Jump to content

gig911

Потребители
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

175 мочи

About gig911

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Получила е оферта за участие в сериала Little Women. Сериала е за три сестри , тя е средната. Kim Go Eun е голямата сестра. Режисьорът бил от сериала Винченцо.
 2. Клип за Корсика, събитие на Диор в Париж, фотосесии , без субтитри. Клип 3 Инстаграм на Gong Hyo Jin
 3. Сериала се оказа по сериозен отколкото очаквах. За болката от психическите болести върху болните и техните близки. Нивото на психологичната тема беше много по висока от Kill Me, Heal Me например. Тук лекарката наистина приличаше на психолог, в Kill Me, Heal Me беше някаква пародия. Gong Hyo Jin великолепна както винаги, не е най голямата красавица, но е много очарователна. От четиримата в къщата само писателя не ми беше познат. Романтиката беше на ниво. Като бонус беше участието на Lee Sung Kyung(първия и сериал). За мен работата на сценаристите беше доста добра. Действието се разв
 4. Хубав филм. Агенцията добре си вършеше работата, но понякога човешкият фактор пречеше. Имаше интересни моменти. Приятен за гледане.
 5. Мисля ,че белега до устата и вече го няма. Погледа убиец на Сам Сун. Сун А всякак е хубава.
 6. Много хубав филм. Jin Ji Hee играе много добре. Дете чудо както Kim Yoo Jung , а и двете са на 22 години. Имаше смешни моменти и тъжни моменти. Мъката на майката и дъщерята бяха показани доста добре. Препоръчвам за гледане. С руски субтитри и дублаж.
 7. В проектите които съм я гледал досега тя е била или пълна или слаба. И доста време си мислех ,че тя е била пълна(знаете какво имам предвид - Сам Сун) и след това е отслабнала. Но , като гледах инстаграма и, видях снимки от 2003 където тя е доста слаба и прилича повече на себе си сега(на четиридесет и няколко години) отколкото на Сам Сун от 2005 година. 2003 2003 2003 2019 2019 последните две 2020 Не знам дали само на мен така ми се струва. Аз я харесвам като пълничка защото е по мила и симпатична. И физиономиите и са по смешни. Като слаба ми е някак
 8. Хубав сериал и безкрайно тъп сериал. Идеята беше хубава , но сценаристите отново са се изложили доста при измисляне на ситуации и изхода от тях. Или са ползвали правилото винаги да действат обратно на разума и на логиката. Хубав беше тъй като Ким Сун А играе в него. За мен този сериал беше нещо като My Lovely Sam Soon , защото Сун А изглежда почти по един и същи начин в двата сериала. А аз я харесвам повече като е пухкава, отколкото слаба. Изглежда ми по симпатична тогава, като е слаба е някак си студена. Та затова се наслаждавах на този сериал, въпреки че сценаристите се опитаха по всякакъв
 9. Да добавим нейния Инстаграм тук, има интересни снимки и клипове, от времето на Secret Boutique и преди това, напоследък не е много активна гледам. Не знам дали е нов , но няма много последователи. Може би и заради възрастта и. Иначе е много красива и елегантна. Проекта в който би трябвало да се снима се казва The Empire of Law/ Castle in the Sky. Сериал в който ще играе амбициозна прокурорка. Не е ясно кога започват снимките. Клик
 10. Не ми хареса кой знае колко. Романтиката беше пълна трагедия , Единственото хубаво нещо беше Kim So Yeon. А пък главния герой много лесно се чупеше.
 11. Също много хубав филм, изкефи ме. Не всичко беше перфектно , но сега няма да се оплакваме. Все пак да споменем - пистолети и ножове на борда на самолета?? Джунг Хва беше направо в стихията си. Иначе леко филмче , за оправяне на настроението.
 12. Страхотен филм. Смешен, тъжен, спортна тематика, има от всичко. Отличен актьорски състав. Отново отлична роля на една от любимите ми - Oh Yeon Seo. Отношенията между двете сестри бяха много добре предадени на екрана. Няма как да не се разчувстваш. Всички бяха чудесни - Kim Seul Gi, Jin Ji Hee. Не познавах до сега Park Soo Ae, но беше превъзходна, чудесна кака за останалите девойки. Тъжно е, как две страни могат да разделят едно семейство. Силно препоръчвам.
 13. Издържах до 6-та серия. Нямаше никаква логика главните герои все да са заедно? Тя не блестеше с някакъв ум. По скоро на обратното, мисля че беше чудесна за принцеса. Очарователно тъпа. Сюжета от абсурден стана изпростяващ.
 14. Вчера е станала на 26 години! Или 27 корейски години. Инстаграм Инстаграм 2
×
×
 • Create New...