Jump to content

Meri90

Потребители
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Meri90

  1. А,бях забравила за този-тук също ми хареса ролята му.А където много не го одобрих-пак е свързано с богове/божества и той отговаряше за сънищата или вечерта,имаше и някакво животно за помощник,май еленче беше.
  2. Тъй като в друга тема,за друг сериал помолих за линк към този/без да знам,че става дума за изгледан от мен сериал/,съответно ще дам мнение.От 6-7 години гледам Китайски и Корейски сериали и този тип сериали ми харесват-свързани с прераждания,пътуване в миналото/бъдещето,богове и т.н. Не са ми натоварващи като Турските -където поне 50%от героите/персонажите умират до края на филма .Главният -в друг сериал не му харесах ролята,но тук много ми допадна.Главната -надявам се да участва отново,в подобен тип сериали/персонажи.Лично на мен ми хареса сериала,чакам с нетърпение всеки клип,качен с превод във Вбокс или споделен тук,че има превод.Ако можеше,само такива сериали да правят.
  3. Този съм го изгледала. Главният не ми беше много приятен /героя му по-точно,в един друг сериал/,но в този го харесах.
  4. Благодаря .И аз си помислих,че става дума първоначално за трите живота,през които преминават,но като видях, че са 2 отделни сериала,макар и свързани,помислих че може и също така да означава,че ще има и трети. А може ли да дадеш линк,към този друг сериал или той все още не е преведен/качен.Благодаря отново.
  5. Много благодаря Изгледах го,как да кажа- "на един дъх" . Да попитам,тъй като не съм на ясно-ще има ли "трето продължение",тъй като в заглавието е "три живота,....".Да разбирам,че са 3 истории-лелята,племенницата и може би следващата е за А ЛИ?
  6. Meri90

    Търся...

    Здравейте.Днес търся АНИМЕ /надявам се правилно да го пиша/-става дума за момче,което живееше в къщата си с няколко момичета-като всяко от тях не беше човек,а да кажем "кентавър" имаше,"черна вдовица/паяк",с една дума все "нечовеци" Редактирам се-намерих го
  7. Meri90

    Търся...

    Да,този е .Много ти благодаря.
  8. Meri90

    Търся...

    Здравейте.Търся сериал,който е заснет да кажем 2019-2022г,преведени всички епизоди и качени във Vbox7. Главната героиня е продуцент,а главният е известен певец или актьор,който тя случайно нарича "импотентен",преди за замина от Корея-на летището пред всички репортери и фенове.След завръщането си,той постоянно я "тормозеше",макар че се познаваха от преди той да е известен.Накрая станаха двойка. Преди няколко месеца го гледах и мислех,че съм го запазила в плейлистата си,но явно не съм.Ще съм ми много благодарна-отново,за помощта.
  9. Meri90

    Търся...

    Да,този е .За пореден път съм благодарна,за помощта.
  10. Meri90

    Търся...

    Здравейте.Не ,не е този.Не ми излиза във Вбокса,а аз там гледам Корейските сериали.Все пак благодаря,за това заглавие,ако го намеря с превод,ще изгледам и него.
  11. Meri90

    Търся...

    Здравейте.Търся Корейски сериал-главната героиня живееше с баба си ,в планината.Следващото което се сещам,е че започна работа в някакъв офис,мисля,че беше свързан с реклама на продукти,защото на някаква бутилка с вода измисли даден текст и съответно,предостави идеята си на една от "старшите".А директора на офиса /фирмата,разбра=главният герой..Естествено,че той пък я харесваше.
  12. Meri90

    Търся...

    Да. Да си жив/а и здрав/а . Точно този сериал.Още веднъж благодаря много.
  13. Meri90

    Търся...

    Здравейте.Идвам пак ,със търсене на поредният сериал.Младо момиче,което е "Ангела на смъртта"-имаше с нея книга на смъртта,където трябваше да посреща починалите.С нея имаше и мъж"Ангел на смъртта",наричаше го "старши" или нещо подобно,също така бяха невидими за живите.По някаква причина-мисля,че младо момиче или момче падаше от сграда и тя случайно падна с него или той падна върху не я и тя стана"видима"за околните.Започна да ходи на училище с това момче,той от своя страна живееше само с баба си.Оказа се,че негова учителка е и биологичната му майка,която го е изоставила.Отделно,тя беше омъжена за човек,който има дете от починалата си съпруга. "Старшият" на това момиче,започна да търси начин да я върне,отново във света на"ангелите".Търсех с търсачката във форума,с думите "ангел" или ангел на смъртта",прегледах страниците които ми излезнаха ,но нямаше съвпадение.Отново благодаря предварително.
  14. Meri90

    Търся...

    Ето ме отново-може ли да ми кажете,кой е този сериал,който рекламират в последните секунди. Не мога да кача скрийншот,дава ми че размера е голям. От 32:15 минути започва рекламата на новият
  15. Meri90

    Търся...

    Точно това е Много,много благодаря
  16. Meri90

    Търся...

    Здравейте.Отново пристигам,с моите запитвания . Днес изгледах сериала"По моят начин" и незнайно защо,се сетих за един друг корейски сериал-нищо че историята е съвсем различна и нямат нищо общо. Та така-главната героиня е певица/може би около 18-22 годишна/,но поради някаква причина/инцидент,вече не я канят никъде,няма ангажименти.Жанра който изпълняваше,предимно се слушаше от възрастните-доста стар стил музика.И съответно имаше съперница,която винаги успяваше да направи така,че тя да не се качи на сцена отново.Но в крайна сметка,момичето успя да се качи ,макар и в някакво малко селце.И това е което се сещам.
  17. Meri90

    Търся...

    Здравейте.Търся някой подобен сериал на Arthdal Chronicles .Благодаря ви .
  18. Здравейте.Правилно ли съм разбрала,че Втори и Трети сезон още не са качени/преведени? И че ги очакваме тази година?Защото на който и линк да дам,за сваляне,само за Първи сезон сериите ми излизат.Благодаря.
  19. Meri90

    Търся...

    Благодаря.Използвах търсачката ,без да влизам в даден раздел,явно за това не ми излиза.
  20. Meri90

    Търся...

    Здравейте,пак съм аз .Докато гледах актьорският състав на "love like the galaxy" ,попаднах на този сериал-опитвам се да кача снимка,но не става,за това ще кача линк.Дали има превод или ще се превежда,знаете ли? Или Бг преводът на заглавието е друг,или пък аз нещо не мога да го намеря .... Благодаря предварително,за вашите отговори.
  21. Meri90

    Търся...

    LazyKanagaroo Много благодаря.
  22. Meri90

    Търся...

    Здравейте.Днес гледах последният епизод на " Level 7 Civil Servant ",във Вбокса.Накрая видях видео,за друг сериал.Ще съм благодарна,ако може да ми помогнете,като ми кажете кой е сериала и най-вече,ако може и линк за него.
×
×
  • Създай нов...