Jump to content

Letisiya00

Потребители
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Letisiya00

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Letisiya00's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

20

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Ще се превежда ли със бг суб?
  2. Здравейте! Кога ще качите 2ри епизод чисто информативно питам и през какъв интервал от време ще качвате епизодите? А и ще има ли превод на 2ри сезон след като излезе? Много благодаря, за труда който полагате за да се наслаждаваме ние!
  3. Здравейте! Бих искала да предложа сериал който в момента се снима с двама мой любими герой от KinnPorsche ( който е гледал драмата ги знае.. ) Сериалът се очаква да бъде романтична комедия и отсега набира популярност понеже ще е сниман в Корея. Надявам се да му дадете шанс щом излезе! Послепис: Благодаря за преводите, оценявам работата ви! приставка
  4. Ще го пускате ли скоро? Извинявам се за въпроса ако е неуместен.
  5. Благодаря за превода, ще чакам с нетърпение!
  6. Здравейте! Имам едно запитване съответно предложение за драма, която предполагам не е толкова известна, но според е интересна! Става дума за драма, която е вече започната да се превежда, но прекъсната и верочтно няма да се допреведе. Мина година от последния ъпдейт по нея а тя си заслужава за любителите на китайските исторически драми като мен THE WOLF е интересна история която заслужава внимание заинтригува с всеки епизод и е нещо различно. Сериала със сигурност не е лесен за превеждане със всичките си 49 епизода но все пак ако има някаква надежда за него много ще се радвам! Благодаря ако сте го прочели дотук! Благодаря за преводите които правите уважавам трудът ви!
  7. Този специален епизод не е края нали? Или нещо подобно
×
×
  • Създай нов...