Jump to content

Sword

Потребители
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sword

 1. Чудесното е, че всички торенти са свободни за теглене до 6 юни
 2. С интернет от А1 не зарежда, а като ползвам интернет от Булсатком няма проблем.
 3. Благодаря за превода. С нетърпение очаквам последния 16 епизод.
 4. Много странен първи епизод, дори гаден. Някакви примитивни същества. Не знаят какво е Пулгасал, ама голямо треперене. Оная бабка шаманката само зловещи неща пророкуваше. Генералът беше свестен. Въобще не може да се сравнява нито с Гоблин, нито с Гумихото. За сега не бих казала, че ми хареса. Ще погледна и следващата серия и ще преценя дали ще продължа да гледам.
 5. Гледахте ли вече?Аз не. Още не са го качили. Ще може ли в скрит текст какво се случва, че съм много нетърпелива.
 6. Чакам още от миналата седмица Ще гледам в деня на излъчване После пак с бг субс
 7. След 14 епизод не съм сигурна в нищо Нямам търпение за следващите два епизода.
 8. Да,то всеки е луд с номера си, но той има налудничав поглед, а и как Страшничък си е. Те Со изпитва чувства, стреми се баща му да го обича и харесва, а брат му е отегчен и се чуди как да се забавлява. Как си играеше с двойничката на Бо Ри.
 9. Въобще не ми хрумва какво ли са измислили сценаристите. Дано да е измислено добре и да не мигаме на парцали много Единият е непознат със сигурност, защото в магазина докато се хранеха в една от сериите той беше там и купи млеката. Това дали беше момчето от Черен мост или е друг. Дори мотивите не са съвсем ясни. Дали е построяването на лифта или наводнението 1995, въпреки че те започнаха още 1991, а може би и по-рано е имало. Нямам търпение, но в края на другата седмица вече ще знаем
 10. Вчера успях да изгледам 10, 11 серия с бг субтитри. Припомних си, да, коляното е от много катерене. Той си го каза. Като е станал отговорник на екип не е почивал и ден и ако продължи да се катери няма да може да ходи. Гледах и 12 епизод, забавих се и не можах да го гледам по-рано. Убиецът или може би убийците, защото си мисля, че отново не е само един, може да са двама или повече си убива безнаказано и никой не разбира за това. Чудя се или е някой, който не сме видяли или някой от основните има раздвоение на личността.
 11. Здравейте, дали ще е възможно да качите 11 епизод в Замунда ?
 12. "Какво не е наред със секретар Ким" ми хареса много, а " Потомците" ми предстои да ги гледам. Интересен е, има забавни моменти, но покрай тях и сериозните теми се появяват.
 13. Благодаря за превода и за коментарите и закачките при качването на сериите. И двете ги чакам с нетърпение
 14. Благодаря за превода. Много ме радват коментарите и закачките при качването на сериите. Чакам си ги и тях с нетърпение
 15. Благодаря за превода, много ме радват тези изображения и коментари при качването на сериите
 16. Той бившия началник ми стана съмнителен след разговора с настоящия началник, който го питаше кога ще може да си тръгне. Даже се чудех дали не убиват в защита на планината.
×
×
 • Create New...