Jump to content

Talasuncho

Потребители
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Talasuncho

  1. Честит рожден ден! Желая на целия екип здраве и късмет. Благодаря за огромния труд, време и усилия, които влагате. При възможност и нужда ще се включвам, за да помагам.
  2. Затова ще го гледам с анг. субтитри
  3. - Мамо, мамо, какво е това "петък, 13-ти"? - Ами това е такъв един ден, в който се събират вещици, магьосници, русалки и пеят, пият, танцуват... - Аха, ясно, нещо, като 8-ми март. Честит празник на дамите!
  4. - Ало, скъпи, изпращам ти снимка на дъщеря ни - точно нея да прибереш от детската градина, а не като вчера - учителката...
  5. - Докторе, разбрах че жена ми ми изневерява! - Аз какво да направя? - Гледам че още нямам рога, та викам да не е липса на калций?
  6. Те и двамата главни някак си хич не ми се връзват с ролите, особено когато ги представят по-млади. Нещо много му куца на този сериал
  7. Е,не за мен и според рекламите на последния епизод и при крайна скука не става за гледане
  8. Много издържа. Аз започнах да превъртам на 2-ри еп. и го зарязах
  9. Здравейте, казвам се Даниела и вече повече от 3 години редовно си намирам нещичко за четене (и за гледане) във форума. Какво друго - работя в София и живея в провинцията, та всеки ден имам около 2 часа по-малко време. Онзи ден станах на 50 Харесвам корейски драми и то от тези, по- несериозните. Много добре ми се отразяват като анти-стрес терапия. Признавам, че ако преди 5 години, някой ми беше казал, какво ще предпочитам да гледам, щях да му се изсмея. Донякъде мога да изгледам и някоя японска продукция, останалите азиатски - не са за мен. Не си падам много да пиша коментари. Благодаря на преводачите и администраторите на форума - страхотни сте.
  10. Имаше нещо интересно до 12 серия - не беше нещо 'уау', ама ставаше за приспиване. От 12-та обаче стана пълна боза при това блудкава. Не мога да разбера какво толкова още ще разтегнат и ще набутат в четирите оставащи серии и защо.
  11. Аз пък си помислих, че са усетили каква глупост са сътворилии сега тихомълком са решили да се поправят
  12. Интересно ... този сериал все още е публично достъпен във vbox7...
  13. Хареса ми как започна. Главната обаче не ми харесва играта й.
  14. Благодаря. Търсих, но не ми излезе, че ще го превеждат.
  15. Има го вече с превод. Добре, интересно, след първите две изгледани серии. Надявам се, че няма да го развалят.
  16. Във Vbox7 - по името излиза. Линка в представянето на сериала е неактивен
  17. Това е Нетфликс.... ще има финал, който да се хареса на всички, или ще направят 3-ти сезон, споко.
×
×
  • Създай нов...