Jump to content

ANJY

Потребители
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ANJY

 1. Благодаря, от сърце! Желая ти дръзновение, сбъднатост и късмет!
 2. Луда глава ли си, няма как да слушаш когото и да било.... докато сърцето ти не проговори...
 3. Да питам - този забравихте ли го. Не че припирам, само питам.
 4. Няма ли да ни ощастливите с последните серии. Уж редакцията е минала. Целувки и благодарности за преводачката, редакторката и ... ако има идруги.. и за тях. Сериалчето си заслужава.
 5. Може до 10 епизод да го направите с единия вариант, а останалите 5 епизода - с другия вариант. Така ще "живеят" и двата превода.
 6. Благодаря за хубавите пожелания. Бъдете и Вие здрави, щастливи и обичани. Благодаря, че ни радвате с труда си да се наслаждаваме на азиатското кино
 7. Провокирахте ме да си го изтегля... Мненията Ви "сложиха капака" на решението ми".... Апропо знам, че няма да съжалявам. Ако не ми хареса - все пак ще съм си загубила само времето. Но ако ми хареса, ще остане онова чувство на удовлетвореност, на провокативност, на усещането, че винаги има какво още да те изненада, и на факта, че нещата се случват въпреки...
 8. Version (Complete)

  252 downloads

  Превод: daneto Редакция: ANJY
 9. Лидето, време е отново да поставиш едно ново "начало" в гледането на корейските драми именно с тази част на четирилогията. Горещо ти го препоръчвам, вЕрвай ми и когато стигнеш до финала, ще се убедиш защо.
 10. Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет. Бъди винаги обичана и дарявай обич и ти. Весело изкарване на празника :)

 11. Поемам редакцията на сериалчето, само да се разберем с участниците до момента... и ако ме искат де П.П. Прогрес на редакцията: Готови до 4 серия включително.
 12. ФОРУМНА ТЕМА Превод и редакция: ANJY Търся си някой свободен за проверка след мен, както и приемам предложения за най-добър вариант на заглавие.
 13. Няма такова нещо, редакцията е до 10-и епизод, до Нова година или веднага след нея ще е готов. Актуализирам в самата тема докъде съм стигнала.
 14. Честит рожден ден, бъди жив и здрав, много късмет и любов :)))))

 15. До края на следващата седмица ще бъде пуснат за КС редакция. П.П. И в тази връзка, ако има някой свободен и желаещ да прави КС редакция, да ми пише.
 16. Имаше период... доста серийки... дето се чудех и мъчех да открия смисъла... и после изведнъж.. ме завладя... Обичам противоборството... хареса ми "прехвърлянето на топката" (образно казано) между двамата принца - този на онеправдания народ, радетеля за новия, справедлив, но безпомощен, онеправдан и егоистичен свят... и принца... по рождение и призвание... Този словесен двубой си го пусках и си го пусках... с наслада :twisted: И оттук насетне бях като зарибена... но до преди последните две серийки... Еейййй... пак се сещам колко се настройвах, докато ги изгледам... мина седмица и не се решавах да си ги пусна, предусещайки От този сериал харесах Jang Geun Suk и Sung Yu Ri - изиграха ролите си повече от блестящо :lol!: Ето и една от любимата ми песни от филма, тя дълго време не излизаше от ума ми... http://www.youtube.com/watch?v=2FcaT1A9V_c П.П. Още много мога да пиша, но нещо ми заседна и сграбчи отново душата ми... айде друг път...
 17. Хубаво е, когато хората с труда си, радват своите фенове и дават всичко от себе си, за бъдат най-добри. Но още по-хубаво е, когато могат да мотивират другите да дадат също най-доброто :lol!: YourValentine - именно това харесах в Рейн, както и широката му невероятна усмивка :sunny:
 18. Незнам кой от кого се е учил... но Ритик Рошан хич не е за пренебрегване като танцьор... както и Рейн де http://www.youtube.com/watch?v=56YvDCuC7wM&feature=player_embedded
 19. Eто и малко резюме за филмчето на български (не знам дали е линквано, ако не сори за офа) "Прибран от улиците като дете, Рейзо е превърнат в добре обучен убиец от кланът Озуну, тайно общество, чието съществуване се счита за мит. След като кланът брутално убива приятел на Рейзо, той се скрива и избягва. Същевременно, агентът на Европол в Берлин, Мика Корети, се натъква на следа, свързваща няколко политически убийства с подземната организация Озуну. Склонна да научи истината, Мика не се подчинява на шефа си и се рови в секретна информация. Научавайки за разследването й, кланът се опитва да я заличи. Рейзо се появява и спасява Мика. Двамата трябва да разчитат един на друг и с всеобщи усилия да намерят начин да сразят кланът Озуну. Премиера в България: 15.01.2010
 20. Еййй, пействайте за подобни ниги като мен, малко повече инфо... Не навързвам кой с кого и какво... Защо не я харесват Kim Tae Hee за партньорка на Джунги-то?! Моля, обяснете... Може пък верно да не става, ама... дали е така?!
 21. И аз да се присъединя към добрите отзиви за филмчето. Както се казва "кърти мивки" и пада смях, та тръшка... Наред с всичките драми, този наистина ще ви разсмее от сърце
 22. Айде и аз да кажа че хич и не се съмнявам, че няма да се справи с ролята... дори само изхождайки, че той вече има опит с "бягствата от вкъщи" ... Ким Джунг винаги ми е правел впечатления с чаровното си поведение и остроумни отговори по интервюта и ТВ предавания, така че смятам че никак няма да се затрудни и сега... Това ще е поредния филм на обичан актьор, който ще се очаква с нетърпение - конкуренцията ще е голяма след всички филми напоследък, никнещи един след друг, като гъби след дъжд...
 23. Изгледах две от историите. Много ми допадна тази за спомените. "Човек е най-близо до боговете... на покрива. Затова може да изпише върху керемидите своите желания..." "Спомените не са нищо друго, освен натрупване на чувства и преживявания. Без последните... всички ние сме си чужди един на друг". П.П. Трябва да намеря време и за другите две... Явно има какво да се види и в тях.
×
×
 • Create New...