Jump to content

Marzhely

Потребители
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Marzhely

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Бургас

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Marzhely's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

56

Обществена Репутация

  1. Бях се отчаяла напоследък от разни бози, но тази драма ми върна надеждата в корейското. Толкова много ми хареса. Топъл, топъл, топъл... Прекрасни актьори, приятелството на петорката беше чиста наслада, това между по-възрастните също. И на мен ми напомня на Reply1988 и в някои отношения на Gentleman's dignity. Много човешки, много истински и трогателни бяха случаите в болницата, както и отношението и професионализмът на лекарите. И макар да очаквах завършеност за всички герои, на финала си останах с чувство за удовлетвореност. Чакам с нетърпение втори сезон.
  2. Ю И На ми е най-неприятната акртиса. Толкова зле играе, супер изкуствена, не мога да довърша нито един сериал с нейно участие...
  3. Много хубав сериал. Интересна сюжетна линия, главните са на ниво, дори ПШХ е по-разчупена от обикновено. Готини второстепенни персонажи. Само ми е жал за братята, егати съдбата... Финалът ми хареса.
  4. Уникален е сериалът! Пукнах се от смях, но си имаше и малко драма за баланс. За мен лично е от запомнящите се дорами, които като свършат хем те е яд, хем се чувстваш доволен от преживяното.
  5. На мен много ми хареса. Джун Ки малко слаботелесен ми идваше, но като цяло не ме разочарова. Допадна ми сюжетът, играта беше на ниво. Съдийката ми идеше да я сграбча през монитора и да я удуша, такава гад, но много автентична, идеално изиграна.
  6. Много хубав сериал! На любителите на Healer ще им хареса. Добра игра, интересни обрати, бих го гледала отново.
  7. Един от любимите ми сериали! Определено е по-скоро фентъзи, отколкото исторически. Страхотен Min Hoo, с докторката много си отиват. Гледала съм го няколко пъти и всеки един ми носи наслада!
  8. Един от най-любимите ми сериали. Такива образи са героите, колкото и да ги гледам не ми омръзват. Но най-ценното е приятелтвото между мъжете, безкомпромисно и вдъхновяващо. Истинско удовоствие за сетивата.
  9. Най-любимият ми сериал! Всичко си има - романтика, екшън, интриги, смях. Кастът е уникален, Уки и Минка такава химия, страхотни сладури. И останалите допълват пефектно, Аджумата е гениална. Сто пъти съм го гледала и не ми омръзва.
  10. Много любим! Главните и двамата са страхотни! Лек, приятен, позитивен! Препоръчвам!
  11. Много сладък, мил сериал. Не е за любителите на мелодрами. С нищо не блести, но пък и не натоварва. Мин Йонг и Со Джун са чудна двойка, макар че бях скептична. Доволна съм, хареса ми.
  12. Един малко по-различен сериал. Хареса ми. Действието е бавно, лежерно, даже мудно на моменти, но някак успокоява. Харесват ми детайлите, да направиш нещо малко за някого, с което да осигуриш комфорт, уют, подкрепа и обич. Минка и Джун са сладури, тук тя е по-агресивният и открит образ. Той е по-многопластов. Много ми допадна, че действието се развива в провинцията, второстепенните герои също имат огромен принос, всеки със своята история, проблеми и вълнения. Като цяло приятно сериалче, без излишна драма, носещо усещане за топлина.
  13. Ех, Шики, толкова си ни хубав Супер е драмичката, с кеф си я изгледах, доста измишльотини има, но разтоварва и не дразни.
  14. Лекичко, неангажиращо и непретенциозно сериалче. Идеално, ако не ти се гледа нещо твърде сериозно, тъжно или засукано. Минка и Ук имаха изненадващо добра химия и доста се разгорещиха на места . Като цяло ми допадна.
  15. Много ми хареса. Обичам сюжети, в които приятелството се превръща в нещо повече. За мен героинята на Е Ра е просто уникална. Макар и простовата, което е очаквано, мен ме грабна несломимият й дух, невероятно голямо сърце и най-вече отношението към приятелите й, толкова вярна и толкова безстрашна в желанието да ги защити. Харесва ми колко реални теми са засегнати и колко истински са ги представили. В края на сериала можеш да се припознаеш в героите, да влезеш в обувките им и да се почувстваш сякаш ги познаваш. Силно препоръчвам!
×
×
  • Създай нов...