Jump to content

ANJY

Потребители
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

About ANJY

 • Birthday 05/11/1969

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

1,069 profile views

ANJY's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

19

Reputation

 1. Благодаря, от сърце! Желая ти дръзновение, сбъднатост и късмет!
 2. Луда глава ли си, няма как да слушаш когото и да било.... докато сърцето ти не проговори...
 3. Да питам - този забравихте ли го. Не че припирам, само питам.
 4. Няма ли да ни ощастливите с последните серии. Уж редакцията е минала. Целувки и благодарности за преводачката, редакторката и ... ако има идруги.. и за тях. Сериалчето си заслужава.
 5. Може до 10 епизод да го направите с единия вариант, а останалите 5 епизода - с другия вариант. Така ще "живеят" и двата превода.
 6. Благодаря за хубавите пожелания. Бъдете и Вие здрави, щастливи и обичани. Благодаря, че ни радвате с труда си да се наслаждаваме на азиатското кино
 7. Провокирахте ме да си го изтегля... Мненията Ви "сложиха капака" на решението ми".... Апропо знам, че няма да съжалявам. Ако не ми хареса - все пак ще съм си загубила само времето. Но ако ми хареса, ще остане онова чувство на удовлетвореност, на провокативност, на усещането, че винаги има какво още да те изненада, и на факта, че нещата се случват въпреки...
 8. Version (Complete)

  250 downloads

  Превод: daneto Редакция: ANJY
 9. Много ти благодаря, съжалявам за късния ми отговор! :)

 10. Лидето, време е отново да поставиш едно ново "начало" в гледането на корейските драми именно с тази част на четирилогията. Горещо ти го препоръчвам, вЕрвай ми и когато стигнеш до финала, ще се убедиш защо.
 11. Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет. Бъди винаги обичана и дарявай обич и ти. Весело изкарване на празника :)

 12. Поемам редакцията на сериалчето, само да се разберем с участниците до момента... и ако ме искат де П.П. Прогрес на редакцията: Готови до 4 серия включително.
 13. ФОРУМНА ТЕМА Превод и редакция: ANJY Търся си някой свободен за проверка след мен, както и приемам предложения за най-добър вариант на заглавие.
×
×
 • Create New...