ама не може да и провали живота защото е боклук и да я остави с дете и сама. А тя самата казва (в едно много хубаво сериалче за
 13. Хубаво филмче, забавно.
 14. Изгледах го за 4 дни, първоначалните впечатления се потвърдиха.
 15. Много хубав, чувствен, леко тъжен сериал за първата любов. Хареса ми, къс е и концентриран. Без пълнежи и излишни отклонения. Сериал за доверието. Сбогуване със спомените.
×
×
 • Create New...