Jump to content

thedemon1238

V.I.P.
 • Content Count

  1,143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 манджу

About thedemon1238

 • Rank
  Небесен пратеник

Contact Methods

 • Skype
  thedemon1238

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

3,253 profile views
 1. Миналата седмица писах на някои от вас че ще дойда, но за съжаление и аз няма да успея. Приятно и до следващият път.
 2. Това не беше ли до мола на Стамболийски по едно време? Да не са се преместили или разширяват дейността Къде точно до НДК е, от коя страна. Че на фейсбук страницата не се ориентирам.
 3. Ще мога да мина, ако остава срещата. Какво е положението има ли желаещи? И само да попитам, има ли опция да го направим по-рано? Нали е събота, повечето хора не са на работа и така.. Примерно 16-17-18 часа. Че има малко вероятност да съм зает след 20 ч. Но и на тоя час съм навит, да се уточня.
 4. Добро е, има драма! Този сериал е от по-редките случаи, в които почва неуверено и постепенно става по-интересно с напредване на епизодите. (В повечето корейски напоследък, от един момент нататък се изчерпват и финалите са зле) Радвам се че продължих да го гледам след първите 4-5 епизода, защото много се накефих на някои моменти. Не е живото променящ, има си и неща които могат да се пипнат... Но силата му беше в това, че е земен и дори лошите герои не можеш да ги мразиш. Имаше сцени със силни житейски послания, които да ни напомнят за важните неща които забравяме понякога.
 5. Почти сигурно ще мога през седмицата... Че и уикенда що не. Трябва само да се реши по бързо кой ден, че да се направят сметките и изчисленията. . Мястото ми е без значение, както винаги. Важното е да се отпразнува годишнината. 11 не са никак малко.
 6. Аз сигурно ще мина четвъртък 20ти, ако нещо не се обърка.
 7. И аз май се запознах с някой два пъти, а с други се припознавах и тръгнах да ги поздравявам Хубаво е че го отбелязахме събитието, получи се интересно. Доста приятно съм изненадан от това, че не се прибирам гладен и хапнахме хубаво. Особено тази солената торта беше трепач. Доста време се чудех какво ям. Благодарско на всички трудили се по организацията.
 8. Да, работеше и при мен. Писах 9.12 долара, защото го даваше най близко до 15 лв.
 9. Голяма сбирка в някакъв ресторант + караоке след това. За предпочитане да е ден в който на другият ден не си на работа (петък/събота). Ама сериозно присъствие си трябва. Не 5-6 човека както обикновено. С две думи, тоя път си трябва кворум.
 10. Не бих казал че е чак толкова зле, ама нещо много трудно ми върви този сериал. Едвам стигнах до 10ти епизод. Има си някои добри моменти, но като че ли ми се гледаше повече драма. Прекалено сладникаво. Също така, малко са ми нереалистични персонажите. Например тази главната, не си отговаря на характера. Момиче като нея, израстнало с такава майка и в такова семейство, с тези морални ценности, никога нямаше да се омъжи по сметка. То пък и голямата сметка, половин наем. По-скоро щеше да работи като сервитьорка втора работа, но не и да се омъжи в такъв фарс. А тая сватба дори да беше пълен цирк, си остана едно от най-красивите събития в сериала... Главната двойка са ми леко тъпички и двамата, имам чувството че не знаят изобщо какво се случва и какво искат.
 11. helyg я разкажи как беше на к-поп концерта. Имаше ли хора, хареса ли ви?
 12. Еми хайде, бройте ме и мен ако се съберат желаещи.
×
×
 • Create New...