Jump to content

thedemon1238

V.I.P.
 • Content Count

  1,151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 мочи

About thedemon1238

 • Rank
  Небесен пратеник

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  София

Contact Methods

 • Skype
  thedemon1238

Recent Profile Visitors

3,781 profile views
 1. Наскоро ми го препоръчаха, когато питах за "красив, бавен, спокоен сериал.... сред природата в задушевна обстановка " Доста ми хареса и бих го препоръчал също. Много красиво беше като наваля сняг, а и като цяло са избрали невероятно място за снимане. Не съм много запознат с географията на Япония, но предполагам че действието се развива на север, в планински район. През цялото време се чудех как това кафе е направено в пущинака, а не в града.... Кой ще ти ходи на кафе с колата, някъде в гората и то всеки ден? Малко приличаше и на бар в някоя хижа , където сервират топли напитк
 2. Ами аз си го представях като 10, максимум 20 хиляди. Това разбирам под малък град.
 3. Рових се 1 час във форума, да си намеря нещо в тоя стил и попаднах на тази драма. Малко градче, повечето се познават, някаква задушевна атмосфера... По принцип ми харесват такива по-бавни истории. Актьорите си бяха екстра, нямам забележки. Изгледах ги всички 16 епизода, но не мога да си кривя душата, беше скучен. От началото до самият финал. Даже и мистериозно убийство имаше, но сценария е много зле. Нямаше достатъчно интересни ситуации, личи си че сценаристите нямат нужната фантазия да измислят нещо оригинално или просто не са били в настроение. Имаше драма тук там, ама мож
 4. Нещо напоследък ми се гледаше сериал на историческа тематика или някой с Jang Huyk и като го видях този, реших да ударя с един куршум два заека. Взех си дозата и се заситих малко, но както често се случва с комбинираните неща в живота и тука имаше какво още да се желае от качеството. Не е някаква класика сериала и актьорската игра на Чанг Хьок е мешана скара (На моменти е много добър, друг път не му се получава) Отделно си личи, че продукцията не е от най-високо бюджетните като Chuno например. Няма някакви масовки и големи битки. Накрая имаше нещо, но е много минималистично... Армии от по 3
 5. Много ми хареса като го гледах на кино, в корейската филмова седмица. Буквално те пренася на друго място и ми беше трудно да се адаптирам като излезнах на шумната улица. А главната как сладко си хрупаше, вкусотийка след вкусотийка. Добре че бях изял един тлъст дюнер преди това, че сигурно щях да издивея от глад. Ще погледна и японския от любопитство, но тоя е уникален дори само заради корейските манджи.
 6. https://domnakinoto.com/bg/movies/main/malkata-gora Ще ходя на корейския филм "Малката гора" утре от 19 часа в Дом на Киното. Ако някой който ме познава мисли да ходи, да се обажда да се видим и поздравим. Може и някаква бърза бира преди или след филма.
 7. Миналата седмица писах на някои от вас че ще дойда, но за съжаление и аз няма да успея. Приятно и до следващият път.
 8. Това не беше ли до мола на Стамболийски по едно време? Да не са се преместили или разширяват дейността Къде точно до НДК е, от коя страна. Че на фейсбук страницата не се ориентирам.
 9. Ще мога да мина, ако остава срещата. Какво е положението има ли желаещи? И само да попитам, има ли опция да го направим по-рано? Нали е събота, повечето хора не са на работа и така.. Примерно 16-17-18 часа. Че има малко вероятност да съм зает след 20 ч. Но и на тоя час съм навит, да се уточня.
 10. Добро е, има драма! Този сериал е от по-редките случаи, в които почва неуверено и постепенно става по-интересно с напредване на епизодите. (В повечето корейски напоследък, от един момент нататък се изчерпват и финалите са зле) Радвам се че продължих да го гледам след първите 4-5 епизода, защото много се накефих на някои моменти. Не е живото променящ, има си и неща които могат да се пипнат... Но силата му беше в това, че е земен и дори лошите герои не можеш да ги мразиш. Имаше сцени със силни житейски послания, които да ни напомнят за важните неща които забравяме понякога.
 11. Почти сигурно ще мога през седмицата... Че и уикенда що не. Трябва само да се реши по бързо кой ден, че да се направят сметките и изчисленията. . Мястото ми е без значение, както винаги. Важното е да се отпразнува годишнината. 11 не са никак малко.
 12. Аз сигурно ще мина четвъртък 20ти, ако нещо не се обърка.
 13. И аз май се запознах с някой два пъти, а с други се припознавах и тръгнах да ги поздравявам Хубаво е че го отбелязахме събитието, получи се интересно. Доста приятно съм изненадан от това, че не се прибирам гладен и хапнахме хубаво. Особено тази солената торта беше трепач. Доста време се чудех какво ям. Благодарско на всички трудили се по организацията.
 14. Да, работеше и при мен. Писах 9.12 долара, защото го даваше най близко до 15 лв.
×
×
 • Create New...