Jump to content

gal

Екип Субтитри
 • Posts

  808
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by gal

 1. Клипче зад кулисите от завършването на снимките Много са ми сладки
 2. Сладури са, почвам да гледам наново да видя какво съм пропуснала първия път Сериалът е много добре приет и от зрителите, които работят в сферата на маркетинга и дизайна. Казват, че е направен реално, близко до реалността в тази бизнес сфера. Започна и повторение по първия национален канал cctv1, което също се радва на отличен рейтинг. Имаха доста интервюта последните дни. Разбра се, че режисьорът е използвал и един малко по-различен начин за снимане. Слагал е скрити камери навсякъде около сцената на действието, актьорите не са знаели къде са. Целта е била да се извлекат най-добрите реакциии и изражения от различни ъгли. Интересно е било.
 3. Аз и така направих, превъртах си ги Обожавам Шън Ян тук, прекрасен е. Но сериозните образи на Гу И Йе в Елитни войски и Чун Шън в Където започват мечтите са страхотно изградени и изиграни, дълбочината им е на различно ниво. Смело добавям и жрецът от Обещанието в прекрасните образи, защото приех, че поради различни ваши си причини, ти и лавандула не го харесахте, но това не значи, че другите не го оценяват. Сяо Джан прави страхотни образи, без преливане, с дълбочина, всеки уникален за себе си и много разпознаваем. Разбира се, може някой сериал да не допадне на всеки, хората са различни и гледат/харесват различни неща. Но това не отменя страхотните му образи и игра.
 4. Краят Много ми хареса сериала, с малко изключения. Имаше си от всичко (освен сцена в леглото, това няма ), всякакви видове отношения, проблеми и трудности за решаване, но е и мотивиращ, топъл и лек. Хокеистите (това ми е изключението ) тотално ги пренебрегнах, явно яко връзки са извадили да ги лансират така очевадно. Единственото, което постигнаха, са многото коментари от гледащите каква е тази странична, скучна линия, вкарана като насила в сериала. Но това няма да ми развали удоволствието от приятния сериал, който накрая оставя чувство на любов, мотивация, стремеж да станеш по-добър, надежда... И посланието, че човек трябва да преследва мечтите си и да не се отказва лесно. Че любовта понякога просто връхлита, и от нас зависи да я приемем с широка душа и да поддържаме пламъка й.
 5. О, да, към 24-25 ще ти се иска да го смажеш. Много странен типаж. И другите серии са добре, но последните 10 са направо супер.
 6. В едно от интервютата Бай Бай Хъ казва, че атмосферата на снимките е била весела и спокойна. Разказва една история как тя и Сяо Джан имали дълга сцена, с дълги реплики. Докато чакали настройката на камерите, те се хванали на бас: който сбърка първи, ще черпи целия екип. Но се оказало, че нито един от двамата не сбъркал, сцената станала отведнъж. Всички се спогледали и останал въпроса: кой сега ще черпи? От 19ти сериалът ще бъде повторен и по cctv1.
 7. Има много забавни моменти през цялото време, както и сериозни такива. Добър баланс
 8. Ами, да ти кажа честно, не се развиват много. Така корумпирано са си нагласили развлекателния бизнес, че те сами на себе си си пречат да се развиват. Но от време на време се намира по някой интересен сериал или актьор Сяо Джан ми е любимец там, много ми харесва играта му, та следя кариерата му с интерес. Ще прегледам пак филмографията на Ямапи, имам чувството, че исках да гледам нещо с него и после го забравих. Харесвам си ги Каме и Пи
 9. Аууу как съм го изпуснала това?! Ами да, кой да стои толкова при китайците Версията с Каме много си ми харесва, в типичен японски стил и чар. Ще е супер интересно да гледам тази с Ямапи
 10. Истински се радвам, че ти допадат За мен най-интересното нещо, което сестра й направи е да цапне бившия по главата Ами гледай по-нататък и ще кажеш пак. Според мен тяхната линия стои някак встрани от другите, като принадена, и може би затова така ми е скучна. Ако я бяха посъкратили и ги бяха интегрирали заедно с другите герои, а не все само тримата и рядко с главната, щеше да е по-интересно. След 20 епизод нещата почват повече да се развиват и следват сладурски, но и напрегнати моменти. Бившият си показва магариите.
 11. Косата му е по-дълга от обикновено, защото още продължават снимките на филма.
