Jump to content

gal

Потребители
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

295 мочи

About gal

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,127 profile views
 1. Ace Troops официално влезе в календара на CCTV за 2021 г.
 2. Не мисля, че ще има недоразумения, никой не си е помислял дори, че може да ги стигне тези драми, просто си се бъзикахме. Winter Begonia e впечатляваща драма в много различен стил. Не виждам място (или нужда) за сравнение.
 3. Като сме тръгнали, ще кажа и моите забележки от изгледани 9 епизода Наистина виждам слаби моменти в режисурата, играта ми е леко дървена на места (виждала съм и двамата главни да играят доста по-добре) и въпреки, че са ми сладки двамата, чакам малко повече химия (нататък нещата стават по-добре на този фронт). Дублажът не е особено добре направен и едва свикнах с гласа на вълка, някак не ми пасна гласа на човека. Но пък от всички спойлери, които видях, мисля, че ще стане една интересна, увъртяна история с неочаквани елементи , а от играта на Сяо Джан като за първа сериозна роля съм си доста доволна. Та си гледам ентусиазирано.
 4. Такаааа, вече щастливо сдобила се с Вики Пас, нетърпеливо чакам утре да гледам преведен епизода с появата на Сяо Джан (реших, че тъй като така или иначе чакам още 3 негови драми, а имам и няколко корейски в списъка, да си купя Паса си заслужава ) Значи в обобщение до тук: двамата главни все още са ми сладки, само където все ми се появяваха някакви импулси да крещя ту на единия, ту на другия Предполагам, че като се появи JiChong (Сяо Джан) нещата ще започнат да се завързват още повече. Много ми харесват второстепенните герои около главните, очертават се да бъдат интересни, а дано. Малко официални снимки за цвят: Принцеса Bao Na, тя също се очертава да бъде интересен характер:
 5. Класацията според Sina: Да вярвам ли на тези цифри? Edit: разбрах, това са някакви точки Продуцентът на Вълка е качил снимка с текст: "Приятелството не е необходимо да бъде в следващия живот. Може и в този да бъде. (Рядко е да можем да видим Bo Wang и JiChong да не се карат. ) "
 6. Аааааа това е много Ааааа видя ли?! Аз затова така Няма пък да го гледам
 7. Колко е той? Повече ли от The Untamed? Сигурно е повече, Untamed направи 8.5 билиона само по Тенсент това лято. Виждам, че е много харесван Princess Agents и исках да го гледам , но имаше нещо, което ме спря, дали края му беше недовършен или лош? Ааа не помня... И нещо интересно, за който не го е виждал вече де, Дарен Уанг и Сяо Джан се срещат случайно миналата година в bilibili. Дарен промотира Rookies, а Сяо Джан и Уанг И Бо промотират The Untamed. Супер приятелска среща, те се познават отдавна
 8. Аааа, не се притеснявай Между другото Вълкът вече мина 300 милиона гледания само в Тенсент.
 9. Като дам на английски и ми излизат само 6те епизода от официалния ютуб канал. Аааа аз ли не правя нещо както трябва?
 10. Епизод 7 във Вики ли го гледа с превод? Чудя се дали да си купя viki pass, предвид че чакаме после и други драми и там може да ги пускат по бързо. Заслужава ли си Вики Пас? В момента е на около 100 лв годишно.
 11. @vivivan Мисля, че това е по-пълен ост Отдолу в описанието има и още песни. Издали са ги в 2 части, едната е била платена (май 6,7 песни), другата част безплатна - 19 песни на различните герои, доколкото разбрах. Мисля, че тук 1та, 3та и 4та са на Jolin Tsai (ох, тези йероглифи)
 12. Руснаците ще издават официално книгата. Тук може да видите някои от одобрените илюстрации. Наистина са много добри.
 13. Нов douyin ъпдейт на наш трол Сяо Джан Ама хич не е добър в игрите значи
 14. Знаех си аз, че трябваше за започна да уча китайски преди 4ри години. Сега ще си гледам по 6 епизода седмично, нетърпеливо знаейки, че всичките са излезли *емоджи, което си бие главата в стената* Искам да гледам JiChong вечееее Мисля, че трябва да има още от оста, надявам се скоро да излезе всичко.
 15. Страхотен ост, просто страхотен @vivivan Отделно слагам Never, защото горе ми се вижда, че е орязана нещо Иначе от 2ри епизод нататък другите ги изгледах на един дъх. Харесва си ми много и ще става все по-интересно. Превода на 6ти еп. Ще бъде качен в понеделник, извиниха се за забавянето.
×
×
 • Create New...