Jump to content

ivaiva

Потребители
  • Мнения

    224
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ivaiva

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ivaiva's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

310

Обществена Репутация

  1. Няма коментари, аз го започнах и засега ми е 10/10. А за музиката не знам какво да кажа, прекрасна е!
  2. Права си, прекрасен е. Жалко, че му избират все едни роли....а каква красива усмивка има
  3. Аз чак сега го гледам, но много ми допадна. Главния прекрасен, тя също ми хареса, приятелите....още имам до финала, но дотук 9+
  4. ivaiva

    EXO

    Тоест? Кои са подписали и защо Додо не е? Лей се представя за EXO, но не се споменава.....защо не съм оптимист?
  5. Аз пък съжалявам, че постоянно чета коментарите, без значение за кой сериал. Ами каквото човек сам си направи....
  6. ivaiva

    Doona! (2023)

    Справя ли се? Струва ли си гледането?
  7. ivaiva

    ZE:A (Child Of Empire)

    Да разбирам ли, че групата е преустановила дейността си? Не съм запозната с тях, просто покрай драмите открих Dongjun, преди това Шики, но нищо не знам за групата.
  8. Аз чак сега го гледам, но съм на мнение, че са изключително неподходящи главните. Той един мъничък, тя изглежда доста по-голяма от него....не можаха да ме убедят в любовта си. Продължавам, но с резерви.
  9. И аз се присъединявам, хареса ми много!
  10. Гледаме с различни очи и виждаме неща, които другите не. Разбирам причината, но не може всички под ножа, има доста добри от тях. Д.О ми е любимец, да не навлизам в подробности. А, само да вметна, аз съм почти на 60 г. и ги гледам с удоволствие, напомнят ми младостта. Същото е и с музиката им. Благодаря, че отговорихте.
  11. Присъединявам се за Jin Young, много ми хареса момчето. Не разбирам тази едва ли не омраза към идолите. Работят повече от много други, още от малки, поканени са в драмите, без значение причината, ама ние като типични българи реагираме негативно. Жалко! Аз не слушам чалга, но за к-поп душата си давам, толкова я обожавам тази музика. В трудни моменти тя ме спаси, вдигна ме на крака, колкото и да не ви се вярва.
×
×
  • Създай нов...