 12. Общ превод: "мисля, че Дзиен Бин вижда своето по-младо аз в Шън Ян, а той има много какво да научи от нея, за да намали професионалната разлика между тях. Мисля, че това е и най-голямото послание на сериала: че възрастта на хората, каквато и да е тя, може да ги обогати, всеки човек има различни изживявания и опит. Мисля, той има, каквото тя няма, а тя има, каквото той няма. Така че двамата се допълват, развиват се заедно и всеки кара другия да се чувства по-смел."
 13. Дааа, наистина чудесни образи има сериалът, много ми харесва (аз много си харесвам и Най-дългото обещание, де, просто е много различен тип сериал от този ) Ахахахаха, моментът, в който бившият й се среща с наш човек... смях се с глас
 14. Ама какви са тез хокейни пълнежи ве, тез малките са като вмъкнати от друг сериал, почти нямат връзка със сюжетната линия, направо са като снимани отделно. И на всичкото отгоре така е направен монтажа, че прекъсват най-интересните моменти, за да им вкарат сцените. Някой бая е платил да бъдат яко лансирани. За сметка на това стажантката и най-добрия приятел са супер готини. Всичко ми харесва освен досадните хокейни изпълнения, които нямам идея защо са там.
 15. Чакай да стигнеш до 15, 16 епизод направо ще ти се иска да го смажеш гадината. Има малко филъри, свързани с хокейните младежи, които са ми излишни за момента, но иначе добре върви. Най-добрата приятелка на главната също игра лошата в Боен континент По някаква причина не мога да слагам реакции и линкове от телефона в коментарите, та клипчета и снимки ще сложа в понеделник. Очакват се и 2 интервюта със Сяо Джан за ролята му на Шън Ян. В превюто каза, че всички казват, че Шън Ян като роля е много близо до него, но всъщност като характер са различни, Шън Ян е много общителен човек, докато Сяо Джан казва за себе си, че е по-тих. Но професията му е много близка на Сяо Джан. Като седнал на работното място на Шън Ян да снима и изведнъж се бил пренесъл във времето преди години, когато той е имал дизайнерска агенция
 16. Нова реклама на TOD'S И Сяо Джан вече представител на марката EVE LOM
 17. След изгледаните 10 епизода, мога да кажа, че въпреки многото хумористични моменти, този привидно лек сериал всъщност засяга проблеми от всички сфери на живота ни: отношенията с хората, връзките, проблемите на работното място. Това в никакъв случай не е от типичните така наречени в Китай "idol" сериали. Показва реалността, как все някой с някого трябва да се съобразява, показва и различните степени на развитие и класи в обществото. Главният герой Шън Ян е в началото на кариерата си и трудностите са безкрайни: шефът му само гледа да го стъпче, да открадне идеите му, заплатата е нищожна. Вдъхновението му идва точно от една среща с главната преди много години и той неуморно следва мечтата си. Когато я среща отново, чувството му на възхищение бързо прераства в повече. Главната героиня Дзиен Бин стига до момент в живота си, в който разбира, че коренно трябва да промени нещата за себе си, много е решителна и силна. Харесва ми как нещата се развиват и постепенно се променят за двамата. И второстепенните роли са интересни образи, харесват ми всички, най-добрият му приятел и новата стажантка, родителите му са уникални, карат те да се смееш и плачеш с тях, дори бившия на главната и нейната най-добра приятелка. Гледала съм и други сериали, където главната е по-голяма /тук им е 10 години разликата/, но винаги сякаш нещата са се позамазвали и когато гледаш не усещаш много разликата. Тук ми направи впечатление, че разликата между тях е осезаема, продукцията не се е опитала да я замаже, а сякаш нарочно е подчертано дори колко много са розлични. Много ми е интересно какво ще стане нататък.
 18. Качвам още 2 тийзъра За съжаление този акаунт/компания в ютуб са купили правата за сериала за ютуб и трият всички клипове на фенове, било то едити, било със сложени субтитри, почти всичко.
 19. Казват, че смехът е заразен. На тях със сигурност им е било забавно
 20. Трейлър и ТУК Не знам защо непрекъснато трият трейлъра от youtube
 21. Sunshine by My Side Слънцето до мен Година на излъчване: 2023 Жанр: офис романс, романтика Канал: CCTV, iQIYI Епизоди: 36 Участват: Сяо Джан като Шън Ян Бай Бай Хъ като Дзиен Бин Превод: дружен Търсят се помощници
 22. Развълнуваните ежедневни постове на телевизия BRTV за сериала доведоха днес до горещо търсене в уейбо за страхотните костюми на Шъ Ин
 23. Сладури Любимата ми песен от сериала: И в изпълнение на живо Тук
×
×
 • Create New...